بله دوست عزیز من در سرور 5 تمام وقت دارم بازی میکنم اگر هستی تو تراوین اسمتو بگو تا بهت نامه بدم یا یه خورده بهت حال بدم
در مورد قطعی هایی که صحبت میکنید واقعا اینو میگم همونطوری که دوستان اشاره کردن به ندرت تقصیر شرکتهای سرویس دهنده هستش ولی خوب از یه طرف هم ما به اونها پول دادیم و از اونها انتظار داریم ولی چون در این کشور ارائه این نوع سرویس به صورت انحصار مخابرات هست این مشکلات همچنان باقی خواهد ماند چون رقابت دیگه معنی پیدا نمیکنه . مخابرات سرویس بده این شرکتها هم سرویس میدن وگرنه همشون تعطیل . برای مخابرات هم رقیبی وجود نداره که بخواد از اون بهتر سرویس بده . پس بیام یه مقدار واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم و همینی هم که داریم خدا رو شکر کنیم چون خدا نکنه خدا نکنه اینم ازمون بگیرن بیچاره میشیم . هر از گاهی اختلالتی که ایجاد میشه دیدی چقدر زجرآور هستش . نه میتونید مسنجر باز کنید نه سایتهای فلش و ...
ولی بازم میگم برای رفع مشکلهایی که از طرف شرکتها هستش ما میتونیم اطلاعاتی در مورد مشکلات کاربرا جمع آوری کنیم و توسط یه سری از دوستان که سواد شبکه دارن و حداقل میتونن کمک کنند به این شرکتها ارائه و کمکشون کنیم تا اونها هم از این وضعیت در بیان و بتونند خوب سرویس بدند
موفق باشید