تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 1211 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب مام اومدیم دهنم صاف شد تا نصبش کردم آقا 3 گیگ و 28 mb تو درایو c نصب بود موقع نصب فقط حدود 30 mb کم داشتم هیچیم تو درایوم واسه پاک کردن نمونده بود تا فایلای temp پاک کرده بودم از آخر چند تا از فایلای ویندوز و تو یه جا دیگه کات کردم بعد نصب گزاشتم سر جاش خلاصه بعد 3 ساعت جنگو تکاپو با درایو c نصب کردم تا موقع سحر بازی کردم پشت کامپیوتر تاکسی درمی شدم مهره های کمرم سوز میداد (چه ربطی داشت به تاپیک)
    من نکات مثبت ومنفی از دیدگاهمو میگم...
    گرافیک:
    خوب : گرافیک کلی بسیار زیباست نورپردازی و سایه ها به خصوص از نزدیک رو بازیکنا بسیار چشم نواز بود وقتی وار بازی میشی
    ورزشگاهو که نشون میده خیلی لذت بخشه رنگبندیش خوبه نورپردازیشم وقعا جلوه های تابش نور خورشیدو تو زمین بره آدم تداعی میکنه ؛ طراحی صورت بازیکنان خیلی خوب شده چه از نظر 3d و هم تکسچر بعضیاشون فوق الاده ان مثل بوفون و رو موهای بازیکنان کار زیادی شده در انتها چروک لباسا خیلی خوب شده و افکت نور روی لباس صورتو بدن کفشای بازیکنان متفاوته یعنی روی لباسا جوریه که کاملا احساس میشه لباسه نه پلاستیک ولی روی کفشها برق میوفته و احساس میشه کفش چرمیه همین طور روی نور روی توب خیلی خوب کار شده....
    بد: بعضی مواقع نور خیلی زیاد میشه آدم اذیت میشه ... وقتی دوربین یکم از بازیکن دور میشه یه سری از جلوه های گرافیکی حذف میشه مثلا عضلات رون صاف میشه یا میخه استوکا نیست میشه البته من روی های بازی میکنم .... از نظر شخصی من هنوزم یکم بازیکنا هیکلاشون درشتو عضله ایه دوست داشتم یکم لاغرترو ظریف تر بودن ..شرتای ورزشی گشادو بلنده ....
    در کل گرافیک خیلی خوبی داره
    گیم پلی :
    هوش مصنوعی و گیم پلی:
    خوب : اول از در وازه بانا شرو میکنم بعضی جاها عکسالعملا خیلی خوب شده یکم تک به تکه بهتر شدن بیشتر مواقع خوب میان بیرون و به موقع بعضی جاها توپو خوب دفع مکنن وبه اوت میزنن نه جلو پای حریف . جایگیریه بازیکنا بهتر شده ولی هنوز کارداره سیستمای تیم استایل و استراتژی به خوبی طراحی شدن و رو بازی تاثیر میزارن مثلا من تیم ایتالیا رو مدافعاشو عقب کشیدم
    سیستم پرسینگو تو هافبکای دفاعی و حتی مهاجما زیاد کردم که تیم کاملا دفاعی شده بود استراتژیه تیممو روی آفساید گیری دفاع کل بازیکنام و ضد حمله به کمک بازیکنای دفاع وهافبکام گزاشتم ، سیستم کارت گتو زورم فعال کردم تا هافبک دفاعی وسط زمینو پوشش بده کاناوارورم مامور کردم تورسو بگیره تو تاپ پلیر خیلی اسپانیارو اذیت کردم ونمی زاشتم حمله کنه تو میانه میدون دهنشو صاف کرده بودم حتی ضد حمله ام میکردم ولی مساوی شدیم واقعا وقتی ضد حمله میکردم و با پیرو از وسط زمین به دیناتاله ای که فرار کرده بود پاس بلند هوایی میفرستادم جیگرم حال میومد ؛ این سیستما واقعا به آدم میچسبه و تو رئال شدن تاثیر زیادی داره ...
    دریبلای زیادی اضافه شده که من فقط یک فریبشو تونستم بزنم که خیلی زیباست ولی سی پیو بعض میوقع ها میزنه....
    تو بحث شبیه سازی واقعا بعضی جاها خوب کار شده مثلا تورس واقعا تو زمین مثل خودش احساس میشه همین طور مسی خلی شبه به خودش بازی میکنه تو کناره ها زوج مسی و الوز آدم و واقعاد یاد بازیه خودشون توواقعیت میندازه حتی من احساس
    میکنم بوفونم بعضی موقه ها عین خودشه ...
