تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 737 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

یه سمند LX مدل 83 , رنگ نقرابی که تا اخر سال بیمه داره و 108 هزارتا کار کرده و بدون رنگ شدگی هست و از نظر فنی مشکلی نداره
    چقدر می ارزه ؟
    ممنون
    يه همچين ماشيني ولي رنگ نقره ايش با 66 هزار تا كاركرد و بيمه و اي بي اس و يه خورده هم خط وخش و فني هم نرمال چند ميارزه؟
    9 و نيم ميخرنش؟

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

1

دوستان با 11 تومن دست 2 چی میتونم بگیرم ؟
    نهایت واسه 2 نفر ، و اگه داشته باشه یه کمم سواری
    ممنون .
    دوست عزیز به نظرمن تندر e1 مدل87. اگه عجله نداری میتونی با10 میلیون صفرش را ثبت نام کنی خرداد89 تحویلشه مابقیشم حدود2میلیون. من خودم یه نقره ایش راثبت نام کردم.قبلا هم 405 داشتم ولی چند بار که سوار تندر شدم کلی ازش خوشم اومد و405 را فروختم واینو ثبت نام کردم ماشین عالیه تو این رنج قیمت.

3. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

می خواستم یه سایپا 132 بخرم رنگ سفید
    قیمتش هم 7764000
    حالا می خواستم آبشن هم انتخاب کنم ولی نمیدونم چجوریه
    مثلا این رینگ آلومینیومی که هست براش چه شکلیه (شرکت سایپا میزاره). اصلا ارزش داره سفارش بدم
    در ضمن چراغ مه شکن جلو چی اون هم از لحاظ ظاهری تفاوتی با معمولی داره؟
    فرمان هیدرولیک هم لازم داره یا نه فرمانش تیزه؟
    تشکر- مبتدی ام

يه همچين ماشيني ولي رنگ نقره ايش با 66 هزار تا كاركرد و بيمه و اي بي اس و يه خورده هم خط وخش و فني هم نرمال چند ميارزه؟
    9 و نيم ميخرنش؟
    اگه منظورت سمنده بله میخرنش.
    Last edited by farshad bugatti; 04-11-2009 at 15:29.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما قبول کن که ارزش خرید نداره
    داره! درسته تو ایران قیمتش بالاست ولی لذت سواریش 30 تومن میارزه!
    مثل اینکه با ماشین های ایرونی هم حال نمیکنی شد قضیه (جنسیس!)
    کی با ماشین ساخت ایران حال میکنه که من دومیش باشم؟؟
    اما قبول کن پوریا که کیفیت ساخت اوانته اون حد نیست که بشه روش حرف زد یاریس هم که خیلی گرونه
    کیفیت ساخت آوانته بده؟؟ ما که هرجور فکر کردیم دیدیم خداوکیلی از همه لحاظ تو رنج قیمت زیر 30 تومن کیفیتش حرف نداره!(منظورم ماشین صفره وگرنه با 30 تومن آزرا هم میشه خرید!)
    پس اگه اینطوریه شما چرا به دوستمون پیشنهاد 206 تیپ 3 کردین؟
    خوب اون دوستمون داره میگه من 10 تومن پول دارم اونوقت من بهش بگم تو رو خدا تیپ 3 نخر بیا برو پرادو 2010 مدل آفرود بخر؟؟؟

داره خودمونی میشه عشق نو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

9

سلام به همه

یه زانتیا بسیار تمیز مدل 82سرمه ای 7رنگ بون هیچ گونه رنگ و خط وخش تک برگ سند که صاحبش بسیار بسیار وسواسی بوده ، ارزش 16میلیون تومان داره و اصولا 16 میلیون می ارزه؟ یکی از دوستام که زاتنیا داره می گه ناخن گندیده زانتیا به محصولات داخلی حتی صفر تو این رنج قیمت می ارزه ....ممنون میشم منو راهنمائی کنین بد جوری رفته تو مخم شیطونه می گه برو و یه 206 v8بگیر ولی فعلا بین این 2 موندم...

در ضمن 206v8مدل 86 یه گلگیر رنگ 13تومان چطوره ؟ بازهم مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه

یه زانتیا بسیار تمیز مدل 82سرمه ای 7رنگ بون هیچ گونه رنگ و خط وخش تک برگ سند که صاحبش بسیار بسیار وسواسی بوده ، ارزش 16میلیون تومان داره و اصولا 16 میلیون می ارزه؟ یکی از دوستام که زاتنیا داره می گه ناخن گندیده زانتیا به محصولات داخلی حتی صفر تو این رنج قیمت می ارزه ....ممنون میشم منو راهنمائی کنین بد جوری رفته تو مخم شیطونه می گه برو و یه 206 v8بگیر ولی فعلا بین این 2 موندم...

من بارها گفتم بازم میگم! زانتیا دست دوم نخرید! حالا میخواد 100 تا راه رفته باشه! یا میخواد اصلا هیچی راه نرفته باشه! اون دوستتون هم که یه همچین تعریفی از زانتیا میکنه تا حالا ماشینش به روغن ریزی نیفتاده تا ببینه چه مصیبتیه!
    من نظرم روی اون SD مدل 86 هستش چون قیمت رو خوب داره میگه! هر چند سواری V8 عمرا به زانتیا نرسه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

داره! درسته تو ایران قیمتش بالاست ولی لذت سواریش 30 تومن میارزه!
    با پولش خیلی ماشین ها میشه خرید که از این لذت سواریش بیشتره!
    کی با ماشین ساخت ایران حال میکنه که من دومیش باشم؟؟
    ناچاریم بسازیم!کاره دیگه ای نمیشه کرد در ضمن کیفیت ساخت 206 قابل قبوله نسبتا!!!
    کیفیت ساخت آوانته بده؟؟ ما که هرجور فکر کردیم دیدیم خداوکیلی از همه لحاظ تو رنج قیمت زیر 30 تومن کیفیتش حرف نداره!(منظورم ماشین صفره وگرنه با 30 تومن آزرا هم میشه خرید!)
    هر حد اندازه های خودش نیست از لحاز کیفیت ساخت خیلی پایینه دیگه نمیگم در حد سمنده که.......اما ........
    خوب اون دوستمون داره میگه من 10 تومن پول دارم اونوقت من بهش بگم تو رو خدا تیپ 3 نخر بیا برو پرادو 2010 مدل آفرود بخر؟؟؟
    پس ناچارن باید با ماشین های ایرانی کنار اومد.....من منظورم یه چیزه دیگه بود به هر حال ممنون!

سلام به همه

منم با پوریا موافقم دوره زانتیا رو خط بکش بخصوص دست دومش!!!
    206 sd در مقایسه با هم قیمت های خودش عالیه از هر لحاز فقط خرجش بالاست 13 تومن هم خوبه قیمتش.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با پولش خیلی ماشین ها میشه خرید که از این لذت سواریش بیشتره!
    مثلا چی؟ مزدا 3؟؟ نه! یاریس باحالتره! شاید هم ماکسیما! در اونصورت تا رنج قیمتی 50 تومن هیچ ماشینی لذت ماکسیما رو نداره!دقت کن که کلاس کاری یاریس با ماکسیما تقاوتش از زمینه تا....!!
    هر حد اندازه های خودش نیست از لحاز کیفیت ساخت خیلی پایینه دیگه نمیگم در حد سمنده که.......اما ........
    نقل قول:
    قبول ندارم!! کیفیتش خیلی خوبه! حداقل از رقیب مستقیمش(زانتیا) سره!
    پس ناچارن باید با ماشین های ایرانی کنار اومد.....من منظورم یه چیزه دیگه بود به هر حال ممنون!
    مجبوریه دیگه! ایشاالله یه روز همه ماشین آمریکایی 2012 سوار شن!
    فقط خرجش بالاست
    مدل ماشین 86 هستش! خیلی هم بخواد بد سوارش بشه و ازش سواری بگیره تا سال 92 راحت هیچ خرجی نداره!

10. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قبول ندارم!! کیفیتش خیلی خوبه! حداقل از رقیب مستقیمش(زانتیا) سره!
    در مورد این اصلا عجله نکردم و مطمئن هستم به هیج وجه کیفیت ساخت اوانته به زانتیا نمیرسه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد این اصلا عجله نکردم و مطمئن هستم به هیج وجه کیفیت ساخت اوانته به زانتیا نمیرسه.
    این بحث به هیچ جا نمیرسه!! همون زانتیا کیفیتش از همه ماشینهایی داخل داریم بهتره!!! الان من قانع شدم! تا رنج 230 میلیون تومن هرکی میخواید ماشین بخره پولش رو دور ریخته اگه بره بنز و ب ام و بخره! خوب چه کاریه میره زانتیا میخره هم ارزونه و هم باکیفیت!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •