بچه ها یه سوال
آموزش هندسه تحلیلی گاج خوبه؟؟؟؟
تالیف آقای کشاورزی؟؟
ممنون
بچه ها یه سوال
آموزش هندسه تحلیلی گاج خوبه؟؟؟؟
تالیف آقای کشاورزی؟؟
ممنون
من دارم کتابشو ... ببین الان به نظرم نمی ارزه بخونیش !! خیلی حجمش زیاده ! مگر اینکه بخوای بخش کوچیکی از فصلیش رو بخونی .. اما از نظر جامع و کامل بودن بیش از حد جامع هست![]()
ممنونمن دارم کتابشو ... ببین الان به نظرم نمی ارزه بخونیش !! خیلی حجمش زیاده ! مگر اینکه بخوای بخش کوچیکی از فصلیش رو بخونی .. اما از نظر جامع و کامل بودن بیش از حد جامع هست![]()
از رمزینه حجمش بیشتره؟؟
مدیر پیش دانشگاهی گفت یه معدل حدودی بدید بعدا تو فروردین تو تکمیل ثبت نام اگه قبول شدید تصحیحش کنید (حالا اینارو بی خیال 89 میتونم کنکور بدم یا نه؟)![]()
حالا که از پیش دانشگاهی اخراج شدی میتونی بشینه درسی که برای دیپلم ات بود رو بخونی و توی تابستان یا حتی اخر بهار (با بقیه)
امتحان بدی انشاءا.. که قبول میشی بعد سال بعد اش میره پیش دانشگاهی روزانه میخونی (در این مورد زیاد مطمئن نیستم)
در مورد سال بعد چرا نمیتونی امسال دیپلم ات رو بگیر سال بعد پیش ات رو بخون (اگه به فقط یه سال برای دیپلم موندی میتونی بری روزانه اگه نه باید بری شبانه) بعد کنکور هم ثبت نام کن اونی که تو میگی برای وقتیه که بری کنکور رو بدی بعد انتخاب رشته هم بکنی و بعد تازه باید یه رشته ی روزانه هم قبول بشی اونوقته که دیگه سال بعد نمیتونی امتحان بدی!!!
در مورد روزانه بودن پیش دانشگاهی اطمینان دارم چون اگه این فیزیک آشغال رو قبول شم معدلم میره بالای 11 و خیلی ممنون از راهنماییت![]()
اصطکاک ناپیز و شعاع مشیر کروی r استوحداقل h چقدر باشد تا اگر جسمی از a رها شود بر مسیر دایره ای بچرخد؟
![]()
حداقل برابر رادیکال hg
اشتباه.........
H=4r
![]()
Last edited by amir400; 29-04-2009 at 14:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)