ممنونمن دروغ نمیگم ، نگفتم شما از پشت کوه اومدی ، فقط تجربم رو گفتم ...
تا استارت یک پروژه ی جدی رو نزنی متوجه ضعف های ابزار هات نمیشی
منم نگفتم شما دروغ میگی برای تحقیق خواستم.فعلا مشغول تحقیقم ...
ممنونمن دروغ نمیگم ، نگفتم شما از پشت کوه اومدی ، فقط تجربم رو گفتم ...
تا استارت یک پروژه ی جدی رو نزنی متوجه ضعف های ابزار هات نمیشی
منم نگفتم شما دروغ میگی برای تحقیق خواستم.فعلا مشغول تحقیقم ...
سعید جان یه چیزایی میگیا !اومدم یه لول پایین تر گفتم با UDK یه بازی Side-Scrolling ساده بسازم ، بازم نشد و توی هوش مصنوعی دشمن ها به مشکل خوردم .. دوباره یه سطح اومدم پایین تر که با UDK IOS یه بازی خیلی ساده در حد Tiny Wings بسازم ، توی ساخت Player Controller مشکل داشتم . من تازه اونجا کمبود سورس کد رو حس کردم .. منم مثل شما میگفتم The Dishwasher که سهله ، صد برابر بهترش رو با UDK میسازم ولی وقتی مثل من وارد کار شدی و مشکلات رو دیدی تازه میفهمی کجای دنیایی و چه اشتباهی کردی ..
اینهمه بازی قوی با یو دی کی ساختن که نه تو هوش مصنوعی مشکل داره نه تو بخشایه دیگه . اونوقت یه بازی :
که دیگه کاری نداره که !Side-Scrolling ساده
البته قبول دارم که تا شروع نکنی یه پروژه رو با مشکلات بسیار زیادی که قبلا اصلا فکرش رو هم نمیکردی رو به رو نمیشی . که فقط تو پروژه های بزرگ ( بازیهای مستقل هم جزوشه ) این مشکلات هست و هیچ وقت نمیشه ( 90 درصد ) یه بازی خوب رو تک نفری ساخت .
شما یه بازی خوب که مشکل هوش مصنوعی نداره و با UDK ساخته شده رو برام مثال بزن ( مثالت از Showcase نباشه چون تمام بازی های Showcase این مشکل رو دارن )
شما که میگی ساخت بازی Side Scrolling کاری نداره ، تا حالا فکر کردی چجوری میتونی حرکت دشمن هارو توی یه بردار دو بعدی محدود کنی ؟ من حتی این کار هارو انجام دادم ولی باگ هایی داشت که توی فروم Epic هم مطرح کردم و جواب " No Answer .. Just try other ways " رو شنیدم !
سلام
برای بازی Side Scrolling اگر راه برنامه نویسی نداره(خودتون می دونید که من تو اسکریپت تازه کارم و خیلی سر در نمیارم) فکر کنم بتونید با دیوارهای نامرئی مشکلو حل کنید.مدلها رو collision کنید که از دیوارها رد نشن و فقط توی یک راستا حرکت کنند.
خوب حتما" راه رو غلط میرفتی دیگه ! نگفته که راهی وجود نداره گفته یه راه دیگه امتحان کنید !جواب " No Answer .. Just try other ways " رو شنیدم !
راستی برایه این کار من تو یو دی کی تازه کارم ولی فک کنم بشه Path واسه مسیر کاراکتر گذاشت و بعد وقتی فاصله دشمن تا کاراکتر اصلی مثلا 10 متر شد شروع کنه به شلیک کردن به طرفش ؟ این که اصولا" باید کدنویسی ساده ای داشته باشه ؟ ( یا شادی اصلا کد نویسی نخواد !)
ولی خوب برای هوش مصنوعی خیلی ساده
شما کلا" یه بازی خوب مثال بزن که مشکله هوش مصنوعی نداشته باشه ؟!شما یه بازی خوب که مشکل هوش مصنوعی نداره و با UDK ساخته شده رو برام مثال بزن
بازیهای بزرگی مثله Crysis 2 - 1 . Call Of Duty همه مشکلات واقعا بزرگی تو بخش هوش مصنوعی دارند . هیچ کدوم هم با UDK یا Unreal Engine ساخته نشدند .
Last edited by Reza Azimy_RW; 21-06-2011 at 23:32.
Game Artist Game Programmer ...
سلام میتوانم جفتش یاد بگیرم اگر میشه لطف کنید به من بگین از کجا شروع کنم که کاملا یاد بگیرم.ممنون
بابا دمت گرم.
بنده خدا یه ساعت توضیح دده که هر دو نمیشه.
یه نفری نمیشه!
باز شما میگی بدوش!
به هر حال اگه میخوای بازی سازی یاد بگیری جای مطرح کردنش اینجا نیست.اینجا تاپیک پشتیبانی UDK هستش(که هر از چند گاهی هم بحث راع به خود موتور میشه)
اما اگه میخوای UDK رو شروع کنی اگه تازه کاری و تا حالا هیچ اقدمی برای یادگیریش نکردی یه نگاه اینجاه بنداز :
اگر هم قبلا اینا رو یاد گرفتی که الان باید این تاپیک رو بخونی و مشکلاتت رو حل کنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----
سعید جان من ممتوجه نشدم شما منظورت اینه که UDK به درد ساخت بازی خوب نمیخوره؟
یعنی میگی من به عنوان تازه کار و نه با دید استخدام و بازار کار UDK روش سرمایه گذاری نکنم؟
این راه باگ هاش خیلی بیشتر از حذف کردن یک بردار ( فرضا بردار X ) هست و باگ هارو نمیشه برطرف کرد .مثلا همون Path رو امتحان کنید .. دشمن پشتش به ما هست و به دیوار تیر میزنه ! توی فروم UDK میگفتن راه های دیگه رو امتحان کن ولی نمیگن چه راهی !! ..خوب حتما" راه رو غلط میرفتی دیگه ! نگفته که راهی وجود نداره گفته یه راه دیگه امتحان کنید !
راستی برایه این کار من تو یو دی کی تازه کارم ولی فک کنم بشه Path واسه مسیر کاراکتر گذاشت و بعد وقتی فاصله دشمن تا کاراکتر اصلی مثلا 10 متر شد شروع کنه به شلیک کردن به طرفش ؟ این که اصولا" باید کدنویسی ساده ای داشته باشه ؟
حتما میخواین با Kismet طراحی کنید ؟!( یا شاید اصلا کد نویسی نخواد !)
ولی خوب برای هوش مصنوعی خیلی ساده
FEAR ( تمام سری هاش ) مشکل هوش مصنوعی نداره ... Oblivion , Gears of War , Killzone , Unchartedشما کلا" یه بازی خوب مثال بزن که مشکله هوش مصنوعی نداشته باشه ؟!
بازیهای بزرگی مثله Crysis 2 - 1 . Call Of Duty همه مشکلات واقعا بزرگی تو بخش هوش مصنوعی دارند . هیچ کدوم هم با UDK یا Unreal Engine ساخته نشدند .
CoD هم مشکل نداره ! شما یه باگ توی هوش مصنوعی اون پیدا کن
Crysis هم از یه هوش مصنوعی استاندارد استفاده میکنه .. من مشکل حادی توی هوش مصنوعیش ندیدم
توی UDK برای هر پلیر یک چشم مجازی و قدرت مسیر یابی تعریف شده اما کوچکترین تغییراتی نمیشه توی اون ایجاد کرد و وقتی کلاسPlayer Controller رو عوض میکنی به دلیل عوض نشدن چیز هایی که گفتم کلی باگ رخ میده !
شما اگه بخوای Game Programmer بشی باید حداقل دو سال به یادگیری OpenGL یا DirectX مشغول بشی و تازه بعد از اون یا باید سورس یه انجین رو تهیه کنی و بررسیش کنی یا یه بازی ساده بنویسی یا انجین بنویسی یا بشینی Sample دانلود کنی ... کلا خیلی سخته و به خصوص برای شما که من فکر میکنم برنامه نویسی هم بلد نیستید و باید چند ماه هم صرف یادگیری زبان برنامه نویسی ++C کنید .Game Artist Game Programmer ...
سلام میتوانم جفتش یاد بگیرم اگر میشه لطف کنید به من بگین از کجا شروع کنم که کاملا یاد بگیرم.ممنون
من تجربم در این زمینه رو میگم .. UDK برای ساخت یه بازی تجاری اصلا خوب نیست و این فقط حرف من نیست ... حرف خیلی ها هست که کلی خرج شرکتشون کردن و UDK رو به عنوان انجین انتخاب کردن و با مشکلاتی روبرو شدن که فکرش رو هم نمیکردنسعید جان من ممتوجه نشدم شما منظورت اینه که UDK به درد ساخت بازی خوب نمیخوره؟
یعنی میگی من به عنوان تازه کار و نه با دید استخدام و بازار کار UDK روش سرمایه گذاری نکنم؟
توی زمینه ی آزادی عمل و ... هیچ انجینی به پای Unity نمیرسه شما توی یونیتی حتی میتونید Editor بسازید ولی باز هم Unity مشکلاتی مثل زبان شیدر عجیب و غریب ،نداشتن امکانات UI و UV مناسب ، مشکلات Performance داره که با داشتن سورس کد بر طرف میشه . UDK برای گیم آرتیست خوبه که نمونه کار بزنه و ... ولی برای ساخت بازی کامل خوب نیست که دلیلش هم نبود سورس کده
اینم امتحان کردم ... وقتی دشمن ها دابل جامپ میکنن ، روی هوا گیر میکنن . وقتی عرض رو بزرگتر میکنم ، میرن یه گوشه تیر میزنن و تیر های من بهشون نمیخوره .. یا وقتی تیر بهشون میخوره برای چند ثانیه به سمت دیوار نامرئی میدوئن و ...برای بازی Side Scrolling اگر راه برنامه نویسی نداره(خودتون می دونید که من تو اسکریپت تازه کارم و خیلی سر در نمیارم) فکر کنم بتونید با دیوارهای نامرئی مشکلو حل کنید.مدلها رو collision کنید که از دیوارها رد نشن و فقط توی یک راستا حرکت
کنند.
Last edited by saeed_cpu_full; 22-06-2011 at 11:26.
آقا یه مشکل واسه udk من پیش اومدهیه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادش
UDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره
چکارکنیم؟
من مپمو میخوامتو شب کار شده بود
کاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش
[/QUOTE]
ماهم اینجا سوال کردیما![]()
2سال!!! یعنی کسی که بخواد Directx یاد بگیره دوسال باید وقت بزاره اونم حداقل!!!یکم بزرگش نمیکنی؟
نظر من اینه که 2سال وقت برای یادگیری کامل هر دوش (C++,DirectX) کافیه و بعد اون هم مباحث مربوط به انجین نظرت چیه؟.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)