خداييش توي اين 2 هفته نزديك به 10 بار رام عوض كردم ..گوشيم آتيش نگيره خوبه ..
خداييش توي اين 2 هفته نزديك به 10 بار رام عوض كردم ..گوشيم آتيش نگيره خوبه ..
آقا اين ثبت نام براي فارسي ساز گوشي i900 در خود سايت سامسونگ را كسي خبر نداره
چي شد بالاخره بجايي نرسيده كه اقدامي بشه يا اينكه ما بي اطلاعيم
كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها بین htc diamond و omnia موندم کدوم انتخاب کنم.یکم که قصدم امنیاست.راستی بدون گارنتی بگیرم یا با گارانتی.آخه 80 تومن احتلاف داره
سلام دوستان
یه چند روزی میخام رام گوشمو عوض کنم ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه رام الان گوشی من jvhk1 هست میخوام DXIA5 بریزم این رام مال کشور ویتنام وفیلیپین هست
این پیغامو میده incorrect software version please check the device
مشگل از کجا میتونه باشه
مشکل تمام کاربر های امنیا همینه... راه حلش رو هم میشه پیدا کرد ولی چند روز باید وقت گذاشت
قیمت این گوشی امروز چند بود مدل 16GB با گارانتی اصل و بدون گارانتی ممنون
حافظه داخلی امنیا من خود به خود سریع پر میشه(من هیچی تو حافظه داخلیش نمی ریزم)ولی پر میشه!!!!
در ضمن من بردم نمایندگی واسم ورژن جدید ویندوز موبایل 6.1 ریخت از اون موقع بالا اومدن منو کند تر شده.(همون ویندوزی که صداش دایره ای تغییر می کنه.مثل تلفن قدیمی)
باید چیکار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید
با سلام .من هم امنيا دار شدم.اما يه مشكل تمام بروشورهاش فرانشويه وزبان ويندوزم فرانسويه.ميشه انگليسيش كرد؟منتظر جوابم
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
اين برچسبش كه همون اول يكيم جداشد.چيكارش كنم.يكي ديگه بگيرم.برچسبش چنده؟
حالا این همه امنیا تو بازار هست، شما فرانسویش رو اصلا از کجا گیر آوردید ؟امیدوارم بخاطر این مساله لااقل تخفیف خوبی گرفته باشید.
بله، اگر منظورتون اینه که کلا منوها و .... فرانسوی هست ، باید رامش رو عوض کنید.
بله کیفتون بهتره آهنربا نداشته باشه.
محافظ صفحه هم حتما روش بذارید ، بسته به جایی که میگیرید 1000 تا 3000 ممکنه متغیر باشه قیمتش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)