بچه ها سیستم کارت طلایی شاتل دوباره راه اندازی شده کسی اگر خواست پیام خصوصی بده 2 تا کارت طلایی جدید گرفتم. فقط خواهشا اون ها که واقعا الان میخوان dsl بگیرن پیام بدن.چون 2 ماه بیشتر مهلت نداره.
بچه ها سیستم کارت طلایی شاتل دوباره راه اندازی شده کسی اگر خواست پیام خصوصی بده 2 تا کارت طلایی جدید گرفتم. فقط خواهشا اون ها که واقعا الان میخوان dsl بگیرن پیام بدن.چون 2 ماه بیشتر مهلت نداره.
Last edited by davidmti; 11-11-2010 at 14:52.
خوابیدین ؟
دیشب افتضاح بود ولی الان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ماتریس نت استفاده کنید . منم توئ این مونده بود که از کجا بگیرم . تحقیق کردم دیدم ماتریس نت از همه بهتره واسه اهواز چون هم قیمتش عالیه هم سرویس هاش
سلام اولا من مشهدی هستم چند ماه بیشتر نیست ساکن اهواز شدم
راستش از وایرلس راصد استفاده می کنم سرویسz64 ماهیانه 16 تومان پرداخت می کنم بدون محدودیت دانلود
زیاد راضی نیستم
حالا دوستان اهواز لطف می کنند شرکت هایی که خدمات بهتر با هزینه کمتری ارایه می کنند رو معرفی کنند وایرلس باشه بهتره
حداقل سایت شرکت هارو معرفی کنند یا قیمت تعرفه ها رو بگن
با تشکر
64 راصد وایرلس![]()
سلام.
میخواستم بدونم از شرکت نیماد نت وایمکس بگیرم خوبه؟ اگر 6ماه اشتراک بگیرم. مودم و نصب رایگانه به گفته خودشون.
ا
نیماد داره همون خدمات مبین نت رو ارائه میده . یعنی نمایندگیش رو گرفته.
کسی از نیماد adsl نگرفته؟
سرعت شب و روزش رو میخواستم بدونم
نیماد خیلی پدرسوختن توی نمایشگاه برای adsl قیمت شکنی کرده بود کلی تبلیغ می کرد که اولین pap بدون وابستگی به تهرانه. پولش هم پیش پیش میگرفت اما هنوز نتونسته adsl بده. حالا وضعیت وایرلسش رو نمیدونم اما فکر کنم فارا هم وایرلس داشته باشه.
این که برای 64 خوبه. در واقع عالیه
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
اگر به گفته دوستمون همون مبین نت باشه فعلاً که خوب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)