تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 337 از 923 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم فرق موارد زیر با همدیگه تو چی هست و از هرکدوم تو چه مواقعه ای باید استفاده کرد

over here/there با here/there
    somebody با someone و anybody با anyone

و در انتها میخواستم بدونم متن زیر, یک اصطلاح, به معنی "یه کمکی به من بده" هست؟ (اگر هم, ترجمه مناسبتری داره, ممنون میشم بنویسید)
    give me a hand
    over there در مقایسه با there نشون دهنده فاصله دورتری هست خواه از نظر فیزیکی (مسافت) و خواه از ذهن شخصی که صحبت میکنه.
    فرم های body- و one- هم میتونن اغلب بجای همدیگه استفاده بشن، اینکه کدوم یکی رسمی تره رو متوجه نشدم چون صحبتهای ضد و نقیضی در جاهای مختلف ازش شده، ولی احتمالا چندان تمایزی بینشون قابل تعیین نیست.
    فقط فرم body- بیشتر از فرم one- در جملات منفی کاربرد داره، مثلا:
    Didn't anybody see her?

اصطلاح give a hand هم معادل assist هست، البته lend a hand هم میگن.

2. 4 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم فرق موارد زیر با همدیگه تو چی هست و از هرکدوم تو چه مواقعه ای باید استفاده کرد

over here/there با here/there
    somebody با someone و anybody با anyone

و در انتها میخواستم بدونم متن زیر, یک اصطلاح, به معنی "یه کمکی به من بده" هست؟ (اگر هم, ترجمه مناسبتری داره, ممنون میشم بنویسید)
    give me a hand
    somebody/someone در جمله های مثبت استفاده می شه و anybody/anyone در جمله های منفی، سوالی و منفی سوالی استفاده میشه

Has anybody seen my book??

I met someone at the restaurant
    I didn't meet anyone at the restaurant
    Did you see anyone at the restaurant??l
    here/there اینجا، آنجا
    over here/there همینجا، همانجا

اصطلاح آخر هم درسته

4. این کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من در درک معنی و تفاوت این کلمات مشکل دارم:

1- فرق بین have to و get to چی است؟
    2-فرق بین rise و raise چی است؟

با تشکر

داره خودمونی میشه motahar007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم برای مقایسه بین دو شغل مثل ( معلمی و پزشکی ) یا هر شغل دیگر چگونه با هم مقایسه می کنند؟ آیا برای مقایسه کردن باید از گرامر خاصی استفاده کرد ؟ کسی میتونه در حد یک پاراگراف دو تا شغل رو با هم مقایسه کنه ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال داشتم. Over hype معنی خاصی داره؟
    آخه توی یه جا نوشته شده بود که اصلا معنی نمی داد.کلمه Hype فکر کنم به معنی اعتیاد به مواد مخدر هست ولی توی این جمله اصلا معنی نمیده. حالا معنی دیگه ای داره؟

پروفشنال sailor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یه سوال داشتم. Over hype معنی خاصی داره؟
    آخه توی یه جا نوشته شده بود که اصلا معنی نمی داد.کلمه Hype فکر کنم به معنی اعتیاد به مواد مخدر هست ولی توی این جمله اصلا معنی نمیده. حالا معنی دیگه ای داره؟

دوست عزيز Hype اغراق هم معني ميدهد وOver hype هم يك واژه slang به معني تبليغات بيش از حد واغراق آميز مي باشد.

9. 2 کاربر از sailor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه motahar007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی نیست اینجا جواب منو بده؟ برای مقایسه ی مشاغل با هم باید از گرامر خاصی استفاده کرد یا نه ؟ با یک مثال توضیح بدین لطفا..........

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

کسی نیست اینجا جواب منو بده؟ برای مقایسه ی مشاغل با هم باید از گرامر خاصی استفاده کرد یا نه ؟ با یک مثال توضیح بدین لطفا..........
    باید comparison paragraph نوشت ... یعنی خوب مقایسه شون می کنیم دیگه ...
    مثلا تفاوتشون رو میگی ... یا شباهتشون ... یا وضعیت گذشته و حال و آینده شون رو مقایسه میکنی ....
    مثال واسه comparison paragraph زیاد دارم ولی هیچ کدوم درباره ی مشاغل نیست متاسفانه.
    این لینک رو یه نگاهی بنداز شاید کمک کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی توی انگلیسی هم واسه انشاء نوشتن قوائدی هست ... متنی که میخوای بنویسی باید با یه topic شروع بشه: یه جمله که مشخص کنه که درباره ی چی می خوای بنویسی و خواننده رو جذب کنه ... بعد یکی یکی شباهت یا تفاوت ها رو میگی و دربارشون توضیح میدی.
    در آخر هم باید یه جمله ی نتیجه گیری بنویسی.
    توی نوشتن هم باید اصول رو رعایت کنی مثل توی فارسی نباید زیاد کلمات رو تکرار کرد.
    در ضمن تاپیک نباید سوالی باشه و باید یه جمله ی کامل باشه.
    من یه مثال برات میزارم تا با نحوه ی انشاء نوشتن آشنا بشی ... درباره ی تفاوت بین دونسل از کامپیوترهاست ... خودم نوشتم کپی رایت لایف تایم داره
    Two Generation of Computers

Comparison and contrast paragraph
    Nowadays, computers are seen everywhere at homes, offices, shops, and subways or even in the pockets! They come in different shapes and sizes and used for many purposes. Charles Babbage built the first real digital computer but was this primary computer the same as today’s modern computers? Of course not. They had some differences and similarities in comparison to today’s computers.

The first difference is in their speed. The first generation of the computers were made by vacuum tubes which were millions times slower than cheapest today’s PCs and the number of the processes done in period of time were limited. There wasn’t any operating system and programming language, so not anyone could use computers easily and the number of the users were very limited. Because the primary computers were very expensive they could be used only in exact periods of time. Also they were very large – as large as a room. So they required more space but the new generation of computers is very smaller that you can carry them with you anywhere. Examples of these computers include Laptops, notebooks and personal digital assistants (PDA).

In addition to all these remarkable differences this two generation of computers have some similarities as well. First one is the purpose of their production. Although computers are used in different organizations, the general purpose of their production and usage is to fulfill people’s needs and make people's life easier and faster. All computers consist of two main parts: software and hardware which are inseparable. A computer is not of much use without software.

In conclusion, technology have had a great progress throughout its history which leads to faster and safer computers and also a better life.
    Last edited by Smartie7; 04-05-2010 at 18:57. دليل: Adding more explanation

12. 4 کاربر از Smartie7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amoz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من ترجمه ی چند لغت را می خام:
    ذرت دانه ای
    استادیار
    هیات علمی
    بلال
    کرت (زمین کشاورزی)

با عرض مرسی!!

پروفشنال جنگل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در جوار امام رضا

پيش فرض

سلام
    من ترجمه ی چند لغت را می خام:
    ذرت دانه ای
    استادیار
    هیات علمی
    بلال
    کرت (زمین کشاورزی)

با عرض مرسی!!
    سلام خدمت شما :
    Corn
    Assistant Professor
    Academic staff
    Maize
    Kurt (agricultural land)

15. این کاربر از جنگل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •