اما من مشکلی ندارم؛
همون 700-800 تایی که می گرفتمه.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
اما من مشکلی ندارم؛
همون 700-800 تایی که می گرفتمه.
مگه واسه ما هم که سرویس قدیمی داریم از 2 تا 6؟![]()
آره منم منتظر میمونم ببینم چی میشه.
آره دیگه.اگه از سرویس جدید گرفته باشی 2 تا 6 هست.
دیشب هم خوب نبود.![]()
سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
شما یک ماهه دارین؟
من 3 ماهه، از آخر آذر شارژ کرده بودم.
نه.متاسفانه 3 ماهه گرفتم.
شما همون 1 تا 7 هستی هنوز.این بار که شارژ کنی میشه 2 تا 6.
دوستان من 512 6 ماه 6 گیگ پیشگام گرفتم. سرعت دانلودش تو روز حدود 60 کیلو بایته و شب هم 400 مگ گرفتم.من از سرعت هاشون راضی نیستم ولی خوب توقع بیش از این هم ازشون ندارم.پشتیبانیش هم خوب نیست. من تو این 4 روز 1.5 گیگ مصرف کردم در صورتی که دانلود آنچنانی هم نداشتم.
من یه مشکلی با مودمم داشتم از شرکت کمک گرفتم راهنمایی درست و حسابی نکردند ولی در نهایت حل شد. گفتم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد. مودم من tp link TD W8901 بود و در حالت بریج bridge به اینترنت وصل میشد ولی در حالت pppoe وصل نمی شد. و من نمی تونستم چند کامپیوتر را همزمان به اینترنت وصل کنم. این مشکل با خالی گذاشتن باکس Servicename و تنظیم Default Route روی yes حل شد. NAT هم enable است. مسلما vci و vpi هم درست باشد که برای پیشگامان 8 35 است. ip کامپیوتر ها هم رو حالت اتوماتیک است.
بچه ها کسی برنامه جاوا برای دانلود شبانه با موبایلدرست و حسابی سراق نداره ؟
ucweb رو من توی سیمبین استفاده میکنم حرف نداره عینه idm هست تاحالا هزاران بار تستش کردم واقعا فرقی نداشته
همین برنامه واسه جاواش هست حالا نمیدونم همون کیفیتو داره یا نه اگه توی این سایت سرچ کردی نبود از موبایلستان بگیر منم از اونجا گرفتمش
salam doostan
too bahse adsl man ba ye sherkat kar kardam be name iranrayan, fek konam az neda gostar nemayandegi dare
kheyli razeyam, har vaght ham moshkeli boode baram hal kardand
inam shomarash
2671870
نداريم همچين شركت adsl توي اصفهان احتمالا داره خطوط adsl شركت ديگه اي رو ميفروشه
يه سر بزن به
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين ميگه ip از كدوم شركتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه سرويسي داري ؟سايت نداره ؟شبا چه قدر دانلود ميكني ؟ساعت شبانه از كيه تا كي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)