اینکه میگن ترافیک مصرف با توجه به ماه شمسی حساب میشه یعنی چی؟
گفتن: یعنی اگه الان بگیری از اکانتت کم نمیکنه تا اول برج برسه. بعد از اون موقع شروع میکنه به کم شدن.
راسته؟!
از اکانت ما که کم شد!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینکه میگن ترافیک مصرف با توجه به ماه شمسی حساب میشه یعنی چی؟
گفتن: یعنی اگه الان بگیری از اکانتت کم نمیکنه تا اول برج برسه. بعد از اون موقع شروع میکنه به کم شدن.
راسته؟!
از اکانت ما که کم شد!!!
سلام به بروبکس ... شاتلیان گل ...
دوستان صورت حساب من اومده ... اولاً که من از 29 دی شروع کردم ولی مهلت پرداختم برای 26 بهمنه ... چرا 3 روز زودتره ؟؟
ثانیاً می گم من اینقدر صرفه جویی کردم که الان با اینکه 1 هفته تا پایان دوره ام مونده اما 8 گیگ ترافیکم مونده ...آرت 1 ام ....
کاش میشد به دور بعد منتقل کرد ...![]()
نه عزیز منظور اینه که 31 روز حساب میشه تو 6 ماه اول سال و 30 روز تو 6 ماه دوم سال
خوب صورت حساب رو همیشه زودتر صادر میکنن
حیف من اکو 512 هستم تا 16 اسفند هم مونده و فقط و فقط 800 مگ دیگه دارم اونوقت شما 8 گیگ ضافه آوردی![]()
سرعت دانلود Art1 چقدره؟؟
من بین 9_12 (خیلی کمه که!!)
اون مهلت پرداخت که الکی هست شما تا تاریخ فاکتور اکانت فعال هست یعنی 2 روز بعد از مهلت پرداخت که میشه 28
سرویس art که دیگه صرفه جوی نمی خواهد!! صرفه جویی نکنی ممکنه اضاف هم بیاد...
سرعت دانلود آرت1 16 17 18 هست برای شما که خیلی کمه .با پشتیبانی تماس بگیر...
لینک مستقیم و با resume دار بزارید برای دانلود و از یک سرور قدرتمند برای دانلود استفاده کنید مثل سایت تبیان ببینید سرعتتون همونه فکر کنم آرت 1 بچه ها داشتن میگفتن روی 19 هستش
خوش به حالت ship storm جان
من که تا 14 اسفند دارم و فقط 600 مگ دیگه برام مونده![]()
مشکل منم همینه و بعضی چیزای دیگه. مثلا من که اکو هستم حجم برام مهمه، بعضی وقتها نمیخوام کانکت باشم . باید برم تو مودم آف کنم. یh مثلا حجم مصرفی رو تو bridge راحت میشه دید(تو تاسکبار) اما تو pppoe... خلاصه pppoe خوبه ها ولی یه جوریه!
نه مهدی جون برای من خودش کانکت نکرده بود. البته اون موقع فلش گت داشتم idm رو نمیدونم. در مورد فشاردن دست هم فقط میتونم بگم خدایا توبه ه ه ه ه !!!!
اگر دانلود در روز زیاد نداری و حجم وبگردیت هم در روز از 80 مگ بیشتر نمیشه 128 اکو(میتونی دانلودهای حجیمت رو شبها که از 1تا 7 صبح رایگانه انجام بدی). اگر حجم مصرفیت بیشتره و سرعت دانلود 10 اینا کافیه برات آرت هوم(64)
اکانت شما از همون ثانیه اول که کانت میشید شروع میکنه به کنتور انداختن.
شما آرت گرفتی که صرفه جویی نکنی با خیال راحت دانلود کنی، صرفه جویی ماله ما اکویی هست! سری بعد تلافی کن!
من تا 3 اسفند900 مگ مونده.![]()
دوستانی که اینجا آرت 1 دارند معمولا 19-21 هست. از شما خیلی کمه! اگر از لینک مستقیم و دانلود منیجر استفاده میکنید و سرعت 9-12 هست حتما با پشتیبانی تماس بگیرید.
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)