تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 337 از 2550 اولاول ... 2372873273333343353363373383393403413473874378371337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

به به دوست عزیز کم پیدا شدی
    تراویان رو هستم, کدوم سرور بازی میکنی؟s5?

من امروز فقط اون موقعی که پست رو زدم مشکل داشتم و تا الان که شکر خدا بزنم به تخته دارم از اینترنت قطره چکانی استفاده میکنم.
    بله دوست عزیز من در سرور 5 تمام وقت دارم بازی میکنم اگر هستی تو تراوین اسمتو بگو تا بهت نامه بدم یا یه خورده بهت حال بدم

در مورد قطعی هایی که صحبت میکنید واقعا اینو میگم همونطوری که دوستان اشاره کردن به ندرت تقصیر شرکتهای سرویس دهنده هستش ولی خوب از یه طرف هم ما به اونها پول دادیم و از اونها انتظار داریم ولی چون در این کشور ارائه این نوع سرویس به صورت انحصار مخابرات هست این مشکلات همچنان باقی خواهد ماند چون رقابت دیگه معنی پیدا نمیکنه . مخابرات سرویس بده این شرکتها هم سرویس میدن وگرنه همشون تعطیل . برای مخابرات هم رقیبی وجود نداره که بخواد از اون بهتر سرویس بده . پس بیام یه مقدار واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم و همینی هم که داریم خدا رو شکر کنیم چون خدا نکنه خدا نکنه اینم ازمون بگیرن بیچاره میشیم . هر از گاهی اختلالتی که ایجاد میشه دیدی چقدر زجرآور هستش . نه میتونید مسنجر باز کنید نه سایتهای فلش و ...
    ولی بازم میگم برای رفع مشکلهایی که از طرف شرکتها هستش ما میتونیم اطلاعاتی در مورد مشکلات کاربرا جمع آوری کنیم و توسط یه سری از دوستان که سواد شبکه دارن و حداقل میتونن کمک کنند به این شرکتها ارائه و کمکشون کنیم تا اونها هم از این وضعیت در بیان و بتونند خوب سرویس بدند
    موفق باشید

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یه مساله ای که هست و هیچ کس بهش توجه نمیکنه اینه که اصلا تقسیم بندی مشکلات به دو دسته ی مخابراتی و شرکتی غلط هست !!!

دلیل : در قراردادی که بین شرکت و مخابرات مبنی بر ارائه سرویس بسته شده مخابرات به شرکت تعهد میده و شرکت هم به مشترک ، برای ارائه ی سرویس بدون مشکل 

به همین دلیل هم حتی اگر مشکل مخابراتی بوود و قابل پیگیری شما باید به شرکت مراجعه کنی ( نه اینکه بگی مربوط به مخابراته )  و شرکت هم  از مخابرات توضیح میخواد 

3. 6 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

مسعود جان اگر دقت کردی باشی به متن من در خط اول اشاره به این موضوع شده که انتظار ما از شرکتهایی هست که ما بهشون پول دادیم . مسئله ای که مطرحه اینه همه این شرکتها مدعی بر این هستند که مشکل از طرف مخابراته که این مشکل رو نه شرکتهایی که طرف قرارداد با مخابرات هستند میتونند ادعای خسارت کنند نه ما از مخابرات و این شرکتها (یعنی این قراردادها در معنای عام کشک ) چون در نتیجه نهایت مسئله ای که هست مبلغی رو که شما داده اید رو پس میدند که این برای من و امثال من که تمام وقت در اینترنت هستم پول نمیشه چون من به اینترنت نیاز دارم و زمان برای من مهمه که این زمان از دست رفته با هیچ هزینه و مبلغی قابل برگشت نیست که بخوام پولمو پس بگیرم و بگم حالا مشکل حل شد (چون بالاخره باید اینترنت استفاده بکنم یا نه؟؟؟ ) پس تنها مسئله ای که میمونه اینه از نظر من (شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشند) تا مشکلات مخابرات وجود داره وضع من و شما همینه و متاسفانه این سیستم دولتی هیچ گونه انتقاد یا پیشنهادی تو کَتش نمیره (اصلا نمیخوان این مشکل حل بشه چون این مشکل در سراسر ایران وجود داره ) پس بهتره همونطور که گفتم قدر همینم بدونیم تا بدتر نشده لااقل استفاده بکنیم . این روندی که پیش اومده در وضع اینترنت به جای بهتر شده داریم رو به زوال میریم تا یکی دو سال دیگه به جز اینترانت ملی چیز دیگه ای برای مشاهده در وب وجد نداره

5. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

سلام دوستان

امروز بمدت 2 ساعت و نيم مكس نت قطع بود پاك اعصابمون خورد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

سلام.

همه جا قطع بود....

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان

آره تازه درس شد چند دقیقه پیش

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

آره . تازه درست شده . تا اونجایی که من خبر دارم همه جا قطع بوده و مشکل مخابراتی بود

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

آره سرور 5 بازی میکنم با رتبه هجومی زیر 300 NW
    مجبور شدم با اینترنت ایزانسل به دهکدهام سر بزنم ولی بچه ها نمیدونم تازگیا امتحان کردین یا نه, ایرانسل شدیدآ به سرویس GPRS سروسامون داده سرعت 150 تا 200 کیلو متغیر بود!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

آره سرور 5 بازی میکنم با رتبه هجومی زیر 300 NW
    مجبور شدم با اینترنت ایزانسل به دهکدهام سر بزنم ولی بچه ها نمیدونم تازگیا امتحان کردین یا نه, ایرانسل شدیدآ به سرویس GPRS سروسامون داده سرعت 150 تا 200 کیلو متغیر بود!
    اسمت تو سرور 5 چیه ؟؟؟

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

منم تو اسپیدم با رتبه هجومی دو رقمی تو NW
    اسم 1st
    البته دو نفر دیگه هم رو اکانت هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •