تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 905 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بهترين نوع شمع واسه پارس چيه ؟‌ 1 زمانه 2 زمانه يا ...
    چه ماركي بهتره ؟؟؟

دسته موتور پايين (درست نوشتم؟) اين چه ماركي و چه جوري بهتر هست ؟؟؟
    __________________________________________________ ______________
    واسه تقويت راديو چكار كنم ؟؟
    به غير از يه شبكه ديگه تو سرچ خودكار هيچ شبكه اي رو پيدا نمي كنه ؟؟؟ بايد دستي پيدا كني ؟؟
    شمع اگر اصلی باشه فقط دو الکتروده و نه بیشتر بوش خوبه برای موتور tu5 هم تک الکترود 206 خوبه
    دسته موتور پایین مارک معروفی نداره ولی شرکتی ها بد نیست که باید با پرس عوض شه
    رادیو فقط بستگی به انتن داره که اگه قطع شده باشه یا ضعیف عمل نمی کنه که انتن هم در بازار موجوده

2. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام چند روز پیش با ماشین بیرون بودم کولرش روشن بود و هی گاز میزد صدای فیس گاز میومد خیلی خنک کرده بود خیلی خیلی این مشکلی نداره
    صدای تقه ی کولر هم میومد که هی خاموش میکردو هی روشن میشد.
    ////...... به نظر شما چی شده اما خیلیییی خنک بود.
    ماشن پزو 405 xu7
    صدای فیس به علت گرفتگی لوله و شیر بیشتر میشه اگه خنک کنندگی بسیار بیشتر شده و به این موضوع اطمینان دارید احتمال یخ زدگی اواپریتور و ترموستات بوده دوباره امتحان کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین من آر دی است
    در زمان حرکت دما بالا نمی ره و خوبه اما وقتی مسافت طولانی رو طی میکنم
    پس از خاموش کردن ماشین بعد از چند ثانیه دما خیلی بالا میره و شلنگ آب بقدری باد میکنه که میخواد بترکه
    اگه کسی میدونه راهنمایی کنه چکارکنم
    ممنون
    شما رادیاتور رو از نظر تمیزی و ترموستات رو چک کنید و درب رادیاتور رو مطمئن شید که سالمه چون ممکنه سنسور دما خراب شده باشه
    البته بالا رفتن دما موقع خاموش کردن ماشین طبیعیه
    و نیازی نیست که سنسور اضافی نسب کنید چون همونطوری که گفتید به اصطحلاک فن و باتری نمی ارزه

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه آردی "کاربراتوری" دارم توی جاده باسرعت 120 میرفتم یهو ماشین عین اینکه از دنده 5 به دنده سه شیفت کنی کله کرد و کم کم شروع به ریپ زدن تا اینکه "خاموش" شد . بعد کمی دوباره روشن میشد کمی که میرفتم بازم اونطور میشد و خاموش میشد ...

اوایل فقط توی سرعت بالا اونطور بود ولی بعد چند ساعت که ماشین به مقصد رسید و دوباره حرکت کرد کم کم کلا توی هر سرعتی اونطور شد. یعتی حدود چند دقیقه کار میکرد و بعد ریپ و خاموش..
    - گفتن ایراد از پمپ بزنیزنه (شک داشتم ، چون وقتیم داغ نمیکرد بازم اونطور میشد) پمپ رو عوض کردم و بهترین نوعشو که عتیقه بود پیدا کردم (تالبوت اصل انگلیس) ولی در کمال تعجب بازم وقتی به ماشین فشار آوردم دیدم همونطور شد!

- گفتن ایراد ازکاربراتوره . کلا بازش کردیم سوزن و.. رو عوض کردیم حسابی تمیزش کردیمو با تنظیم دقیق جا انداختیم ولی... بازم اونطور شد منتها خاموش نشد و بجاش یدفعه انگار که آزاد شده باشه جون گرفت... بازم تا سرعت 140 -150 هم بهش فشار آوردم چیزی ندیدم! ولی بازم قانع نشدم و گفتم حل نشده

-این بار شلنگ برگشت بنزین از کاربرات به باک رو به کل بستن گفتن شاید هوا میکشه!

الان سوال اینه که بنظر شما مشکل چی بوده؟
    بستن شلنگ برگشت بنزین چه تاثیری داره و آیا ضرری نداره؟
    در کاربراتوری ها بعد از پمپ بنزین به سراغ سیستم برقی برید و همونطوری که دوستمون فرمودند دلکو وایر شمع و کویا رو چک کنید و از جنس و سالم بودن ف ی ل ت ر مطمئن شید.
    بستن شیلنگ برگشت ممکنه باعث فشار اومدن به پمپ و فلوت و نشت بنزین و بالا رفتن مصرف و فشار به کاربرتور شه

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خوبم سلام..یدونه پراید 111 دارم که چند وقته وقتی سر گاز میدم یه صدای تقه میده (مثل برخورد دو تکه آهن به هم)..فکر کردم پولوساش باشه و امروز بردم مکانیک،ولی بازم درست نشد...صداشم اکثرن از سمت شاگرد میاد...دوستان کسی میدونه علتش میتونه چی باشه؟؟میتونه از سیم گاز یا کلاچ باشه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
    باید ببینیم صدا چه جوریه تعمیر کار به شما چی گفت
    این صدا میتونه از لنت - سیبک - موجگیر - و خیلی چیزای دیگه باشه میتونید با دست انداز بعضیارو چک کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ترمز دستی هم عمر مقید داره؟
    مثلا دوسال از استفادش بگذره باید ببرم رگلاژ کنم؟
    ماشین 405 مدل 90 تا حالا دست به ترمز دستیش نزدمپ
    تازگیا احساس میکنم بازده کمتری داره
    مرسی
    دوست گرامی
    همونطور که چندین بار در اینجا عرض کردم
    ترمز ماشین های دارای کاسه ای بخصوص ماشین های سری پژو که ضعیف و سنگینند توان و عمرو ... بستگی شدیدی به تنظیم ترمز عقب داره که تفاوتش خیلیییی محسوسه
    شما اگه ترمز دستی رو بکشید باید حداکثر 3 دندانه تیک بالا اومده و ترمز دستی کاملا قفل کنه بسته به نوع رانندگی شما هر 2 تا سه ماه یکبار باید این کار رو با تنظیم لنت عقب از درون چرخ بدون باز کردن چرخ هم انجام میشه و چک کردن سیم ترمز دستی از لحاظ سفتی انجام بدین و تفاوت رو از لحاظ قدرت ترمز . نوع ایستادن ماشین در ترمز های نسبتا قوی - مقدار مصرف لنت جلو و آرامش رانندگی رو واقعا حس کنید

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من يه پرايد مدل 79 دارم.

كاربراتي هم هست.

به صورت دستي هم گاز سوز شده: CNG

چند وقتي هست درون هواكش كاربراتور روغن جمع ميشه و روغن ماشين هم كم شده.

مي‌خواستم بدونم مشكل چيه؟

تعميركار گفته پيستون شكوندي؟

الان هم با استارت زدن به راحتي روشن ميشه.

مي‌خواستم بدونم كسي دچار چنين مشكلي شده يا نه؟

شاد باشيد
    دوست عزیز
    شما از نوع روغن که میریزید در این هوای گرم مطئن شید و به جاهای دیگه هم نشون بدین
    کمپرس بالا دلیل های مختلفی می تونه داشته باشه ولی زود به دادش برسید که اگه خدای نکرده مشکلی باشه اساسی نشه

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه پژو۴۰۵ دوگانه سوز دارم از صفر دسته خودمه میخام بدونم چقد طول میکشه تا از اببندی دربیاد ماشین ؟؟ چون ۴۰ هزار تا کارکرده تازه احساس میکنم نفس ماشین باز شده !!

Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
    Tapatalk
    آببندی نفس ماشین و انژکتور رو تا 60000 هم میگند ولی شما ماشین رو متعادل برونید و هر کاری دوست دارید انجام بدین با خیال راحت

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان حدودا صفحه کلاج ماشین رو بعد چند سال باید عوض کرد؟
    بعد حدودا چند هزار رفتن؟
    برای پژو 405
    ممنون
    در ایران معمولا میگن دو تا سه سال عمر مفید داره که این بستگی خیلی شدیدی به نوع رانندگی شما داره
    من 405 دیدم که بعد از 6 سال اونم دیگه کلا چیزی از صفحه نموند که عوض کرد و بعضیا هم در 20000 عوضمی کنند. شما ببینید دیسک و صفحتون کار میکنه یا نه و به سن خیلی توجه نکنید

16. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALI.CHAVOSHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

سلام به همگی

2 تا مشکل تو پرایدم به وجود اومده خواستم راهنماییم کنین؛ ممنون میشم

1) بعد از 20.000 کیلومتر کارکرد، پمپ بنزین ماشین سوت میکشه، ماشینو که روشن میکنم شروع میکنه به سوت کشیدن، یه بار عوضش کردم ولی دوباره اینجوریشد، خودم احساس میکنم تو تعویض دنده وقتی دور موتور خیلی بالا میره باعث میشه که این مشکل بوجود بیاد حالا احساسم درسته یا نه؟ یا مشکل از جای دیگست؟

2) بعد همون 20.000 کیلومتر کار، تو دنده 1 که ماشین میخواد حرکت کنه لرزش داره هرکاری کردم درست نشد ، به یه تعمیرکار نشون دادم گفت باید صفحه کلاچ عوض بشه، واسه تعویض صفحه کلاچ زود نیست؟ اصلا تشخیص تعمیرکار درسته؟

مدل ماشین آخر 89
    ممنون میشم جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •