رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟
رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟
دوست من، من قبلا داتک داشتم کاملا ازش راضی بودم اما چون دانلودم زیاد بود 9 گیگ در ماه برام کم بود . سرعت اینترنت 512 ثابت 110 بود روز و شب و اینترنت 128 تقریبا 16 بود.
نکته بعدی پشتیبانی خوبه داتکه . پشتیبانی داتک عالیه!!!
اما شاتل هم بد نیست ولی سرعتش خیلی بالا نیست . من یکی از دوستام شاتل داره خیلی ازش راضی نیست.
بله کلفت ترین پارتیه دنیاخدا جونم
هیچ پارتی ای به کارآیی خدا نیست خیالت راحت![]()
میلیارد ... =)) اینو باحال اومدی
دستت تو دست خدا باشه همه چی ردیفه![]()
مصطفی یکم قبولش سخته اما اشکال نداره.ما قبول میکنیم.
واقعا همینجوریه که گفتم.من تابحال ندیده بودم کسی آموزشی بیوفته تو شهر خودش.این برای اولین باره که همچین چیزی میشنوم
درضمن جمله آخرت هم بار معنایی ناجوری داره مصطفی.من خودمو نمیگما اما دیگران ممکنه همچین برداشتی کنن که کسانی که تابحال یه جایی غیر از شره خودشون افتادن یعنی دستشون تو دست خدا نبوده که افتادن اونجا؟
این حرف درست نیست
من که فکر کنم اگه خدارو بغلم کرده باشم() بازم فکر کنم خدا میگه حالا که اینقدر به من نزدیکی بیا برو لبه مرز خدمت کن.از بس که این شانس من طلاییه
با توجه به اینکه مثه اینکه کیفیت خدمات دهی شاتل افت کرده منم اول میگم برو سراغ داتک.اگه دیدی جواب نگرفتی برو سراغ شاتل
کسی اینجا در مورد وایمکس داتک اطلاعاتی نداره؟
میبینم که صدای داتکی ها در نمیاد ، وقتی همه در سکوتند یعنی اون ISP از همه بهتره ، پیش به سوی داتک![]()
امروز بالاخره بعد از 4 سال و اندی که از داتک سرویس دارم به قطعی جدی خوردم. قبلا هم ارجاع کار زیاد داده بودند، هر دفعه طرف میرفت مخابرات، زنگ میزد میگفت ببین وصل شد؟ و وصل میشد، اما این دفعه از صبح 4-5 بار زنگ زد هرچی ور میرفت حل نمیشد، آخر رفتند مرکز که نمیدونم کجاست و ADSL رو وصل کرد اما تلفن قطع شد! بعد با اون ور رفت تا خلاصه تلفن و نت هر دو درست شدند. داتک پشتیبانی خوبی داره، اما سرعت سرویس هاش کمه، یه خورده وسوسه شدم یه وایمکس مبین نت 1024 با 10 گیگ حجم به قیمت ماهی 36.300 بگیرممشخصات سرویس که خوب به نظر میرسه.
یکی وایمکس میبن نت بگیره امارشو به ما هم بده
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
یکی از دوستان از مخابرات adsl 128 گرفته سرعتشم اینطور ه پیداست بیشتره از ما ساعتی 60 مگ رو راحت میگیره و بیشتر
اینطور که پیداست ماله مخابرات یه چیزی بینه 128 و 256 هست یعنی تقریبا 22 اینا میگیره در ثانیه
من پسر داییم گرفته خیلی راضیه.
512 با 20 گیگ حجم 1 ساله با مودم و نصب کلا براش 100 تومن تموم شد.
امروز زنگ زد فردا اومدن نصب کردن.
میگفت پینگش هم خوبه.
خونه اونا طبقه اوله و دورش کلی ساختمون بلند هستش ولی بازم با حداکثر سیگنال میگیره.
قطی هم نداره.
سرعتش روز و شب حدود 60 هستش.
شبا از 2 تا 8 رایگانه.
جمعه ها هم رایگانه.
بازم بگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)