سلام.
اسپم رومدیران تشخیص میدن:دئ
یشما کی گفته سامسونگ بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سامسونگ تا21اینچش خوبه بعد باید بری سراغ ایسوس.
لازم نیست زیاد حرص بخوری.
اینم پیشنهاد من:
ASUS-MS226H-22"-LCD-1980*1080=250
اینم عکسش:
![]()
سلام.
اسپم رومدیران تشخیص میدن:دئ
یشما کی گفته سامسونگ بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سامسونگ تا21اینچش خوبه بعد باید بری سراغ ایسوس.
لازم نیست زیاد حرص بخوری.
اینم پیشنهاد من:
ASUS-MS226H-22"-LCD-1980*1080=250
اینم عکسش:
![]()
با سلام الان بهترین کارت کارت گرافیک برای لپ تاپ کدومه میشه لپ تاپ ها شو نام ببرید
عزیز خودم میدونم شما زیاد زور نزن اگه بخوای از محصولات اسوس استفاده کنی باید پوشک بچه ات رو هم با برند اسوس بگیری آخه هر چیزی بگی دیگه داره تولید میکنه
من خودم بهتر میدونم که سامسونگ بگیرم یا اسوس یا ال جی در ضمن باید بگم اگه به سونی اعتقاد داری که حرف اول رو تو همه زمینه ها از جمله تلویزیون و ... میزنه باید بهت بگم که پنل های ال سی دی هاش کلاً ساخت سامسونگ هست
بزار راحت بهت بگم شماره 1 جهان الان تو ال سی دی و ال ای دی سامسونگ هست برو هر کجا میخوای بگو بهت میگن دنیا دست کیه
مینی کلاکر جان شما لهنت خوب نیست ها تو فروم همه با هم دوستن علی هندا هم لف کرده نظرشو گفته .نوشتم بزرگ هم جالب نیست و خودش میتونه اسپم باشه.من خودم خیلی عجله دارم واسه قیمت چون دارم سیستم میگیرم ولی خوب بچه ها بتونن زود جواب میدن.
در مورد سامسونگ هم به نظرم بهترینه ولی کره ایش اما جدیدا همه حتی اصلش هم چینی شده
و از این بابت فرقی با ال جی نداره
قیمت gtx460 برند زوتک و گین وارد رو میخوام.
مرسی
zotac هست 1 گیگ قیمت 295 تومان
gainward هست 768 مگ قیمت 225 تومان
1 گیگ 275 تومان
1 گیگ over شده قیمت 291 تومان
2 گیگ 310 تومان
Last edited by pedram_sad; 12-11-2010 at 12:14.
مدل 1 گیگی بین 285 تا 290 در بازار بفروش میرسند
سلام.
فعلاًبهترین برندمانیتورایسوس هست حالا هرچی که هست.
این1
دوماهرمارکی هرچی زده قابل تحسینه من نگفتم بده گفتم سامسونگتا21اینچش بعدازاون باید باید وباید ایسوس بخری خب این معنیش چی میشه؟
بعدشم شما اگر همه دنیارو فوت آبی به راهنماییهای مااحتیاجی داری که اینجوری تودهنی میزنی هی میگن خوب باش وخوش رفتار اینم جوابش.
درضمن GTX460اگر خواستین فقط بایدEVGAبخرین وسلام نامه تمام قیمتش هم خیلی زوربزنه270هست به شرط اینکه پاتونو تو بازار کامپیوترایران نزارین.
Last edited by Advanced Ali-001; 12-11-2010 at 13:07.
دوستان با 200 هزار تومن کارت گرافیک ati خوب چی میشه خرید؟ که dx 11 رو ساپورت کنه.
با این بودجه بترین انتخاب 5770 هست از Radeon ها
ولی به نظر من 25 تومان بزار 460 بگیر خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)