خب شما هر فایلی رو که نمیخواهد کسپرسکی بهش کاری داشته باشه رو به قسمت Trusted Zone اضافه کنید
![]()
خب شما هر فایلی رو که نمیخواهد کسپرسکی بهش کاری داشته باشه رو به قسمت Trusted Zone اضافه کنید
![]()
دوستان سلام
کاسپرسکی چرا آپدیت نمیشه میاد تا 9.8 کیلوبایت اپدیت میکنه و بعدش 100% پر مشه ولی باز هم هنوز چراغش زرده و میگه که دیتابیسش نیاز به آپدیت داره ولی هر دفعه هیمن 9.8 کیلوبایت رو آپدیت میکنه از امروز صبح اینطوری شده ورژنش هم 8.0.0.454 هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
یا خدا
سلام دوستان.
من میخوام بدونم تاثیر Kaspersky Internet Security 2009 روی اینترنت و سرعت باز شدن صفحات اینترنتی + سرعت دانلود چقدر هست؟
من قبلا Eset Smart Security استفاده میکردم ولی بدلایلی حالا از این نرم افزار استفاده میکنم .
آیا خیلی از لحاظ تاثیر روی سرعت اینترنت با هم فرق دارند؟
لطفا راهنمایی کنید.
من دو ويندوز دارم كه روي يكي نسخه 7 كسپر و روي ديگري نسخه 8 نصبه موقع كانكت به ايترنت فرقي بين اين دو ورژن نمي بينم يعني از لحاظ سرعت و دانلود تقريبا به يك اندازه تاثير دارند ولي در مقايسه با نود 32 كه زماني استفاده ميكردم به نظر من تاثير نود كمتر از كسپره ولي بازم كسپر رو به نود ترجيح ميدم مخصوصا نسخه 8 رو كه لحاظ سرعت اسكن و بالا اومدن خيلي عاليه نسبت به نسخه 7
دوستان سلام
من کاسپر 2009 (اینترنت سکیوریتی) را نصب کردم . ولی هر بار که یک مموری داخل رم ریدر میزارم پیغام میده
که worm.win32.autorun.dui را پیدا کرده و پاک کرده که این پیغام مرتب تکرار میشه این در صورتی که من مموری رو حتی فرمت میکنم و داخل میزارم باز این پیغام ظاهر میشه . با ( avira ) هیچی پیدا نشد .
اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
![]()
دوست عزيز اگر مشكل كليد و بلك ليست شدن را نداريد تنظيماتي را كه در زير با تصوير خدمت شما نشان ميدم را انجام بديد و مجدد آپديت كنيد.اميدوارم مشكل شما هم حل بشه:
![]()
دوستان عزیز
برای رفاه حال کاربران دو پست اول تاپیک از امروز همواره آپدیت میشود
پست اول شامل لیستی طبقه بندی شده از کلیه مطالب طرح شده و مشکلات کاربران است
پست دوم هم کلیه اعلانات و اخبار مهم پیرامون کسپرسکی قرار داده میشود
این کار سبب میشود که کاربران ضمن آگاهی بیشتر نسبت به مسائل ، از طرح موضوعات تکراری پرهیز کنند
موفق باشید
سلام
چه موقع اپدیت از روی هارد یا اینترنت این خطا میاد!
عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیتهای کاسپر کجا ذخیره میشن ؟؟ kaspersky anti-virus 2009
Last edited by behnam_tr; 29-08-2008 at 00:55.
دوست عزيز ببين تاريخ سيستمت درسته از روي آپديت فايلها داخل عكس معلومه كه تاريخت روي 2009 تنظيمه كه بايد 2008 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)