تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 500 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام سعید جان چند وقتی بود سر به این تاپیک نزده بودم چند صفحه اخیر رو خوندم قضیه چی هست قیمت ها به چه صورت میشه اگر گروهی بخواهید خرید کنید؟
    مثلا قیمت 721 و 723؟
    سلام سینا جان چطوری
    آره نبودی جات خالی بود
    راستش الان من 723 رو به صورت تکی 2600 قیمت دارم
    حالا ما تصمیم گرفتیم با هم خرید کنیم که بتونیم تخفیف بگیریم
    اون وقتی که قیمت 2980 بود و ما 5 نفر بودیم یه جا گفته بود نفری 140 تخفیف می ده
    الان که هم ما بیشتر شدیم و هم قیمت پایین تر اومده باید بتونیم ارزون تر پیدا کنیم
    اما فعلا نه مشخص شده که کلا چند نفریم و نه تونستیم یه جای درست و حسابی پیدا کنیم
    به نظرم اگه بتونیم یک دل شیم بین 2400 تا حد اکثر 2500 می تونیم 723 رو تهیه کنیم
    بقیه ی مدل ها هم به همون نسبت ارزون تر

2. 4 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام سینا جان چطوری
    آره نبودی جات خالی بود
    راستش الان من 723 رو به صورت تکی 2600 قیمت دارم
    حالا ما تصمیم گرفتیم با هم خرید کنیم که بتونیم تخفیف بگیریم
    اون وقتی که قیمت 2980 بود و ما 5 نفر بودیم یه جا گفته بود نفری 140 تخفیف می ده
    الان که هم ما بیشتر شدیم و هم قیمت پایین تر اومده باید بتونیم ارزون تر پیدا کنیم
    اما فعلا نه مشخص شده که کلا چند نفریم و نه تونستیم یه جای درست و حسابی پیدا کنیم
    به نظرم اگه بتونیم یک دل شیم بین 2400 تا حد اکثر 2500 می تونیم 723 رو تهیه کنیم
    بقیه ی مدل ها هم به همون نسبت ارزون تر
    سلام
    میشه شماره جایی که ۷۲۳ رو ۲۶۰۰ میده رو برای من پی ام کنید ؟ mc700من برای خرید گروهی سر جاشه یکی از دوستان داره میره مسافرت حتما باید قبلش بخره نمیتونه صبر کنه برای ون میخوام.
    منتظر شماره در پی ام هستم. ممنون از لطفتون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوستان؛

من میخوام یه مک بوک پرو بخرم و نرم افزارهای مورد استفاده ام اینان: ArcGIS، متلب، فورترن، ورد، اکسل و پاورپوینت و نرم افزارهای آماری مثل SPSS و Jump و... . زیاد اهل بازی نیستم ولی اگه Civilizations و PES رو هم جواب بده چه بهتر! در حدود دو میلیون تومن بهترین انتخاب چیه؟

سپاس فراوان
    اولی و سومی رو نمیدونم باید براتون بگردم، اما مطلب ورژن مک داره، آفیس هم واسه مک هست و SPSS هم موجوده، جامپ رو هم باید سرچ کنم، PES نسخه مک داره و میتونید دانلود کنید، اگه به اون نرم افزارها نیاز شدید دارید بهم پ.خ بدید تا براتون پیدا کنم و همچنین این نکته رو هم خدمتتون عارض بشم که در بدترین حالت شما در کنار مک میتونید ویندوز نصب کنید و در صورت عدم وجود این برنامه ها برای مک از ویندوز استفاده کنید.

5. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه flashpoint227's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in future places

پيش فرض

دوستان پدر من میخواد بره ترکیه میخواستم بدونم آیا ترکیه app store(همون فروشگاه های مخصوص اپل) رو داره و اگه داره تو کدوم شهرشه؟!
    کسی میدونه قیمت iphone 4 تو ترکیه چند هست؟!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    الان زنگ زد
    هنوز قیمت دقیق نداده و می گه از هرجا قیمت گرفتم 2800 بوده
    فکر کنم مجبوریم از آشنای مهرداد بگیریم
    باز خدا پدر اونو بیامرزه که 2650 قیمت داده
    این نامردا تصمیم ندارن دست از اهتکارشون بر دارن
    مهرداد می تونی از دوستت یه فاکتور با اون قیمتی که بهت داده بگیری؟
    اگه بتونیم یه فاکتور جور کنیم که فلان جا با اون قیمت به ما می ده می شه یه کار دیگه کرد
    خبر بدین

8. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان پدر من میخواد بره ترکیه میخواستم بدونم آیا ترکیه app store(همون فروشگاه های مخصوص اپل) رو داره و اگه داره تو کدوم شهرشه؟!
    کسی میدونه قیمت iphone 4 تو ترکیه چند هست؟!
    ترکیه اپ استور نداره اما عین دبی(تا چند ماه پیش) فروشگاه داره در استانبول که محصولات اپل رو میفروشند اما رسمی نیست! عین فروشگاه های محصولات اپل در کشور خودمون
    فعلا در مورد ایفون 4 ارزان تر از همه جای دنیا ایران خودمون هست! 16 گیگ انلاک فکتوری 790 تومان!

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض مک بوک پرو

اولی و سومی رو نمیدونم باید براتون بگردم، اما مطلب ورژن مک داره، آفیس هم واسه مک هست و SPSS هم موجوده، جامپ رو هم باید سرچ کنم، PES نسخه مک داره و میتونید دانلود کنید، اگه به اون نرم افزارها نیاز شدید دارید بهم پ.خ بدید تا براتون پیدا کنم و همچنین این نکته رو هم خدمتتون عارض بشم که در بدترین حالت شما در کنار مک میتونید ویندوز نصب کنید و در صورت عدم وجود این برنامه ها برای مک از ویندوز استفاده کنید.
    بله، نیاز مبرم دارم. حالا شما با این وضعیت و دو میلیون من و این که ترجیحا میخوام 13 اینچ باشه(نمیخوام از 2 کیلو بیشتر بشه) کدوم مدل مک بوک پرو رو پیشنهاد میکنید؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقایون من شرمنده ی همه تون شدم اما مطمئن باشین دست از تلاش بر نمی دارم تا یه جای خوب پیدا کنم
    مطمئنا مایی که داریم 2 میلیون و اندی واسه یه لپ تاپ می دیم واسه 100 یا 200 بیشتر نمومندیم اما چون می خوان پول زور ازمون بگیرن نمی دیم
    اما من تمام سعیمو می کنم تا بتونیم به نتیجه برسیم

13. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه flashpoint227's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in future places

پيش فرض

ترکیه اپ استور نداره اما عین دبی(تا چند ماه پیش) فروشگاه داره در استانبول که محصولات اپل رو میفروشند اما رسمی نیست! عین فروشگاه های محصولات اپل در کشور خودمون
    فعلا در مورد ایفون 4 ارزان تر از همه جای دنیا ایران خودمون هست! 16 گیگ انلاک فکتوری 790 تومان!
    واقعا؟!
    کجا آیفون4 16 گیگ رو میدند 790 تومن؟!
    پس یعنی به نظرتون از ترکیه نگیرم؟!
    بچه یه سوال دیگه میپرسم ممنون میشم اگه خیلی زود جواب بدید.
    به نظرتون تبلت ها خارج ایران ارزون تر هستند یا نه؟ به نظرتون آیپد2 بگیرم، آخه خارج 500 دلاره ولی ایران روی 1تومن هستش!
    آیا آیپد2 بگیرم بهتره یا یه تبلت دیگه مثل سامسونگ یا ...؟! میشه یه نفر منو راهنمایی کنه آخه خیلی عجله دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

بله، نیاز مبرم دارم. حالا شما با این وضعیت و دو میلیون من و این که ترجیحا میخوام 13 اینچ باشه(نمیخوام از 2 کیلو بیشتر بشه) کدوم مدل مک بوک پرو رو پیشنهاد میکنید؟
    arcgis نسخه ی مک نداره و باید از ویندوز استفاده کنید،

فورترن رو دیکته ی انگلیسی ش رو بنویسید تا براتون بگردم، Jump هم اسم کامل و کاربردش رو بگید،

Civilizations که یک بازی استراتژی هست هم موجوده.

اما در مورد انتخاب تون باید بگم که شما میتونید MC724 رو که ۱۳ اینچی و با پردازنده ی ۲.۷ Corei7 هست رو خریداری کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •