یه سوال شما شب ها گوشی هاتون رو خاموش میکنین ، من قبلا به دو دلیل این کار رو میکردم ، یک اینکه مصرف باتریش بهتر میشد (الان دیگه نمیشه ، قبلا ولی به اندازه ی یه روز بیشتر باتری نگه میداشت) و دوم اینکه خب کسی نمیتونه زنگ بزنه و صبح اول صبحی آدم میس کال ببینه مجبور شه تماس بگیره !!
.gif)
اما یه چند هفته پیش گوشیمو خاموش کردم ، دیگه روشن نشد (روی صفحه ی لودینگ گیر کرد) مجبور شدم فلشش کنم ، دیشب هم خاموش کردم باز گیر کرد ، اینبار با در آوردن باتری درست شد ، اما دیگه ترسیدم گفتم خاموشش نکنم .
راستی چند پست بالاتر گفتم دارم باتری n2o4 رو تست میکنم ، تنیجه اینکه هیچ فرقی با سایر فرمور ها توی این زمینه نداره
.gif)
من شبا گوشیم رو روشن می ذارم. دلیلش اینه که هر کی هر موقع کارم داشت بفهمم. ( یعنی مثلا زنگ بزنه، چون گوشی سایلنته، بر ندارم. صبح ببینک چه ساعتی زنگ زده. خودمم عمرا بهش زنگ نمی زنم...)
اگر از v8 استفاده می کنی که v11 خیلی خوبه برات. اما یه ری هستن کلا با فرمویر های فنیل راحت ترن، که اونا رو نمی دونم.
منم یه بار گوشم بوتش داغون شده بود. ( بوت لودرش سالم مونده بود.) که البته کارم به فلش نکشید، چون با همون باتری دراوردن روشنش می کردم. اما تو این جدیده که از این مشکلا ندارم. احتمال بالا، وقتی گوشی داره شارژ می شه و گوشی رو خاموش می کنید این مشکل پیش می اد. دلایل دیگه اش رو نمی دونم. ولی این کار رو نکنید.
اینها، پستم رو پیدا کردم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال، به نظر من که v11 خیلی خوب بود. trackID نداره. ولی می شه روش ریخت. یه چند تا برنامه ی دیگه ای که هیچ وقت به درد من نخوردن هم پاک کرده. مثل gypsee . اونا رو هم می شه ریخت.
برنامه ی بکاپی که تویفرمویر n2o4 هست رو هم داره. که کار مدهکره. از همه جای گوشی می شه بکاپ گرفت!
البته برنامه ی سنگین رو این فرمویر امتحان نکردم. یادمه یه بازی بود که رو فرمویر فنیل اجرا می شد اما رو فرمویر هایپراکس اجرا نمی شد. اونو رو این جدیده امتحان نکردم ببینم چی کار می کنه، ولی در هر حال، کلی از بی باگی و سرعت و مصرف باتری این فرمویر لذت بردم تا الان....