کلا مثل این که از بین خاندان هاتاکه و نامیکازه , میناتو و کاکاشی نابغه بودن و شخص مطرح و به درد بخور دیگه ای معرفی نشده !
کلا مثل این که از بین خاندان هاتاکه و نامیکازه , میناتو و کاکاشی نابغه بودن و شخص مطرح و به درد بخور دیگه ای معرفی نشده !
نه اتفاقا از خاندان هاتاکه ساکومو هاتاکه پدر کاکاشی خیلی معروف بود و بعنوان نیش سفید کونوها میشناختنش
و احترامی در سطح سانین های افسانه ای داشت
درسته پدر کاکاشی رو یادم رفته بود .ولی چیز خاصی از پدرش نمایش داده نشده به غیر از این که جان دوستش رو نجات میده و پدر و مادر ساسوری در مبارزه با اون کشته شدن.
ولی کاکاشی و میناتو واقعا نابغه بودن.
ببین وقتی میگن احترامی در سطح سانین های افسانه ای داشته کم چیزی نیست که مطمعن باش در زمان خودش بهترین بوده که برای ماموریتی به اون مهمی اینو فرستادن که باشکستش تو ماموریت دهکده تلفات وحشتناکی داده پس ماموریت سطحش خیلی بالا بوده و انتخاب ساکمو نشان از قدرت اون داره
البته پدر میناتو هم چون مشخص نیست نمیتونیم نظری در موردش بدیم
کیشی داستان رو یه جور ساخته هرچه قد دلش خواست تولش بده مثلا بعد از توبی و مادارا یکی رو شاید وارد داستان کنه از افسانه های قبل از هاشیراما و مادارا معلوم نیست شایدم با مادارا و توبی داستان رو تموم کنه نوع داشتانش شبیه سریال Heros هست که هی با فلش بک زدن کارکتر های قوی وارد داستان میکنه البته شباهت که تو این ناراتو به شدت من میبینم
به نظر شما این اوروچیمارو شبیه ولدمورت هری پاتر نمیمونه این به دنبال جتسو های ممنوعه رفت اون به دنبال جادو های ممنوعه اروچی خودشو تو مهر طلسم هاش پخش کرده و با اونا زنده میشه مثل ماری که ایتاچی کشت یا همین زنده شدن تازش ولدمورت جانپیچه خیلی کارکترهاشون شبیه همه
من کاکاشی رو خیلی بزرگ نمیبینم! درسته که از خودش و وایت فنگ زیاد میگن ولی دلیل نمیشه که بگیم نابغه بوده
خود نابغه هم تعاریفی داره مثلا یک سری مثل میناتو یا ایتاچی یا اروچیمارو واقعا نابغه ی هوشی هستن ولی چیزی که شما منظورته نابغه جنگی هست که تو همه دهکده ها بوده و هست چه فرد باشه چه قوم (مثل سنجو و اوچیها که تو کل دنیای نینجایی معروف بودن) و دلیل اینکه اسم هاتاکه به نظر شما بزرگ میاد اینه که داستان ناروتو حول کونوها میچرخیده وگرنه تو همین جنگ نینجایی معلوم شد دهکده های دیگه چه هیولاهایی که نداشتن!
خوب من طبق چیزی که دیدم نظر میدم . وقتی اصلا پدر کاکاشی نمایش داده نشده و گفته نشده چه تکنیکی داشته من چطوری بدونم در چه سطحیه ؟!
به هر حال ...
کیشی داستان رو طوری نوشته که هر جا خواست گند بزنه بهش . من هنوز دارم از اوبیتو بودن توبی می سوزممیتونست این قسمت رو خیلی جالبتر کار کنه.
چیزی که فعلا در مورد اروچیمارو برای من جذابیت داره اینه که ساسکه رو به کجا برده ؟! نقشه اش چیه !؟
دقیقا منم کاکاشیو خیلی نابغه به اون صورت نمیبینم و در مقایسه با کسایی مثل میناتو و سانین چیزی برای گفتن نداره.شما افرادی مثل اعضای آکاتسوکی رو با کاکاشی مقایسه کنید!پین که صدسال کاکاشی نمی تونست بکشش,یا ایتاچی,یا حتی کیسامه!
Last edited by Arrowtic; 30-10-2012 at 18:37.
اخه همون سانین کونوها هم یلی بودن برای خودشون!
اروچیمارو که دنیا از دستش میناله که اتفاقا برعکس باید ازش متشکر هم باشن که به اون همه پیشرفت و کشفیات رسید درسته راهش درست نبود و هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ولی اگر کسی مثل اروچی نبود خیلی پیشرفت های ژنتیکی هم نبود! حیف بود به اون زودی بمیره!
سوناده که تو مدیک نینجایی تو دنیا حرف اولو میزد جیرایا هم که تکنیک های خاص خودشو داشت و نینجای کاملی بود
آکاتسوکی ها که برترین های دنیا بودن ولی از وقتی کیشیه ملعون ورداشت با ساکورا ساسوری رو کشت گروهشون از هم پاشید
هر کی خلاصه با توانایی هاش اومده جلو و بی دلیل مشهور نیست فقط این وسط نمیدونم کیشی چه خیری از کاکاشی دیده هی الکی بردتش بالا!
البته در اون نبرد چیو بودشا!ساکورا نقش عروسک رو بازی میکرد برا چیو : دی
ناسلامتی کاکاشی از شخصیت های مورد علاقه ی کیشی محسوب میشه ! قول داده بود که توی سری جدید از کاکاشی بیشتر می بینیم و می شنویم که همین هم شد !
هی میگفتیم دو تا از سنین های افسانه ای مردن (جیرایا - اروچیمارو) و فقط سوناده مونده . ولی سوناده اینقدر سماجت به خرج داد که آخرش اوروچی هم زنده شد
ولی حالا خود سوناده زمین گیر شد و دوباره میتونیم بگیم دو تا از سنین ها مردن و فقط یکی مونده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)