خوب مام اومدیم دهنم صاف شد تا نصبش کردم آقا 3 گیگ و 28 mb تو درایو c نصب بود موقع نصب فقط حدود 30 mb کم داشتم هیچیم تو درایوم واسه پاک کردن نمونده بود تا فایلای temp پاک کرده بودم از آخر چند تا از فایلای ویندوز و تو یه جا دیگه کات کردم بعد نصب گزاشتم سر جاش خلاصه بعد 3 ساعت جنگو تکاپو با درایو c نصب کردم تا موقع سحر بازی کردم پشت کامپیوتر تاکسی درمی شدم مهره های کمرم سوز میداد (چه ربطی داشت به تاپیک)
من نکات مثبت ومنفی از دیدگاهمو میگم...
گرافیک:
خوب : گرافیک کلی بسیار زیباست نورپردازی و سایه ها به خصوص از نزدیک رو بازیکنا بسیار چشم نواز بود وقتی وار بازی میشی
ورزشگاهو که نشون میده خیلی لذت بخشه رنگبندیش خوبه نورپردازیشم وقعا جلوه های تابش نور خورشیدو تو زمین بره آدم تداعی میکنه ؛ طراحی صورت بازیکنان خیلی خوب شده چه از نظر 3d و هم تکسچر بعضیاشون فوق الاده ان مثل بوفون و رو موهای بازیکنان کار زیادی شده در انتها چروک لباسا خیلی خوب شده و افکت نور روی لباس صورتو بدن کفشای بازیکنان متفاوته یعنی روی لباسا جوریه که کاملا احساس میشه لباسه نه پلاستیک ولی روی کفشها برق میوفته و احساس میشه کفش چرمیه همین طور روی نور روی توب خیلی خوب کار شده....
بد: بعضی مواقع نور خیلی زیاد میشه آدم اذیت میشه ... وقتی دوربین یکم از بازیکن دور میشه یه سری از جلوه های گرافیکی حذف میشه مثلا عضلات رون صاف میشه یا میخه استوکا نیست میشه البته من روی های بازی میکنم .... از نظر شخصی من هنوزم یکم بازیکنا هیکلاشون درشتو عضله ایه دوست داشتم یکم لاغرترو ظریف تر بودن ..شرتای ورزشی گشادو بلنده ....
در کل گرافیک خیلی خوبی داره
گیم پلی :
هوش مصنوعی و گیم پلی:
خوب : اول از در وازه بانا شرو میکنم بعضی جاها عکسالعملا خیلی خوب شده یکم تک به تکه بهتر شدن بیشتر مواقع خوب میان بیرون و به موقع بعضی جاها توپو خوب دفع مکنن وبه اوت میزنن نه جلو پای حریف . جایگیریه بازیکنا بهتر شده ولی هنوز کارداره سیستمای تیم استایل و استراتژی به خوبی طراحی شدن و رو بازی تاثیر میزارن مثلا من تیم ایتالیا رو مدافعاشو عقب کشیدم
سیستم پرسینگو تو هافبکای دفاعی و حتی مهاجما زیاد کردم که تیم کاملا دفاعی شده بود استراتژیه تیممو روی آفساید گیری دفاع کل بازیکنام و ضد حمله به کمک بازیکنای دفاع وهافبکام گزاشتم ، سیستم کارت گتو زورم فعال کردم تا هافبک دفاعی وسط زمینو پوشش بده کاناوارورم مامور کردم تورسو بگیره تو تاپ پلیر خیلی اسپانیارو اذیت کردم ونمی زاشتم حمله کنه تو میانه میدون دهنشو صاف کرده بودم حتی ضد حمله ام میکردم ولی مساوی شدیم واقعا وقتی ضد حمله میکردم و با پیرو از وسط زمین به دیناتاله ای که فرار کرده بود پاس بلند هوایی میفرستادم جیگرم حال میومد ؛ این سیستما واقعا به آدم میچسبه و تو رئال شدن تاثیر زیادی داره ...
دریبلای زیادی اضافه شده که من فقط یک فریبشو تونستم بزنم که خیلی زیباست ولی سی پیو بعض میوقع ها میزنه....
تو بحث شبیه سازی واقعا بعضی جاها خوب کار شده مثلا تورس واقعا تو زمین مثل خودش احساس میشه همین طور مسی خلی شبه به خودش بازی میکنه تو کناره ها زوج مسی و الوز آدم و واقعاد یاد بازیه خودشون توواقعیت میندازه حتی من احساس
میکنم بوفونم بعضی موقه ها عین خودشه ...
فیزیک تو پش منو خیلی امید وار کرد الان هم سنگینه هم انعطاف پزیر وا وقتی از آسمون فرود میاد قشنگ ری اکشن نشون میده از خودش همین طور بهتر از قبل کات ور میداره ....
هنگام سانتر از کناره ها بازی کنا واقعی تر توپو سر میزنن و دفع میکنن سانتر هاشم بهتر شده ....
ضربات استگاهیه مستقیم بهتر شده همین طور وقتی از وسط زمین توپو میفرستی وسه موهجمات تو محوطه جریمه خیلی خوب فرار میکنن جلو دروازه و منتظر توپ میشن ...
یه چیز خیلی جالبی که دیدم یه جا عقب بودم آخرای بازی بود ژاوی دقیقا جای نقطه کرنر بود منم نرفتم صرفش دیدم سانتر نمیکنه و وقت طلف میکر حتی رفتم طرفش که بگبرم ازش بازم اون توپو نگه داشته بود تا ازم کرنر بگیره خیلی حال داد ،
واقعا بازی جوری ساخته شده که سیپیو خلی با برنامس وپاسکاری زیاد میکنه حتی وقتم طلف میکنه.
بدیها: هشو مصنوعیه داور آدمو هم عصبی میکنه هم میخندونه مثلا یه جا توپ دسته مدافعه حریف بود تو محطه جریمشون اومد منو دریبل بزنه خوردیم به هم واسه من پنالتی گرفت مردم از خنده و مثالای زیادی که دوستان زدن در کل هوش مصنوعی داور زرشک ....
پنالتیاش خیلی سخته و اصلا سیستم خوبی نداره من سه تا پنالتس زدم بیرون و گل هیچی ...
سیستم کنترلیش یه جاهایی ایراد داره و اصلا واقعی نیست بعضی مو قع ها تو پو مثل فنر میندازن جلو میدن به حریف وقتی دار مستقیم میری میخای بر گردی بایزیکن عوض اینکه با پاش توپو بکشه عقب بعد خودش برگرده عقب بدونه اینکه توپو بشکه خودش بایه حرکت ژانگولری خودشو بدنو باسنشو میندازه اونوره توپ یه دفه میبینی توپ ثابت مونده بازیکنت پریده اونوره توپ بعد
رامیوفته بر میگرده اصلا طبیعی نیست ...
هنوز مشکلات اعصاب خوردکنش هست مثلا پاس واسه بازیکنت میندازی میخوره به پشت پاش می پره اون ور وغیره ...
شوتاش قشنگ شده ولی هنوزم راحته من هر چی شوت چه نزدیک چه دور میزنم هنوز اکثرا تو چار چوبه ...
دروازه باناشهنورپزم بع ضی موقه ها احمق میشن و گولای احمقانه میخورن حتی بوفون ، هنوزم اکثر مواقع شوت میزنی دو ضرب عوض این که به کنارا دفع کنن و بزنن تو اوت میندازن جلو پای مهاجم حریف منو دیوانم میکنه...
هنوز بازی کنای پرسعت زیادی دریبل میزننو رد میشن وتو پو زیادی را میبرن با خودشمون حتی وقتی تنه به تنه میشه بازم همین طور میری جلو ونمیتونن ازت بگیرن ولی خوبیش اینه که تو سر توپو دیگه نمیشه زد همینجوری ...
دیگه از بدیاش نمیگم که اینجا سرم نره زیره گیوتین...
انیمیشنا:
در اخرم انیمیشناشو بگم که تعدادی انیمشن خوب اضافه شده که منو خوشحال کرد مثل سر زدن استوپ سینه شوت و یه سی پاسو چندا دریبل ولی هنوز اکثر انیمشناش موشن کپچر نیست و فریم به فریم ساخته شده ولی از قبل نرم تره ...
جزئییاتم خیلی عالی کار شده مخصوصا ورزشگاه ..
یه چیز خیلی جالب اینه که موی دست بازیکنا مثل خودشونه متلا بوفون واقعا دستاش پرموی ولی کویت دستاش کم موی و دیده نمیشه...
تور دروازه هاش شکلش خوب نیست هنوز پشتش قوص داره ....
خلاصه من خوشم اومد بر خلاف این دوساله اخیر ولس هنوز به نظرم باید پیشرفت بیشتر بکنه تا کینگ بگیم برگشته در کل نسبت به پارسال یه چیز دیگس و امسال قشنگ یه حال اساسی با این بازی خواهم کرد ...
اینم نقد ما در کل زیادی حرف زدم از دوستانیکه طرف داه متعصبن زیادی ایراد گرفتم ببخشین دوستانیم که از بازی بدشون میاد زیادی تعریف کردم بازم ببخشین ....