    فیزیک تو پش منو خیلی امید وار کرد الان هم سنگینه هم انعطاف پزیر وا وقتی از آسمون فرود میاد قشنگ ری اکشن نشون میده از خودش همین طور بهتر از قبل کات ور میداره ....
    هنگام سانتر از کناره ها بازی کنا واقعی تر توپو سر میزنن و دفع میکنن سانتر هاشم بهتر شده ....
    ضربات استگاهیه مستقیم بهتر شده همین طور وقتی از وسط زمین توپو میفرستی وسه موهجمات تو محوطه جریمه خیلی خوب فرار میکنن جلو دروازه و منتظر توپ میشن ...
    یه چیز خیلی جالبی که دیدم یه جا عقب بودم آخرای بازی بود ژاوی دقیقا جای نقطه کرنر بود منم نرفتم صرفش دیدم سانتر نمیکنه و وقت طلف میکر حتی رفتم طرفش که بگبرم ازش بازم اون توپو نگه داشته بود تا ازم کرنر بگیره خیلی حال داد ،
    واقعا بازی جوری ساخته شده که سیپیو خلی با برنامس وپاسکاری زیاد میکنه حتی وقتم طلف میکنه.
    بدیها: هشو مصنوعیه داور آدمو هم عصبی میکنه هم میخندونه مثلا یه جا توپ دسته مدافعه حریف بود تو محطه جریمشون اومد منو دریبل بزنه خوردیم به هم واسه من پنالتی گرفت مردم از خنده و مثالای زیادی که دوستان زدن در کل هوش مصنوعی داور زرشک ....
    پنالتیاش خیلی سخته و اصلا سیستم خوبی نداره من سه تا پنالتس زدم بیرون و گل هیچی ...
    سیستم کنترلیش یه جاهایی ایراد داره و اصلا واقعی نیست بعضی مو قع ها تو پو مثل فنر میندازن جلو میدن به حریف وقتی دار مستقیم میری میخای بر گردی بایزیکن عوض اینکه با پاش توپو بکشه عقب بعد خودش برگرده عقب بدونه اینکه توپو بشکه خودش بایه حرکت ژانگولری خودشو بدنو باسنشو میندازه اونوره توپ یه دفه میبینی توپ ثابت مونده بازیکنت پریده اونوره توپ بعد
    رامیوفته بر میگرده اصلا طبیعی نیست ...
    هنوز مشکلات اعصاب خوردکنش هست مثلا پاس واسه بازیکنت میندازی میخوره به پشت پاش می پره اون ور وغیره ...
    شوتاش قشنگ شده ولی هنوزم راحته من هر چی شوت چه نزدیک چه دور میزنم هنوز اکثرا تو چار چوبه ...
    دروازه باناشهنورپزم بع ضی موقه ها احمق میشن و گولای احمقانه میخورن حتی بوفون ، هنوزم اکثر مواقع شوت میزنی دو ضرب عوض این که به کنارا دفع کنن و بزنن تو اوت میندازن جلو پای مهاجم حریف منو دیوانم میکنه...
    هنوز بازی کنای پرسعت زیادی دریبل میزننو رد میشن وتو پو زیادی را میبرن با خودشمون حتی وقتی تنه به تنه میشه بازم همین طور میری جلو ونمیتونن ازت بگیرن ولی خوبیش اینه که تو سر توپو دیگه نمیشه زد همینجوری ...
    دیگه از بدیاش نمیگم که اینجا سرم نره زیره گیوتین...
    انیمیشنا:
    در اخرم انیمیشناشو بگم که تعدادی انیمشن خوب اضافه شده که منو خوشحال کرد مثل سر زدن استوپ سینه شوت و یه سی پاسو چندا دریبل ولی هنوز اکثر انیمشناش موشن کپچر نیست و فریم به فریم ساخته شده ولی از قبل نرم تره ...
    جزئییاتم خیلی عالی کار شده مخصوصا ورزشگاه ..
    یه چیز خیلی جالب اینه که موی دست بازیکنا مثل خودشونه متلا بوفون واقعا دستاش پرموی ولی کویت دستاش کم موی و دیده نمیشه...
    تور دروازه هاش شکلش خوب نیست هنوز پشتش قوص داره ....
    خلاصه من خوشم اومد بر خلاف این دوساله اخیر ولس هنوز به نظرم باید پیشرفت بیشتر بکنه تا کینگ بگیم برگشته در کل نسبت به پارسال یه چیز دیگس و امسال قشنگ یه حال اساسی با این بازی خواهم کرد ...
    اینم نقد ما در کل زیادی حرف زدم از دوستانیکه طرف داه متعصبن زیادی ایراد گرفتم ببخشین دوستانیم که از بازی بدشون میاد زیادی تعریف کردم بازم ببخشین ....

2. 7 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام کسی جایی سراغ نداره که این دموی pes 2010 رو بفروشن
    ممنون میشم

اگر تهرانی فردا حدود ساعت 12 برو پاساژ مینا تک گیم

گفته تا فردا میارم

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش من مگه بسكتبال بازي كردي كه اينهمه گل زدي
    اگه روند بازي اينجوري باشه كه خيلي بده ( البته من خوم بازي نكردم كه نظرمو در باره دمو بگم)
    ...........
    در ضمن من اشتباهات داوري رو باگ نميدونم واگرم باگ باشه باگ خوبيه كه به طبيعي تر شدن بازي بيشتر كمك ميكنه
    مگه تو فوتبال واقعي داورا اشتباه نميكنن
    رفیق بسکتبال نیست.فوتباله!!
    به این دلیل هم 20 گل در بازی زده شد که تایم بازی رو 90 دقیقه بود.
    ..........
    اشتباهات داوری واقعا افتضاحه مخصوصا در حال گرفتن خطاها.
    اشتباهات دروازبانی واقعا افتظاحه(خودتون ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم حرکت زیبای آبیدال در حال دفع توپ:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب سلام دوستان من لان نصب کردم و بازی کردم می خواهم نظرات شخصی ام رو بزارم
    خوب من نمی گم کدوم باگه و کدوم جزئ خوبی های بازی
    من اخرین بازی که کردم در 10 دقیقه 5 گل داشت یعنی هر 2 دقیقه یک گل تازه روی سخت ترین دور بود که باز این جوری دروازه بانها گل میخوردند
    دروازه بنها در این بازی افتضاح کار میکنند هر توپی که میاد گل میشه و خیلی یکی شانس بیار 2 تا توپ دروازه بون توی یک بازی بگره نه این که شوت ها خیلی مسخره باشن خوب معلومه دروازه بان همرو میگیره
    خوب تیرکها زیاد شدن نه اینکه دروازه 2 تا تیرک داشته باشه نه .مثلا در یک بازی حدودا 2 تا تیرک میشه زد
    ضربات تک به تکی که چیپ می زنیم خیلی راحت تر شدن چون در فوتبالها قبلب خیلی سخت تر بود و توپ راهت میرفت بیرون
    استوپ سینه ی بازیکنها اصلا خوب نیست و راحت توپ ازش جدا میشه یا میرسه به حریف یا بیرون میره
    زد حمله ها بهتر شده و دفاع راهت تر جا میمونه
    سرعت کار کم شده و وقتی می خواهی سانتر کنی قبلش از خط میری بیرون
    تشویق تماشاگر ها بهتر شده و فقط یک نمونه نیست از اول بازی تا اخر شاید 4 نمونه تشویق کنند و یابیشتر
    بازی روون تر شده و مثل بازی های قبلی سنگین بازی نمی کنند
    پنالتی بهتر شده و دیگه شانس کمتر شده و ادم باید خودش تعیین کنه و دروازه بانها هم قبل از زدن توپ می تونند حرکت کنند
    درسته پنالتی بهتر شده ولی با این دروازه بانها ادم درست بپره هم می خوره به در وازه بان میره تو گل
    سیستم بهتر شده منظورم امکانات تعویض و جا به جایی بازیکن ولی میشه دید کدوم بازیکن بدرد چه جایی بهتر میخوره میشه تعیین کرد که از چه استراتژی استفاده کرد و کاملا حرفه ای شده
    گرافیک هم بهتر شده اما اگه موتور عوض میشه گرافیک بهتری هم داشتیم
    کار هایی که اگه در بازی بود رویایی میشد:
    مثلا وقتی میزنیم یک بازیکن تعویض بشه قبل از اینکه توپ از زمین خارج بشه بازیکن کنار زمین خودشو گرم میکرد
    عکاسان کنار زمین حرکت می کردندو یک جا ساکن نبودند
    سر مربی کنار زمین مجسمه نمیشد
    بخواهم از این چیزا بگم باید کتاب بنویسم پس بسه دیگه

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    من بعد از 5 ساعت تونستم دانلود کنم ولی موقع نسب این ارورو میده

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عزیز درایو ویندوزت رو خالی کن ماله منم اینجوری بود کردم فضای خالی رو 4گیگ حل شد.

9. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من فکر میکنم تو حالت afternoon بازی زیباتر باشه مپل نسخه قبلی:

11. 2 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من بعد از 5 ساعت تونستم دانلود کنم ولی موقع نسب این ارورو میده
    There is not enough space on the disk
    فضای کافی برای ریختن بازی نداری.
    کار سختی نیست اگه konami می گذاشت gamer انتخاب کنه کجا بازیرو بریزه.

13. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

یعنی باید تو درایو c نصب بشه ؟

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم لیست اچیومنتهای بازی برای XBOX 360

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by farryad; 19-09-2009 at 19:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •