سلام
چطوری می تونم گوشی p1 رو فلش کنم
سلام
چطوری می تونم گوشی p1 رو فلش کنم
سلام...
من برنامه ي Note G900 رو رو P990 نصب كردم ولي NOTE خود گوشي از كار افتاد...
چجوري ميتونم به حالت قبل برش گردونم ؟
Last edited by B.i.r.i.y.a; 24-08-2009 at 11:08.
سلام
در مورد هک دوربینw960 فایلpvcamera.rxx کجاست منظورتون از Z:\Resource\Apps چیه. ممنون میشم اگه جواب منو به این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
ببر یه موبایل فروشی بگو میخوام فلش کنم.
خودت نمیتونی![]()
کمک من گوشیم پس از نصب این برنامه خاموش روشن میشه خواهش می کنم کمک کنید
دوستان من z10 موتورولا دارم .. می خوام هکش کنم .. طبق عمون روالی که شما گفتین شروع می کنم ولی خود برنامه capsswitch رو که می خوام نصب کنم رو گوشی پیغام security check میده و ادامه نصب رو قطع می کنه ... لطفا یه لینک دانلود برای نسخه ساین شده این برنامه بگذارید ... در مورد هک z10 اگه دوستان تجربه ای دارند لطفا به من هم بگند تا مثل شما از شر ساین کردن خلاص شم ... مرسی
کدوم برنامه؟؟؟![]()
اولا ببخشید که این مطلب رو اینجا عنوان می کنم. چون جایه دقیقشو نمی دونستم.. با مدیران هم که تماس گرفتم جوابی نرسید. خلاصه مجبور شدم این مشکل رو اینجا مطرح کنم
من فقط در هر روز می تونم یک فایل دانلود کنم. حالا نمی دونم به Account من بستگی داره که کم پست دارم یا به چیزه دیگه ای مربوطه.نام کاربری قبلی soltanmahdi بوده که نمی دونم چطوری و چرا خود به خود پسوردم عوض شده و نمی تونم دیگه با اون on بشم. وقتی هم در خواست ارسال پسورد به میلم رو می زنم پسورد همین account رو برام می فرسته.
باز هم می گم سوال رو اینجا مطرح کردم تا دوستان اگه رابطه نزدیکتری با مدیران دارن به گوششون برسونن که بتونم به طور کامل از مطالب این تاپیک استفاده کنم.
سلام ،
یه سوال داشتم :
یکی از بچه ها (دوستم) چند روز پیش این گوشی G900 رو خریده بود بعد در به در دنبال هکش بود ! میخواستم
ببینم این گوشی هم با روش P1 هک میشه ؟ یعنی همون uiq3 ? یا نه جوره دیگه ای هست ؟ ممنون میشم جواب بدین![]()
تمام گوشیهای UIQ3 که G900 هم جزءشون هست با همین روش هک میشن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)