تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 337 از 352 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من از وقتی از فریمور hx7 به 8 فلش کردم وضع باتریم ریخت بهم . این 48 ساعتی که میگید رو دووم میاره ولی درصورتی که هیچ استفاده ای ازش نکنم . یا خیلی کم استفاده کنم . خودمم موندم که باتریش نسبت به 3 4 ماه قبل تغییر کرده با نه ؟
    با تعویض فریمور هم درست نشد .
    من N2o4 ریختم ، مثه اینکه مصرف باتریش خوبه ، نتیجه ی نهایی رو چند روز دیگه میگم . محاسن دیگه اش یکی اینکه موقع اس ام اس زدن وقتی گوشی روی حالت پورتریت باشه کیبورد نیومریکال هست و وقتی میچرخونیش و میبریش به حالت لند اسکیپ ، کیبورد QWERTY میاره . در ضمن ساعت آنالوگ گوشی و آیکون های توی موزیک پلیر نیز به همراه تم عوض میشن

داره خودمونی میشه mahdi heidari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    رو ابرها

پيش فرض

سلام

یه فرمور خوب که امتحان خودشو پس داده باشه برای گوشی i8910 میخواستم با روش اپگرید کردن .لطفا همکاری کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

تو این چند تا ورژن که من امتحان کردم آخریش از همه بهتر بوده (HX-11) باید بگم تو مصرف باتری واقعا خیلی بهتر شده CPU ام که تا 900 هرتز میره البته بعیده تا این هد OVER شده باشه ولی سرعتشم بهتر شده در ضمن آموزش کامل تو صفحات اول هست.

راستی دوستان یه ویدجت ساعت همراه با نمایش وضعیت آب و هوا توی یکی از ورژنا بود اگه اشتباه نکنم hx8 می خواستم ببینم راهی هست که بشه به ویدجتای ورژن 11 اضافش کرد ممنون

4. این کاربر از HELLBOY_HP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب، تو این دو هفته ده روزی که HX-V11-7 رو گوشیمه، به نظرم بهترین فرمویری بوده که تا الان رو گوشیم امتحان کردم.
    البته، فهمیم بکاپ گرفتن از ستینگم خیلی خیلی کار بدی بوده. و بیشترین مشکلاتی که تا الان با فرمویر های دیگه داشتم برای همون ستینگ هایی بود که از هر فرمویر می اوردم رو فرمویر های جدید.
    برای همین، احتمالا هر چی ایراد از فرمویر n2o4 گرفتم فقط برای خودم بود. به هر حال، V11 بهترین فرمویری بود که امتحان کردم.

اولا که، قبلا شهاب خان پرسیده بودن این جوری سی پی یو نمی سوزه؟ و همین طور دوست بالایی گفتن فکر نمی کنن که واقعا تا 900 مگاهرتز اورکلاک شده باشه.
    خوب این مدل سی پی یو ای که تو گوشی ماست، ساخته شده برای کلاک 1 گیگا هرتز. یعنی اولا قابلیت اور کلاک تا یک گیگ رو داره، دوما هم سی پی یو نمی سوزه. اما این که بقیه ی گوشی از گرمای سی پی یو ایدنه، دیگه نمی دونم.
    تا 900 هم که خوب اور شده. ( 950 هم می شه ، ولی برای من یک سری مشکلاتی به وججود اورد. بقیه رو نمی دونم.) اما من رو 800 نگهش می دارم. خیلی خوب، خیلی هم عالی.
    سرعت فرمویر واقعا خوبه. رفتن توی فولدر اپلیکشن به سرعت انجام می شه. ( مشکلی که فعلا فقط هایپر اکس تونسته دورش بزنه. اونم فقط تو حالت پورتره!) انیمشن های گوشی سریع هستن، که این احساس رو تو ادم به وجود می اره که گوشی سریع تر کار می کنه. ( واقعا سریع تر کار می کنه، اما اگر همین انیمیشن ها هم رو فرمویر اولیه ی گوشی بود، به نظر سریع می اومد.) بهترین حالتش هم به نظرم گردش صفحه اس. تو HX patcher سرعتش رو بردم بالا و هر موقع گوشی رو می چرخونم حال می کنم.
    تازه سرعت گوشی رو تو سر دوستمم می زنم، که گوشیش HD2 هست! اونم با اندروید!
    لود دوربین گوشی هم به نظرم خیلی خوب شده. تو سه ثانیه گوشی اماده ی عکاسی می شه. کیفیت عکس هاش هم خوبه.
    ساپورت برنامه هاش هم خوب شده.
    از همه مهم تر هم به نظر من باتریشه. منم از موقعی که hx-v8 ریخته بودم هر روز می زدم به شارژ، اما الان تقریبا هر 2 روز می زنم. تازه استفاده ام بیشتر هم شده. روزی حد اقل 1 ساعت با گوشیم تو اینترنتم. یه ساعت اهنگ گوش می دم. SPB shell هم که همش بازه. اور کلاک هم که شده.

در کل، خیلی لذت بردم از این فرمویر.

راسی، شما چه موزیک پلیری استفاده می کنید؟ خودم تا الان به نظرم TTpod از همه بهتر بوده.

6. 2 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خوب، تو این دو هفته ده روزی که HX-V11-7 رو گوشیمه، به نظرم بهترین فرمویری بوده که تا الان رو گوشیم امتحان کردم.
    البته، فهمیم بکاپ گرفتن از ستینگم خیلی خیلی کار بدی بوده. و بیشترین مشکلاتی که تا الان با فرمویر های دیگه داشتم برای همون ستینگ هایی بود که از هر فرمویر می اوردم رو فرمویر های جدید.
    برای همین، احتمالا هر چی ایراد از فرمویر n2o4 گرفتم فقط برای خودم بود. به هر حال، V11 بهترین فرمویری بود که امتحان کردم.

اولا که، قبلا شهاب خان پرسیده بودن این جوری سی پی یو نمی سوزه؟ و همین طور دوست بالایی گفتن فکر نمی کنن که واقعا تا 900 مگاهرتز اورکلاک شده باشه.
    خوب این مدل سی پی یو ای که تو گوشی ماست، ساخته شده برای کلاک 1 گیگا هرتز. یعنی اولا قابلیت اور کلاک تا یک گیگ رو داره، دوما هم سی پی یو نمی سوزه. اما این که بقیه ی گوشی از گرمای سی پی یو ایدنه، دیگه نمی دونم.
    تا 900 هم که خوب اور شده. ( 950 هم می شه ، ولی برای من یک سری مشکلاتی به وججود اورد. بقیه رو نمی دونم.) اما من رو 800 نگهش می دارم. خیلی خوب، خیلی هم عالی.
    سرعت فرمویر واقعا خوبه. رفتن توی فولدر اپلیکشن به سرعت انجام می شه. ( مشکلی که فعلا فقط هایپر اکس تونسته دورش بزنه. اونم فقط تو حالت پورتره!) انیمشن های گوشی سریع هستن، که این احساس رو تو ادم به وجود می اره که گوشی سریع تر کار می کنه. ( واقعا سریع تر کار می کنه، اما اگر همین انیمیشن ها هم رو فرمویر اولیه ی گوشی بود، به نظر سریع می اومد.) بهترین حالتش هم به نظرم گردش صفحه اس. تو HX patcher سرعتش رو بردم بالا و هر موقع گوشی رو می چرخونم حال می کنم.
    تازه سرعت گوشی رو تو سر دوستمم می زنم، که گوشیش HD2 هست! اونم با اندروید!
    لود دوربین گوشی هم به نظرم خیلی خوب شده. تو سه ثانیه گوشی اماده ی عکاسی می شه. کیفیت عکس هاش هم خوبه.
    ساپورت برنامه هاش هم خوب شده.
    از همه مهم تر هم به نظر من باتریشه. منم از موقعی که hx-v8 ریخته بودم هر روز می زدم به شارژ، اما الان تقریبا هر 2 روز می زنم. تازه استفاده ام بیشتر هم شده. روزی حد اقل 1 ساعت با گوشیم تو اینترنتم. یه ساعت اهنگ گوش می دم. SPB shell هم که همش بازه. اور کلاک هم که شده.

در کل، خیلی لذت بردم از این فرمویر.

راسی، شما چه موزیک پلیری استفاده می کنید؟ خودم تا الان به نظرم TTpod از همه بهتر بوده.
    اینجوری که شما تعریف کردی آدم رو میندازی هوس فریمور عوض کنه
    من الان hx-v8 رو گوشم نصبه باهاش مشکلی ندارم
    ولی اگه مصرف باتری بهینه تر شده باشه 100% فریمور عوض میکنم

8. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یه سوال شما شب ها گوشی هاتون رو خاموش میکنین ، من قبلا به دو دلیل این کار رو میکردم ، یک اینکه مصرف باتریش بهتر میشد (الان دیگه نمیشه ، قبلا ولی به اندازه ی یه روز بیشتر باتری نگه میداشت) و دوم اینکه خب کسی نمیتونه زنگ بزنه و صبح اول صبحی آدم میس کال ببینه مجبور شه تماس بگیره !! اما یه چند هفته پیش گوشیمو خاموش کردم ، دیگه روشن نشد (روی صفحه ی لودینگ گیر کرد) مجبور شدم فلشش کنم ، دیشب هم خاموش کردم باز گیر کرد ، اینبار با در آوردن باتری درست شد ، اما دیگه ترسیدم گفتم خاموشش نکنم .
    راستی چند پست بالاتر گفتم دارم باتری n2o4 رو تست میکنم ، تنیجه اینکه هیچ فرقی با سایر فرمور ها توی این زمینه نداره
    0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-000-0-0-0-0-
    Last edited by shahab_f; 22-07-2011 at 18:35.

10. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال شما شب ها گوشی هاتون رو خاموش میکنین ، من قبلا به دو دلیل این کار رو میکردم ، یک اینکه مصرف باتریش بهتر میشد (الان دیگه نمیشه ، قبلا ولی به اندازه ی یه روز بیشتر باتری نگه میداشت) و دوم اینکه خب کسی نمیتونه زنگ بزنه و صبح اول صبحی آدم میس کال ببینه مجبور شه تماس بگیره !! اما یه چند هفته پیش گوشیمو خاموش کردم ، دیگه روشن نشد (روی صفحه ی لودینگ گیر کرد) مجبور شدم فلشش کنم ، دیشب هم خاموش کردم باز گیر کرد ، اینبار با در آوردن باتری درست شد ، اما دیگه ترسیدم گفتم خاموشش نکنم .
    راستی چند پست بالاتر گفتم دارم باتری n2o4 رو تست میکنم ، تنیجه اینکه هیچ فرقی با سایر فرمور ها توی این زمینه نداره
    من شبا گوشیم رو روشن می ذارم. دلیلش اینه که هر کی هر موقع کارم داشت بفهمم. ( یعنی مثلا زنگ بزنه، چون گوشی سایلنته، بر ندارم. صبح ببینک چه ساعتی زنگ زده. خودمم عمرا بهش زنگ نمی زنم...)
    اگر از v8 استفاده می کنی که v11 خیلی خوبه برات. اما یه ری هستن کلا با فرمویر های فنیل راحت ترن، که اونا رو نمی دونم.
    منم یه بار گوشم بوتش داغون شده بود. ( بوت لودرش سالم مونده بود.) که البته کارم به فلش نکشید، چون با همون باتری دراوردن روشنش می کردم. اما تو این جدیده که از این مشکلا ندارم. احتمال بالا، وقتی گوشی داره شارژ می شه و گوشی رو خاموش می کنید این مشکل پیش می اد. دلایل دیگه اش رو نمی دونم. ولی این کار رو نکنید.
    اینها، پستم رو پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به هر حال، به نظر من که v11 خیلی خوب بود. trackID نداره. ولی می شه روش ریخت. یه چند تا برنامه ی دیگه ای که هیچ وقت به درد من نخوردن هم پاک کرده. مثل gypsee . اونا رو هم می شه ریخت.
    برنامه ی بکاپی که تویفرمویر n2o4 هست رو هم داره. که کار مدهکره. از همه جای گوشی می شه بکاپ گرفت!
    البته برنامه ی سنگین رو این فرمویر امتحان نکردم. یادمه یه بازی بود که رو فرمویر فنیل اجرا می شد اما رو فرمویر هایپراکس اجرا نمی شد. اونو رو این جدیده امتحان نکردم ببینم چی کار می کنه، ولی در هر حال، کلی از بی باگی و سرعت و مصرف باتری این فرمویر لذت بردم تا الان....

12. 2 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

دوستان این ویدجت ساعت که آب و هوا داره می خواستم اگه لطف کنید ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    اقا من متاسفانه گوشیم یه بار زمین خورد و صفحه اش دیگه دقیق کار نمی کنه تاچش. کسی راهی سراغ نداره برای درست شدنش؟
    داره دیونم می کنه یکی یه کمک کنه
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید این سئوال را می پرسم اما در حالت دیفالت یعنی یدون آپدیت فلاش و یا با آپدیتهای اورژینال خود سامسونگ این گوشی چند ساعت در استفاده معمول شارژ نگه می دارد چون توی سایتها حرف از زمانهای به نظرم خیالی حدود 360 ساعت هست ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •