تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 337 از 2403 اولاول ... 2372873273333343353363373383393403413473874378371337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شیطونه میگه همه کوچ کنیم پارس اینها به ...خوردن بیفتن . اینقدر بدم میاد یک نفر حالا یک کاری کرده هی سرش منت بزاره
    اره منت گذاشتن کار خوبی نیست. ولی اگه شما جای اونا بودی بجای 128 کیلو 2 مگ میدادی بد یکی پیدا میشد طلب کارانه ازت بازخواست می کرد که چرا سرعت من جای 2 مگ 1.5 مگه چی میگفتی؟ هم منت گذاشتن بده هم طلب کار بودن. بهتره سرویس دهنده ها به کاربرا احترام بزارن وسعی کنن سرویس خوبی به کاربرا بدن چون ثروت اونا همین کاربران. کاربرا هم سعی کنن اگه لطفی بهشون میشه سریع اینو جز وظایف سرویس دهنده ها ندونن. نمیدونم شاید من نظرم اشتباه باشه ولی فکر می کنم هر 2 تا بهم نیاز دارن نه یکی به اون یکی.[/QUOTE]

طلب کار نیستم.اتفاقا قدیمیترین مشترکشونم.ولی باید ثبات رو رعایت کنن.تو یک ماه گذشته 3 هفتش سرعتم 80 بود و یک هفته آخر که دیگه چند روز به تمدید نمونده سرعت دو برابر میشه.ثباتشون تو فصل پاییز و زمستون خوب بود.ولی از 2 هفته قبل نوروز کاهش سرعت شروع شد و اینکه به مشترکین حقیقی سرعت بالاتر از 128 ندادن!
    البته گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این حسین رشتی کجاست از وقتی سرعت 722 شده 150 دیگه پیداش نیست کجاست که بگه الان شب میتونه چه قدر دانلود کنه چه قدر به هش گفتم ازشون تعریف نکن سرعت کم میشه شوخی کردم بچه های فرم ازش خبری ندارن؟
    والا بعید میدونم که واسه سرعت 150 بلا ملایی سر خودش آورده باشه !
    اما خودش که می گفت دیگه از روغن زیتون فروشی خسته شده و شاید از دیار ما کوچ کنه بره سراغ کارای چرب و چیلی تر ! در هر صورت هر کجا که هست امیدوارم موفق باشه.
    اما صحبت سرعت رو کردین ... باید بگم امشب از اون شبای پرسرعته و الان که 1:45 شبه سرعت بین 180 تا 200 نوسان داره و سرعت تورنت من از 180 پایین تر نمیاد. ( 128اندیشه خط 3 )

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طلب کار نیستم.اتفاقا قدیمیترین مشترکشونم.ولی باید ثبات رو رعایت کنن.تو یک ماه گذشته 3 هفتش سرعتم 80 بود و یک هفته آخر که دیگه چند روز به تمدید نمونده سرعت دو برابر میشه.ثباتشون تو فصل پاییز و زمستون خوب بود.ولی از 2 هفته قبل نوروز کاهش سرعت شروع شد و اینکه به مشترکین حقیقی سرعت بالاتر از 128 ندادن!
    البته گرفتم
    من هم شاید از قدیمیترین مشتریای اندیشه باشم ... البته بیشتر اشتراک رسمی و غیر رسمی دایل آپ پیششون داشتم و اونقدددددررر کارت دایل آپ ازشون خریدم که حسابش در رفته ! از کارت 10 ساعته 5000 تومنی و کارت حجمی !!! تاااااااااااا اشتراک adsl ... حرفتون رو تا حدی قبول دارم و ثبات کیفیت تو ارائه خدمات چیز خیلی مهمیه ... و این رو هم قبول دارم تو بعضی دوره ها کیفیت و قیمت adsl اندیشه بخصوص یکی دو سال پیش حرف زیادی واسه گفتن نداشته . ( مثل وقتی که پارس تازه اومده بود و داشت سرویس نامحدود به همه میداد. در حالی که نرخ خدمات محدود اندیشه واقعا بالا بود و حتی نمیشد سرویس نامحدود گرفت... ) در مورد دایل آپ هم کم و بیش وضعیت اینطوری بود ... یه وقتی شرکت البرز اومد و کارتهایی فروخت که قیمتشون یک سوم اندیشه بود !!! اما وقتی به کل این دوران که گذشت یه نگاهی میندازم می تونم به اندیشه از 20 نمره 17 یا 18 بدم ... یعنی نمیشه گفت بی نقص و 20 بودن اما سر جمع نمرشون بالاتر از متوسط و خوب بوده و در مقایسه با شرکتای دیگه که تا حالا تلاش کردن تو رشت خدمات بدن اندیشه نمره بالاتری می گیره. مثلا همون کارتای البرز که گفتم اونقدر بوق اشغال میزد که آدم رو دق می داد ! پس قیمت ارزانترشون هم چندان جالب نبود و کلا همشون یه نقصایی داشتن ... یادمون نره هیچ شرکتی کامل نیست و همه یه جورایی کمبود دارن ... البته خیلی خوبه که روز به روز شرکتای جدید و بزرگ بیان اینجا خدمات بهتر با نرخ ارزان تر بدن . این باعث میشه اندیشه مغرور نشه و در جا نزنه . یه شرکت تا وقتی تو اوج می مونه که کاربراش ازش رضایت داشته باشن و خوشبختانه اندیشه اینو می دونه . من در صورتی به شرکت دیگه کوچ می کنم که واقعا شرکت جدیدی بیاد که نرخ خدمات و کیفیتش یک سر و گردن از اندیشه بالاتر باشه ! اونوقت رو اندیشه تعصب بیجا ندارم و اگه ببینم داره درجا میزنه حتما ترکش می کنم . اما اگه اختلاف کیفیت یا قیمت ناچیز باشه ترجیح میدم پولی که میدم به جیب یه شرکت بومی گیلانی بره و باعث پیشرفتشون بشه . هر چی باشه اینا همشهریای ما هستن و مطمئن باشین هیچوقت یه شرکت غیر بومی کشوری به اندازه یه شرکت قوی بومی نمی تونه غم کاربرا رو بخوره !

