من هم شاید از قدیمیترین مشتریای اندیشه باشم ... البته بیشتر اشتراک رسمی و غیر رسمی دایل آپ پیششون داشتم و اونقدددددررر کارت دایل آپ ازشون خریدم که حسابش در رفته ! از کارت 10 ساعته 5000 تومنی و کارت حجمی !!! تاااااااااااا اشتراک adsl ... حرفتون رو تا حدی قبول دارم و
ثبات کیفیت تو ارائه خدمات چیز خیلی مهمیه ... و این رو هم قبول دارم تو بعضی دوره ها کیفیت و قیمت adsl اندیشه بخصوص یکی دو سال پیش حرف زیادی واسه گفتن نداشته . ( مثل وقتی که پارس تازه اومده بود و داشت سرویس نامحدود به همه میداد. در حالی که نرخ خدمات محدود اندیشه واقعا بالا بود و حتی نمیشد سرویس نامحدود گرفت... ) در مورد دایل آپ هم کم و بیش وضعیت اینطوری بود ... یه وقتی شرکت البرز اومد و کارتهایی فروخت که قیمتشون یک سوم اندیشه بود !!! اما وقتی به کل این دوران که گذشت یه نگاهی میندازم می تونم به اندیشه از 20 نمره 17 یا 18 بدم ... یعنی نمیشه گفت بی نقص و 20 بودن اما سر جمع نمرشون بالاتر از متوسط و خوب بوده و در مقایسه با شرکتای دیگه که تا حالا تلاش کردن تو رشت خدمات بدن اندیشه نمره بالاتری می گیره. مثلا همون کارتای البرز که گفتم اونقدر بوق اشغال میزد که آدم رو دق می داد ! پس قیمت ارزانترشون هم چندان جالب نبود و کلا همشون یه نقصایی داشتن ... یادمون نره هیچ شرکتی کامل نیست و همه یه جورایی کمبود دارن ... البته خیلی خوبه که روز به روز شرکتای جدید و بزرگ بیان اینجا خدمات بهتر با نرخ ارزان تر بدن . این باعث میشه اندیشه مغرور نشه و در جا نزنه . یه شرکت تا وقتی تو اوج می مونه که کاربراش ازش رضایت داشته باشن و خوشبختانه اندیشه اینو می دونه . من در صورتی به شرکت دیگه کوچ می کنم که واقعا شرکت جدیدی بیاد که نرخ خدمات و کیفیتش
یک سر و گردن از اندیشه بالاتر باشه ! اونوقت رو اندیشه تعصب بیجا ندارم و اگه ببینم داره درجا میزنه حتما ترکش می کنم . اما اگه اختلاف کیفیت یا قیمت
ناچیز باشه ترجیح میدم پولی که میدم به جیب یه شرکت بومی گیلانی بره و باعث پیشرفتشون بشه . هر چی باشه اینا همشهریای ما هستن و مطمئن باشین هیچوقت یه شرکت غیر بومی کشوری به اندازه یه شرکت
قوی بومی نمی تونه غم کاربرا رو بخوره !
در مورد کاهش سرعت تو بهار و تابستان و ثبات سرعت تو 2 فصل دیگه نمیدونم دقیقا موضوع چیه ! تا جایی که می دونم همیشه و سالهای پیش هم همینطوری بوده ! شاید چون خیلی از کاربرای جدید از بعد عید واسه گرفتن اشتراک هجوم میارن و از مهر ماه با باز شدن مدارس سیل تقاضاهای جدید کاهش پیدا میکنه و باعث ثبات بیشتر سرعت میشه !!! همین هفته پیش اندیشه بودم . تو ساعت خلوت عصر 5-6 نفر پشت سر هم صف واستاده بودن و می گفتن می خوان تازه خطشون رو فعال کنن !!!
واسه اشتراک بالاتر از 128 هم تا می تونید باید به کسی که قانونشو چند سال پیش گذاشته
لعنت کرد ! اینا تقصیری ندارن چون باید فرمالیته هم که شده مدارک رو به بازرس ها ارائه بدن ... اما هونطوری که خودتونم گفتین گرفتنش شگرد داره !
.gif)
اصلا کار سختی نیست ! اینا هم دستشون درد نکنه مته به خشخاش نمیذارن !
.gif)
.gif)