سلام شب همگی خوش.بجه ها من 3تا آی دی دارم الان 7 روز هستش که 2تا آی دیم باز میشه اما یکیش باز نمیشه.
تو میلم میتونم برم.فقط آی دی باز نمیشه
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام شب همگی خوش.بجه ها من 3تا آی دی دارم الان 7 روز هستش که 2تا آی دیم باز میشه اما یکیش باز نمیشه.
تو میلم میتونم برم.فقط آی دی باز نمیشه
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام.
بی زحمت نسخه ی موبایل یاهومسنجر رو می خواستم.
و اینکه چندین مسنجر رو برای موبایل استفاده کردم، اما همه ارور می دن! با این که توی تنظیمات هیچ مشکلی نیست!!!
سلام .
چند وقتیه که وقتی میخوام با کسی چت کنم نوشته های من نشون داده نمیشه ؟
چند بار هم یاهومسنجر روحذف و نصب کردم اما مشکل حل نشد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست یاهو مسنجر برای موبایل انجمن جداگانه ای داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موبایل
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
با دایال آپ میشه ولی کیفیت و سرعت صدا و تصویر اگه همزمان بخوای استفاده کنی خیلی پایینه بطوری که صدا بعد چندین ثانیه رد و بدل و شنیده میشه مگه اینکه تک تک استفاده کنید از این ابزارها والا حداقل سرعت مورد نیاز برای گفتگو و در حین حال استفاده از وب کم 128 هست
میشه بگین چجوری از وبکم میشه تو چت استفاده کرد؟
مثلا فقط من وبکم دارم و میخام طرف مقابل منو ببینه.
باید هردو ورژن یاهو مثل هم باشه ؟
ممنون
Last edited by smallfrank; 13-02-2011 at 17:24.
فکر کنم فیلتره چون با چیز شکن و چیز پی ان میاد بالا
یاهو مسنجر 64 بیتی برای ویندوز سون هست؟؟؟؟![]()
با سلام دوست عزیز ، این مشکل از +یلتر بودن نیست ، این مشکل وقتی پیش میاد که سرعت کنکشن شما کند باشه ، برای درست شدن اینکار باید در زمانی که ترافیک آی اس پی شما کم هست استفاده کنین ( اگه دایال آپ دارین ) ولی اگر Adsl دارین احتمالا از خود آی اس پی هست که بعد از چند دقیقه درست میشه ، موفق باشین ،
قربانتان ، مهران
یاهو مسنجر نسخه 32 یا 64 بیتی نداره و یک Core داره که اتوماتیک تشخیص میده ویندوز شما 32 بیتی هست و یا 64 که بر اساس اون فایل های مورد نیاز رو نصب میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)