تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 451 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
    باتشکر
    سلام

کلا i3 ها با داشتن دو هسته و چیپ گرافیکی روی قالب سی پی یو طبیعی هست که مصرفشون خیلی کمتر هستش. شما مدلی از دل با این گرافیک که فکر نکنم پیدا کرده باشی ولی اگه فرض کنیم سی پی یو و گرافیک یکی بود تازه میتونیم آستین بالا بزنیم مقایسه کنیم.

کلا واسه کم مصرف بودن و البته خنک و سبک بودن میخوای باید صبر کنی سری i5 بعدی بیاد که فکر کنم راضی کننده هم باشه. البته اگه ای ام دی چیز عجیب غریبی نده تو بازار که فعلا یه پردازنده های ضعیف و فوق العاده کم مصرف داده.

من میگم دو ماه دیگه شروع کن مفصل بررسی کن. الان معلوم نیست قیمت نسل دوم پردازنده های i3 i5 i7 اینتل میخواد چند باشه و خصوصیاتش خوب مشخص نشده.

2. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز
    برای بررسی لپ تاپ Dell به تاپیک زیر مراجعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفآ به عنوان این تاپیک(N61jq) و پستهای ارسالی خود توجه کنید.با تشکر
    Last edited by Vaioman; 27-12-2010 at 10:34.

4. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
    باتشکر
    من خودم n61jq دارم. ازش هم راضی هستم ولی الآن نمیدونم چرا قیمت ایسوز توی بازار بالا رفته در نتیجه الآن ایسوز زیاد به صرفه نیست(لپتاپم رو خریدم 1350 الآن شده 1650 !!!!)
    dell xps studio 15 یه لپتاپ خیلی خوب هست که یه اینچ ار n61 کوچیک تره و قدرتش برابره و قیمتش در حال حاضر اگه اشتباه نکنم 1250 ـه. مشخصاتش هم اینه:
    cpu i7 720qm
    gpu
    ati 5730
    ram 4gb ddr3 1066
    hard 500 7200 rpm

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بلوتوث من هم بعد از همین زمان دیگه کار نمیکنه بعنی وسیله باید از اول شناسایی بشه. البته تست طولانی نداشتم ببینم وسط کار هم قطع میشه یا نه. من برای حالت بی کار میگم این جوریه.

درایورهای جدید:

چیپست اینتل 9.2.0.1015:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرافیک ای تی آی سری موبیلیتی 2010.12:
    کد:
    درایور رپید استوریج اینتل Intel RST 10.1.0.1008:
    کد:
    درایور کیبورد (Fnها) 1.0.0007:
    کد:
    درایور تاچ پد ورژن 8.0.7.0:
    کد:
    درایور کارت صدا ریل تک ورژن 2.55 تو این صفحه واسه ایکس پی و سون و ویستا هست که اسم سایت رو با +++ نوشتم که پیلتر نشه:
    کد:
    درایور کارت شبکه ورژن 1.0.0.46:
    کد:
    درایور کات شبکه وایرلس ورژن 9.1.0.328 :
    کد:
    درایور بلوتوث برودکام ورژن 6.3.0.3.000 که من الان دارم دانلود میکنم و مطمئن نیستم همین باشه. ضمنا مال ویندوز رو کامل پاک کن بعد نصب کن که خرابی به بار نیاد. بزار من اول تست کنم اگه سالم بود خبر میدم بعد شما نصب کن:
    کد:
    نرم افزار PowerGear ایسوس ورژن 1.1.42:
    کد:
    کنسول وایرلس ایسوس ورژن 3.0.19:
    کد:

سلام دوست عزیز
    مرسی که این درایورارو اینجا لینک دادی ...
    من درایور کارت گرافیک و صدا رو نصب کردم و اما نتیجه عجیبی داشت:

بعد از نصب درایور صدا SRS Control panel از کار افتاد و هر موقع که اجراش میکنم
    این پیغامو میده :

unable to find a compatible SRS audio Device
    البته درایور جدید رو پاک کردم و مال خودشو نصب کردم همون قبلی رو ، ولی بازم SRS کار نمیکنه

بعد از نصب درایور کارت گرافیک وقتی میرم تو فتوشاپ CS4 که از Open GL برای کارای سه بعدی استفاده میکنه غیر فعال و هر وقت میخوام از Preference اونو فعال کنم . فتوشاپ ارور و خطا میده و هنگ میکنه و بسته میشه .

نمیدونم این درایورها با لپ تاپ من چرا اینجوری میکنه . از موقع نصب این درایور ها کامپیوترم delay داره و کارا با کمی تاخیر انجام میشه .

کسی از دوستان این مشکل رو با نصب درایورهای جدید داشته یا خیر ؟؟؟؟

7. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام عزیز، مرسی خوبم.خیلی کم پیدایی.خبری ازت نیست.
    درایور ها رو که علیرضای عزیز زحمتش رو کشید.اما در مورد بلوتوث.به دلیل Security این مسئله بوجود میاد.برای من هم همین جوره.فکر کنم اگه Security های مربوط به این مسئله رو Disable مشکل حل بشه.من که خودم تا حالا کارم بهش نیفتاده و امتحان نکردم ،اما یه بار که از بلوتوث زیاد استفاده کردم بعد از حدود نیم ساعت قطع شد.

سلام دوست عزیز . ممنونم . آره یه خورده سرم شلوغه . ولی اینجا رو سعی میکنم سر بزنم ...
    در مورد درایور ها توضیح دادم . ممنونم میشم یه بررسی کنی ...
    در مورد بلوتوث چیزی پیدا نکردم که دلیل بر امنیت ارتباط گوشی و لپ تاپ باشه . حالا بازم میگردم ولی تنظیماتی برای امنیتش پیدا نکردم .... ولی وقتی قطع میشه . هم آیکونش میره و هم از لیست dvice manager پاک میشه . باید یه بار log off کرد یا ریستارت کرد که دویاره بلوتوث رو بشه استفاده کرد .... نمیدونم اگه وقت کردی ان مورد هم امتحان کن ... ممنونم

9. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مرسی که این درایورارو اینجا لینک دادی ...
    من درایور کارت گرافیک و صدا رو نصب کردم و اما نتیجه عجیبی داشت:

بعد از نصب درایور صدا SRS Control panel از کار افتاد و هر موقع که اجراش میکنم
    این پیغامو میده :

unable to find a compatible SRS audio Device
    البته درایور جدید رو پاک کردم و مال خودشو نصب کردم همون قبلی رو ، ولی بازم SRS کار نمیکنه

بعد از نصب درایور کارت گرافیک وقتی میرم تو فتوشاپ CS4 که از Open GL برای کارای سه بعدی استفاده میکنه غیر فعال و هر وقت میخوام از Preference اونو فعال کنم . فتوشاپ ارور و خطا میده و هنگ میکنه و بسته میشه .

نمیدونم این درایورها با لپ تاپ من چرا اینجوری میکنه . از موقع نصب این درایور ها کامپیوترم delay داره و کارا با کمی تاخیر انجام میشه .

کسی از دوستان این مشکل رو با نصب درایورهای جدید داشته یا خیر ؟؟؟؟

سلام
    مشکل اول:
    الان ویندوز من 64 بیتی آلتیمیته. این افکت SRS رو هم نصب نکردم چون کلا صدا رو ریز میکنه و با سلیقه ی من جور در نمیاد. در واقع شما اون اسلایدر Bass رو تکون بیدن میبینین هیچ حرکتی نمیکنه تقریبا چون در واقع این اسپیکرهای کوچیک دامنه حرکتشون کمه و نمیتونن صدای فرکانس پایین با انرژی صوتی بالا رو تولید کنند.

اما الان که گفتین تست کردم و نصبش کردم. قبلش درایور جدید ریل تک نصب بوده ها!!! هیچ اروری نیومده و داره درست کار میکنه. من میگم شما یک حرکتی بزن. اول اس آر اس رو آن اینستال کن. ری استارت کن. درایور ریل تک رو نصب کن. بعد ری استارت و آخر هم اس آر اس رو نصب کن. تو این ری استارت ها بلایی سر سیستم بیاد به من ربطی نداره ها

مشکل دوم: من آدوب 12 CS5 دارم. این بخشی رو که گفتین نگاه کردم. به صورت دیفالت از همون اولش که فتو رو نصب کردم تیک ها همه فعال بوده و الان هم خیلی وقته همین جوری گهگاه استفاده میکنم مشکلی نداشته. البته یه مساله دارم این که ورژن 64 بیتی نصب کردم و همون طور که میدونید 32 بیتی هم نصب میکنه. من از 64 بیتی نمیتونم استفاده کنم چون اصلا اجرا نمیشه. دلیلش رو هم نمیدونم چیه. شاید کرکش مشکل داشته.
    این هم عکسش:

نمیدونم قضیه چی بوده که واسه شما مشکلات ایجاد شده. تو این نسخه هایی که گذاشتم هیچ کدوم بتا نیست و همه نسخه ی تست شده و رسمی هست. البته بتا هم میاد من نصب میکنم و فوقش میبینم مشکل داره پاک میکنم ولی اینها رو دوستان سوال کردن گشتم پیدا کردم و گذاشتم. نسخه بتا هم نذاشتم. نمیدونم چی شده.

دوستان واسه بلوتوث قبلا نمیدونم کی بود سوال داشت. من همین نسخه که اینجا گذاشتم رو بعد از پاک کردن نسخه ی قبلی ریختم. الان چیزی وصل میشه برای انتقال فایل یه کمی ظاهر کار عوض شده یعنی تو مای کامپیوتر فولدر ایجاد شده به این شکل و تنظیمات هم تو شکل نشون دادم چی هست:

جالب اینه که گذاشتم یه عالمه فایل کپی بشه و بلوتوث بیش از 30 دقه روشن موند و قطع نشد. البته در مورد قطع شدن من منظور دوستان رو نفهمیدم که موقع چه کاری بعد از نیم ساعت خاموش شده.

11. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز . ممنونم . آره یه خورده سرم شلوغه . ولی اینجا رو سعی میکنم سر بزنم ...
    در مورد درایور ها توضیح دادم . ممنونم میشم یه بررسی کنی ...
    در مورد بلوتوث چیزی پیدا نکردم که دلیل بر امنیت ارتباط گوشی و لپ تاپ باشه . حالا بازم میگردم ولی تنظیماتی برای امنیتش پیدا نکردم .... ولی وقتی قطع میشه . هم آیکونش میره و هم از لیست dvice manager پاک میشه . باید یه بار log off کرد یا ریستارت کرد که دویاره بلوتوث رو بشه استفاده کرد .... نمیدونم اگه وقت کردی ان مورد هم امتحان کن ... ممنونم
    سلام از بنده عزیز
    در مورد درایور ها من هم از همین ها که علیرضا جان زحمتش رو کشیده بود استفاده میکنم و خیلی هم خوبه و مشکلی ندارم.فکر کنم ویندوز شما مشکل پیدا کرده باشه اگه خیلی وقته عوضش نکردی یه دستی بهش بزن.در مورد بلوتوث هم گفتم قبلآ یه بار امتحان کردم و قطع کرد اما الان هر چی امتحان میکنم قطع نمیکنه و مثل ساعت داره کار میکنه.باید یه دستی به ویندوز بکشی.

13. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

من اواسط تابستون چند تا مشکل مطرح کردم دوستان لطف کردن کمک کردن . دستشون درد نکنه . از لپ تابم راضیم خیلی . اما یه چیزی تازگیا اعصابمو خورد کرده اونم اینکه وقتی مودم ADSL رو با lan به لپ تاپ متصل می کنم و همه تنظیمات رو انجام می دم و کانکت می شم فقط سایت گوگل رو باز می کنه و سایت های دیگرو باز نمی کنه . با تمام بروزر ها هم امتحان کردم. می دونم مشکل فضایی هست . نمی دونم دلیلش چیه . مودم رو به پی سی خونه که وصل می کنم سالمه و راحت باهاش سایت ها رو باز می کنم . ولی به لپ تاپ نه خیلی اذیتم می کنه . اعصابمو خورد کرده .

می خواستم از دوستان سوال کنم که کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته یا فقط منحصر به من بدبخته . یا اگه کسی می دونه راه حل چیه بگه یه عمر دعاش می کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دوستان لطف کنه و در مورد حداکثر دمای کاری cpu core i7 این مدل توضیح بده و ما را روشن کنه
    تو تاپیک های مختلف مقادیر مختلف ارائه شده که خیلی با هم فرق دارن
    تو سایت intel دمای صد درجه به عنوان دمای اتصال ذکر شده که من منظور دقیقشو از این عبارت نمیدونم
    برای کسی مثل من که ساعت کاری دستگاهش زیاده و عموما برای کارای سنگین استفاده می کنه این موضوع حیاتیه
    راستی فروشنده در مورد یک نرم افزار که اسمش تو مایه های nb prob یا همچین چیزاییه حرف زد که کارش مونیتور تمام پارامتر های کاری لپ تاپه که من تو سی دیش پیدا نکردم کسی از دوستان این نرم افزار رو داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر شما كدام نوت بوك واسه بازي خوبه n53jf يا 82jq يا n61jq?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •