تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 413 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

پس چرا این نسخه در سایت نورتون نیست؟
    نسخه فاینال هنوز منتشر نشده اگه منتشر بشه اولین جا در سایت خود نورتون هست واسه دانلود
    من این لینکهای دانلود فاینال 360 رو چند روز پیش دیدم ولی در سایت نورتون نیست
    با این حساب نسخه فاینال هنوز منتشر نشده

2. 2 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام

خواستم بپرسم / دوستان مثل من این مشکل را دارند یا نه؟

lمرسی اگر پاسخ بدید!
    من این مشکل رو توی این دوسه روز دارم که اچ تی تی پی اس رو زدن ترکوندن.
    Last edited by AlexanderMahone; 11-02-2012 at 21:52.

4. 6 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

Norton Internet Security
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/FONT]

6. 4 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

13

درود

سلام

بعد از نصب NAV توسط liveupdate اونو ابدیت کردم البته گزینه smart definitions روشن بود .الان که smart definitions خاموش کردم
    و live update رو زدم حدود 134 mb داره دان می کنه ایا با خاموش بودن smart definitions حجم ابدیتها این قدر بالا می ره یا فقط واسه
    بار اول این قدر ابدیت می شه؟

کلا با خاموش بودن smart definitions حدودا چه قدر به حجم ابدیتهای روزانه اضافه می شه؟
    عزیز خب خودت، 2 دستی خودتو انداختی توی دام دانلود با هر بار خاموش و یا روشن کردن smart definitions آپدیت ها از نو دانلود میشند؛ واسه همینم دوباره 134 مگ زده واسه دانلود. الان که آپ شد، دیگه فکر کنم اگر چیز خاصی نباشه، روزی چند مگ ( همون 1 تا 3 ) واسه دانلود میاد که خب البته این حجم آپدیت مثلا توی 360 چون گزینه های بیشتری داره؛ خیلی بیشتر هست.

سلام

تعریفش را شنیدم ولی تا حالا نصب نکردم !

بزار برای اولین بار یه تستی بکنیم / ببینیم در چه وضعیتی هست : دی

راستی ویندوز جدید باز نصب کردی ؟ فرشاد جان

خرم و شاد باشی
    علیک سلام

نه هنوز گفتم قبلش اینو نصب کنم که اگه خواستم ویندوز جدید بریزم، اگر راضی بودم؛ همین 6 رو بنصبم باز
    من بیشتر نسخه های دیگه خوشم میاد ازش، هنوز از تستش زیاد نگذشته، فکر کنم این نسخه ای که گذاشتم TW باشه نه استاندارد ( فرقشونم نمیدونم ) ولی خب احتمال میره چون نسخه نهایی ورژن 6 نباشه، ایراداتی داشته باشه اما من تا الان پسندیدمش

قبلتر (ورژن 5) اگر روی هر قسمت مثلا PC Security یا Identity و ... میرفتی ؛ آپشن هاش (زیر منوها) میومد ؛ من از این حرصم میگرفت و خوشم نمیومد که خب نورتون دمش گرم، انگاری از دل ما خبر داشته، الان باید بری روی گزینه ها و کلیک بزنی تا نشونشون بده و یا چیزی که دیدم گزینه Tasks اون بالا اضافه شده که همه زیر مجموعه های این قسمت ها از اسکن و آپدیت گرفته تا تیون آپ و ... رو با هم میده بهت که این رو نیز پسندیدیم

نسبت به نسخه 5 ، واسه ویندوز 7 ، گجت اضافه کردند ( شایدم 5 داشت ، یادم نیست ولی فکر کنم نداشت ! ) که خب در هر صورت من غیر فعالش کردم !

تولبار واسه IE یا FF هم یکم تغییرات داشته ، آپشن نورتون هست اولش Safe Web هم مربعی شده و با حال تره ، Identity Safe هم یخدچی تغییر کرده شکلش.

اینا تغییراتی هست که توی این 3 دقیقه ای که الان باهاش کار کردم، حس کردم

پس چرا این نسخه در سایت نورتون نیست؟
    نسخه فاینال هنوز منتشر نشده اگه منتشر بشه اولین جا در سایت خود نورتون هست واسه دانلود
    من این لینکهای دانلود فاینال 360 رو چند روز پیش دیدم ولی در سایت نورتون نیست
    با این حساب نسخه فاینال هنوز منتشر نشده
    نسخه رسمی نهایی فعلا همون ورژن 5 هست اما این Norton 360 2012 v6.0.0.145 Final هم که اومد ، کلا هر سایتی مثل softpedia که گذاشتندش واسه دانلود، از روی سایت خود نورتون و قسمت بتا تستر بود که بخاطر تحریم من نمیتونستم دانلود کنم ولی جالبه دیشب که میخواستم برم واسه دانلود همونا، اینبار میرفت توی سایت نورتون و میگفت این صفحه وجود نداره ! منم اون پستا رو مستقیم کردم و زدیم واسه نصب، گفتم مرامتو! نورتون

شاد و پیروز و سربلند باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 11-02-2012 at 23:12. دليل: اضافه کردن عکس جهت پر بارتر شدن مطلب ! :دی

8. 7 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

درود

عزیز خب خودت، 2 دستی خودتو انداختی توی دام دانلود با هر بار خاموش و یا روشن کردن smart definitions آپدیت ها از نو دانلود میشند؛ واسه همینم دوباره 134 مگ زده واسه دانلود. الان که آپ شد، دیگه فکر کنم اگر چیز خاصی نباشه، روزی چند مگ ( همون 1 تا 3 ) واسه دانلود میاد که خب البته این حجم آپدیت مثلا توی 360 چون گزینه های بیشتری داره؛ خیلی بیشتر هست.

علیک سلام

نه هنوز گفتم قبلش اینو نصب کنم که اگه خواستم ویندوز جدید بریزم، اگر راضی بودم؛ همین 6 رو بنصبم باز
    من بیشتر نسخه های دیگه خوشم میاد ازش، هنوز از تستش زیاد نگذشته، فکر کنم این نسخه ای که گذاشتم TW باشه نه استاندارد ( فرقشونم نمیدونم ) ولی خب احتمال میره چون نسخه نهایی ورژن 6 نباشه، ایراداتی داشته باشه اما من تا الان پسندیدمش

قبلتر (ورژن 5) اگر روی هر قسمت مثلا PC Security یا Identity و ... میرفتی ؛ آپشن هاش (زیر منوها) میومد ؛ من از این حرصم میگرفت و خوشم نمیومد که خب نورتون دمش گرم، انگاری از دل ما خبر داشته، الان باید بری روی گزینه ها و کلیک بزنی تا نشونشون بده و یا چیزی که دیدم گزینه Tasks اون بالا اضافه شده که همه زیر مجموعه های این قسمت ها از اسکن و آپدیت گرفته تا تیون آپ و ... رو با هم میده بهت که این رو نیز پسندیدیم

نسبت به نسخه 5 ، واسه ویندوز 7 ، گجت اضافه کردند ( شایدم 5 داشت ، یادم نیست ولی فکر کنم نداشت ! ) که خب در هر صورت من غیر فعالش کردم !

تولبار واسه IE یا FF هم یکم تغییرات داشته ، آپشن نورتون هست اولش Safe Web هم مربعی شده و با حال تره ، Identity Safe هم یخدچی تغییر کرده شکلش.

اینا تغییراتی هست که توی این 3 دقیقه ای که الان باهاش کردم حس کردم

نسخه رسمی نهایی فعلا همون ورژن 5 هست اما این Norton 360 2012 v6.0.0.145 Final هم که اومد ، کلا هر سایتی مثل softpedia که گذاشتندش واسه دانلود، از روی سایت خود نورتون و قسمت بتا تستر بود که بخاطر تحریم من نمیتونستم دانلود کنم ولی جالبه دیشب که میخواستم برم واسه دانلود همونا، اینبار میرفت توی سایت نورتون و میگفت این صفحه وجود نداره ! منم اون پستا رو مستقیم کردم و زدیم واسه نصب، گفتم مرامتو! نورتون

شاد و پیروز و سربلند باشید.

مرسی فرشاد جان

ولی شما زیاد اهل زیاده گویی هستید / چقدر حرف میزنی !

20تا خط نوشتی / اما تو این 20 خط / فقط یک خط مطلب درست و درمون میشد،پیدا کرد! دادا انرژیت را نگه دار، باسه ایندت !

شوخی دادای من
    Last edited by Karkas20; 11-02-2012 at 23:09.

10. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی فرشاد جان

ولی شما زیاد اهل زیاده گویی هستید / چقدر حرف میزنی !

20تا خط نوشتی / اما 1 خط دوتا چیز بدرد بخور توش پیدا میشد!

شوخی دادای من
    یکم صبر میکردی الان قبل حرفت پستمو ویرایش کردم و عکس گذاشتم تا گوشت تر بشه
    اصلا ریویو به تو نیومده ها

چیزی نداشتم که زیادی اسپممون آف تاپیک نشه، واسه همین الکی اینو میذارم

12. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستانی که نمیتونن از application ratings نورتون استفاده کنن میتونن با ساکس و تظیمات ------ از این
    قابلیت بهره ببرند طبق عکس پایین فیلد های مورد نظر رو باید طبق مشخصات ساکس شون پر کنند

14. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تنها راه دسترسی به بخش منیجر هست اونم به صورت مدیریت
    استاد این روکه خودم هم میدونستم مشکل اینکه اصلا تمام تنظیمات غیر فعاله توsafe mod هم دسترسی اضافه نمیشه من قبلاً با kasper همین مشکل روداشتم با ترفندی که دوستان گفتن تونستم پسورد روریست کنم لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من در حدود 2 ماهی میشه که نورتون رو نصب کردم آپدیتاش همیشه زیر 1 مگ بوده منتها امروز یه آپدیت 76 مگی رو میخواست آپدیت کردم و 76 مگ رو هم گرفت ولی در قسمت process update ارور میده و از دوباره باید کل 76 مگ رو دانلود کنم 2 بار دانلود کردم بازم همین مشکل رو داره.ترافیک 2 روزم هدر رفت...
    ممنون میشم کمکم کنید.
    [URL=http://up8.--------.com/][
    Last edited by vahid_sh2447; 12-02-2012 at 12:23.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

استاد این روکه خودم هم میدونستم مشکل اینکه اصلا تمام تنظیمات غیر فعاله توsafe mod هم دسترسی اضافه نمیشه من قبلاً با kasper همین مشکل روداشتم با ترفندی که دوستان گفتن تونستم پسورد روریست کنم لطفا کمک کنید
    عزیز اگر اصل باشه باید حتما یوزر و پسورد مدیریت وارد بشه از کامپیوتر اصلی که کلاینت ها رو تغذیه میکنه این ترفند خاصی نداره شاید ساپورت محصولات شرکتی سایمنتک بتونه کمک کنه

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

سلام
    من در حدود 2 ماهی میشه که نورتون رو نصب کردم آپدیتاش همیشه زیر 1 مگ بوده منتها امروز یه آپدیت 76 مگی رو میخواست آپدیت کردم و 76 مگ رو هم گرفت ولی در قسمت process update ارور میده و از دوباره باید کل 76 مگ رو دانلود کنم 2 بار دانلود کردم بازم همین مشکل رو داره.ترافیک 2 روزم هدر رفت...
    ممنون میشم کمکم کنید.
    [URL=http://up8.--------.com/][
    روی ایکون کنار سایعت راست کلیک کن گزینه GetSupport رو بزن و صبر کن مراحل انجام بشه مشکل حل میشه

18. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •