سلام معنی این جمله چی میشه ؟
However, when I got in the taxi, the taxi driver gave me a glance as if to ask just what he was picking up! Some can be really rude to me, supposing I am just a boy
سلام معنی این جمله چی میشه ؟
However, when I got in the taxi, the taxi driver gave me a glance as if to ask just what he was picking up! Some can be really rude to me, supposing I am just a boy
سلام.
معادل این چند عبارت رو میخواستم :
مرگ زودهنگام
روابط نزدیک و صمیمانه
احساس تنهایی
احساس انزوا کردن
احساس تنهایی مزمن
بیش از ۲۰ مورد
عوامل بیرونی
رفیق دلخواه
ممنون !
You are welcome
به یک مترجم مسلط در امر ترجمه متون انگلیسی به صورت پاره وقت نیازمندیم.
ماشالله اینقدر دوستان اینجا فعال هستن نمی دونم به کدوم pm بدم . یکی از اساتید رو لطفا معرفی کنید یا خودش خودشو معرفی کنه ممنون میشم ، یک کاری داریم انجام میدیم برای انجمن ، یک بخشیش نیاز به ترجمه دارد.
اساتید هرچه بیشتر بهتر ...، منتظر هستیم همی
البته برای مرگ زود هنگام بیشتر از عبارت early death استفاده میشه و معادل slang و عامیانه عبارات روابط دوستانه matey relationships و رفیق دلخواه ideal m8 میشه ( من توی محاوره ها بیشتر این عبارات رو دیدم ).
سلام
میشه زحمت اینو بکشین
the nonvalidity of rigorous causality is necessary and not just consistently possible
4039 عزیز من جواب پست قبلیت رو پیدا کردم
به هر حال وقتی سوار تاکسی شدم راننده یک جوری نگاه کردکه منظورش این بود تو با این سن و قدت سوار تاکسی شدی من این جور برخورد رو یک توهین محسوب میکنم که کسی به خاطر این که من یک پسر بچه هستم این جوری با من برخورد کنه.
امیدوارم درست باشه
ممنون دوست عزیز از وقتی که روی ترجمه اون جمله گذاشتی .راستش اون طرف خیلی هم سنش کم نیست حداقل 20-25 سالو داره.
سلام دوست عزیز
من مدرک تافلم برای 2 سال پیش هست و اعتبارش تموم شده اگه در رابطه با فعالیتتون مدرک مورد نیاز نیست هر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمی کنم
ممنون میشم ترجمه کنید
jQuery is an amazing JavaScript library that makes it easy to create wonderful
web effects in just a few lines of code. As the website says:”
“jQuery is a JavaScript library that takes this motto to heart: Writing
JavaScript code should be fun. jQuery achieves this goal by taking
common, repetitive, tasks, stripping out all the unnecessary markup,
and leaving them short, smart and understandable.”
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)