سلام..................من مشکلی نداشتم .کلی هم بازی کرده بودم تا امروز که اینترنتم درست شد........play...رو میزنم....میگه برو تو سایت خود gta...چیکار کنم..........
سلام..................من مشکلی نداشتم .کلی هم بازی کرده بودم تا امروز که اینترنتم درست شد........play...رو میزنم....میگه برو تو سایت خود gta...چیکار کنم..........
دوست عزیز رو چه رزولیشنی بازی می کنی من برای اجرای سریع windowed و روی رزولیشن 800 در 600 بازی می کنم گیر هم نداره
خب نباید هنگام اجرای بازی به اینترنت کانکت می بودید...
پچ نصب کردی روی سیستم؟ پچ 1.04 هم از این جور دنگ و فنگ ها داره جای شما بودم پچ 1.03 رو نصب می کردم به دور از این دنگ و فنگ ها راحت بازی می کردم اینم بگم ربطی به آنلاین بودن نداره من صبح تا شب آنلاینم. ولی نمی گه که برم سایت بازی
ولی برعکس من وقتی آنلاین هستم بخوام برم تو بازی میخواد آپدیت کنه!
سلام آقا برا من بازی خیلی کند اجرا میشه
Statistics
Average FPS: 9.87
Duration: 29.60 sec
CPU Usage: 100%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 25%
سیستمم رو این حالت نشون میده چیکار کنم درست بشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
استفاده سی پی یو شما خیلی بالاست . شما فقط همین مشخصاتو گذاشتی باید بگی سیستمت چیه . گرافیک،مدل cpu،رم .
جایی که بازی کپی شده یه فایل هست نوشته gtaencoder وقتی فعالش کنی 50% از قدرت cpu رو میگیره با این حال fps بیشتر میشه کسی میدونه کارش چیه؟
آخه adslام درست شد.....اون موقع که بازی رو نصب کردم خراب بود.........الانم نمیتونم کاننکت نباشم.......adsl رو گذاشتم رو حالتی که کامپیوتر روشن شد.....وصل باشه........خب نباید هنگام اجرای بازی به اینترنت کانکت می بودید...
فکر نکنم ربطی به پچ داشته باشه....من فقط بازی رو نصب کرده بودم با کرک هاش......و تو بازی هم برای save.......آفلاین درست کرده بودم....پچ نصب کردی روی سیستم؟ پچ 1.04 هم از این جور دنگ و فنگ ها داره جای شما بودم پچ 1.03 رو نصب می کردم به دور از این دنگ و فنگ ها راحت بازی می کردم
دقیقا...شما چیکار کردی دوست من....ولی برعکس من وقتی آنلاین هستم بخوام برم تو بازی میخواد آپدیت کنه!
===============
یه کمکی کنید بچه ها....من کلی جلو رفته بودم....حال ندارم دوباره از اول بازی کنم.....به نظرتون چیکار کنم....
شما مودمت رو خاموش کن ببین درست میشه؟!
یه عکسم از اروری که میده بذار....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)