در مورد کاهش سرعت تو بهار و تابستان و ثبات سرعت تو 2 فصل دیگه نمیدونم دقیقا موضوع چیه ! تا جایی که می دونم همیشه و سالهای پیش هم همینطوری بوده ! شاید چون خیلی از کاربرای جدید از بعد عید واسه گرفتن اشتراک هجوم میارن و از مهر ماه با باز شدن مدارس سیل تقاضاهای جدید کاهش پیدا میکنه و باعث ثبات بیشتر سرعت میشه !!! همین هفته پیش اندیشه بودم . تو ساعت خلوت عصر 5-6 نفر پشت سر هم صف واستاده بودن و می گفتن می خوان تازه خطشون رو فعال کنن !!!

واسه اشتراک بالاتر از 128 هم تا می تونید باید به کسی که قانونشو چند سال پیش گذاشته لعنت کرد ! اینا تقصیری ندارن چون باید فرمالیته هم که شده مدارک رو به بازرس ها ارائه بدن ... اما هونطوری که خودتونم گفتین گرفتنش شگرد داره ! اصلا کار سختی نیست ! اینا هم دستشون درد نکنه مته به خشخاش نمیذارن !
    Last edited by birak; 12-04-2010 at 02:03.

4. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با عرض معذرت پست تکراری 2 بار ثبت شد . گزینه حذف پست هم که اینجا وجود نداره !
    Last edited by birak; 12-04-2010 at 01:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم شاید از قدیمیترین مشتریای اندیشه باشم ... البته بیشتر اشتراک رسمی و غیر رسمی دایل آپ پیششون داشتم و اونقدددددررر کارت دایل آپ ازشون خریدم که حسابش در رفته ! از کارت 10 ساعته 5000 تومنی و کارت حجمی !!! تاااااااااااا اشتراک adsl ... حرفتون رو تا حدی قبول دارم و ثبات کیفیت تو ارائه خدمات چیز خیلی مهمیه ... و این رو هم قبول دارم تو بعضی دوره ها کیفیت و قیمت adsl اندیشه بخصوص یکی دو سال پیش حرف زیادی واسه گفتن نداشته . ( مثل وقتی که پارس تازه اومده بود و داشت سرویس نامحدود به همه میداد. در حالی که نرخ خدمات محدود اندیشه واقعا بالا بود و حتی نمیشد سرویس نامحدود گرفت... ) در مورد دایل آپ هم کم و بیش وضعیت اینطوری بود ... یه وقتی شرکت البرز اومد و کارتهایی فروخت که قیمتشون یک سوم اندیشه بود !!! اما وقتی به کل این دوران که گذشت یه نگاهی میندازم می تونم به اندیشه از 20 نمره 17 یا 18 بدم ... یعنی نمیشه گفت بی نقص و 20 بودن اما سر جمع نمرشون بالاتر از متوسط و خوب بوده و در مقایسه با شرکتای دیگه که تا حالا تلاش کردن تو رشت خدمات بدن اندیشه نمره بالاتری می گیره. مثلا همون کارتای البرز که گفتم اونقدر بوق اشغال میزد که آدم رو دق می داد ! پس قیمت ارزانترشون هم چندان جالب نبود و کلا همشون یه نقصایی داشتن ... یادمون نره هیچ شرکتی کامل نیست و همه یه جورایی کمبود دارن ... البته خیلی خوبه که روز به روز شرکتای جدید و بزرگ بیان اینجا خدمات بهتر با نرخ ارزان تر بدن . این باعث میشه اندیشه مغرور نشه و در جا نزنه . یه شرکت تا وقتی تو اوج می مونه که کاربراش ازش رضایت داشته باشن و خوشبختانه اندیشه اینو می دونه . من در صورتی به شرکت دیگه کوچ می کنم که واقعا شرکت جدیدی بیاد که نرخ خدمات و کیفیتش یک سر و گردن از اندیشه بالاتر باشه ! اونوقت رو اندیشه تعصب بیجا ندارم و اگه ببینم داره درجا میزنه حتما ترکش می کنم . اما اگه اختلاف کیفیت یا قیمت ناچیز باشه ترجیح میدم پولی که میدم به جیب یه شرکت بومی گیلانی بره و باعث پیشرفتشون بشه . هر چی باشه اینا همشهریای ما هستن و مطمئن باشین هیچوقت یه شرکت غیر بومی کشوری به اندازه یه شرکت قوی بومی نمی تونه غم کاربرا رو بخوره !

در مورد کاهش سرعت تو بهار و تابستان و ثبات سرعت تو 2 فصل دیگه نمیدونم دقیقا موضوع چیه ! تا جایی که می دونم همیشه و سالهای پیش هم همینطوری بوده ! شاید چون خیلی از کاربرای جدید از بعد عید واسه گرفتن اشتراک هجوم میارن و از مهر ماه با باز شدن مدارس سیل تقاضاهای جدید کاهش پیدا میکنه و باعث ثبات بیشتر سرعت میشه !!! همین هفته پیش اندیشه بودم . تو ساعت خلوت عصر 5-6 نفر پشت سر هم صف واستاده بودن و می گفتن می خوان تازه خطشون رو فعال کنن !!!

واسه اشتراک بالاتر از 128 هم تا می تونید باید به کسی که قانونشو چند سال پیش گذاشته لعنت کرد ! اینا تقصیری ندارن چون باید فرمالیته هم که شده مدارک رو به بازرس ها ارائه بدن ... اما هونطوری که خودتونم گفتین گرفتنش شگرد داره ! اصلا کار سختی نیست ! اینا هم دستشون درد نکنه مته به خشخاش نمیذارن !
    تایید میشه کاملا

7. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سایت پارسوی رشت چیه ؟
    پارس انلاین تهران را نمیگم.
    قیمت ها را میخواهم ببینم.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این سرعت من با idm ساعت 9 شب کلا تو روز و شب سرت بالاست اما خدا نکنه ساعت بشه 1 میرسه بین 0 byte تا 15kb
    خط223 هستم اشتراک128 اندیشه به نظرتون عادیه؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دیگه سرعت 240 کیلو بایت بر ثانیه رو نمیبینیم ؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

تا چند روز دیگه کات از پارس تو اندیشه...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سایت پارسوی رشت چیه ؟
    پارس انلاین تهران را نمیگم.
    قیمت ها را میخواهم ببینم.
    آدرس سایت پارس وی رشت تو قسمت نمایندگیهای شهرستان سایت اصلی پارس آنلاین اومده . اما اصلا اون آدرس کار نمی کنه و صفحاتش باز نمیشه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اینجا هم سامانه پشتیبانی آنلاین پارس وی هست که واسه ورود یوزر-پسورد می خواد !!! آدرس دیگه ای پیدا نشد !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه از دوستان آدرس جدید سایت پارس وی ( شعبه رشت ) رو دارن اینجا بذارن . به هر حال اگه الان سایت اندیشه این مشکل رو پیدا می کرد 1 ساعت باز نمیشد همه کاسه کوزه ها رو می شکستن !!! چه برسه به اینکه اصلا سایت کار نکنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •