تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 545 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من نتونستم 336 تا صفحه رو نگاه کنم این رزیدنت اویل 5 اومده یا نه اون عکساش که خیلی بیست بود کف کردم ؟...........
    بله اومده...رفیق..
    يعني كسي سيوهاشو نداره !!!

من چپتر سوم رو مي خوام اخه وقتي دو رو تموم مي كنم گير مي كنه
    میدنی چرا کسی سیو نمیزاره واسه اینکه سیو هر بازی مختص اون سیستم میشه...ولی بیا اینم سیو
    تونستی بزار...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALTAIR*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نتونستم 336 تا صفحه رو نگاه کنم این رزیدنت اویل 5 اومده یا نه اون عکساش که خیلی بیست بود کف کردم ؟...........
    سلام:
    دوست عزیز سواله میپرسی؟
    رزیدنت 10 سال پیش ریلیز شد.
    ته دیگشم خوردن.

3. این کاربر از ALTAIR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان بعد کشتن اون عنکبوت اررور پیدا نکردن فایل s310.arc رو میده کسی این فایل رو به ما میدهه.
    ...ممنون میشم
    دوستان یاری کنید

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوست من شما بهتره نسخه ای رو بگیری که کامل باشه . معمولا نسخه دو دی وی دی کامله برای همین سایت هم همینطور کامله . چون حتی اگه این فایل رو هم داشته باشید بازم جلوتر به مشکل برمیخورید.

6. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان یاری کنید
    گذاشتم واست اپ کنه نوشته 50 دقیقه طول میکشه حالا دیگه با خداست که کارت نتم تموم نشه...
    سلام
    دوست من شما بهتره نسخه ای رو بگیری که کامل باشه . معمولا نسخه دو دی وی دی کامله برای همین سایت هم همینطور کامله . چون حتی اگه این فایل رو هم داشته باشید بازم جلوتر به مشکل برمیخورید.
    ایشون هم درست می فرمایند..

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

حرفتون درست اما اواخر چپتر 5م چپتر 6 مونده فقط حیفه دوباره دم بره کلی پول بده.... اگه زحمتی نیست کسی میتونه اپ کننه..ممنون میشم

layken عزیز دستت درست ایشاالله که کارت تموم نمیشه برات دعا میکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

layken عزیز دستت درست ایشاالله که کارت تموم نمیشه برات دعا میکنم
    رفیق شرمنده یهو زمانو برد بالای 2 ساعت....34 mb هستش ....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

یکی کمک کنه من به یه مرحله رسیدم که یه موجود احمق افتاده دنبالمون هر کاری می کنم لامسب آخ نمیگه !

این موجود احمق از کلی شیلنگ تشکیل شده و محلشم مثل یه 4 راهه که یه جایی روی دیوار هم یه چیز مثل شعله افکن نصب شده تا اون موجود احمق رو با اون آتش بزنم ولی با این حال نزدیک یک ساعت من اتش زدم و شیوا با تیر زد تو تاول های رو بدن موجوده ولی انگار نه انگار !

از دیشب تا الان 10 بار این مرحله رو رفتم و هر بار نزدیک 45 دقیقه طول کشیده و هر چی جون و تیر بود تمام کردیم کلی هم با شعلع افکن موجود رو بلا کردیم ولی بازم یا من مردم یا شیوا .
    بايد اون اصلحه كه اتيش پخش ميكنه را بدي به شوا
    وقتي اونو زد بري جلو بزنيش
    يادت باشي بايد بري نزديكش بزني

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض بررسی تفاوتهای اویل 5و 4

سلام
    دوستان با توجه به تفاوتها و تشابهاتی که بین بازی اویل 5 و 4 وجود داشت
    یه مقایسه کوچیک در بین این دو بازی نوشتم که امیدوارم مورد توجهتون باشه...
    همه به خوبی میدونیم که سری بازی های اویل طرفداران زیادی در دنیا دارد و در ایران هم طرفدارانی دارد بنابراین
    به احتمال زیاد خیلی از دوستان شماره 4 رو هم بازی کردند...
    در هر دو بازی زامبی ها تغییری نکرده و 95 درصد کل زامبی ها و موجودات اویل 4 به اویل 5 منتقل شده گاهی اوقات
    احساس میشد که زامبی های اویل 5 بسیار اسانتر از قسمت 4 این بازی هستند.... قسمت 4 با توجه به متنوع بودن مراحل خود دارای زامبی های متفاوتی هم
    بود طوری که کشتن هر کدام از انها نیاز به تفکر و گاهی اوقات نیاز به فرار به جای قرار را ایجاد میکرد در قسمت 4 همه اون زامبیهایی که ارزوی نیامدشون را میکردیم
    به خوبی در بسیاری از مراحل میرسید و کار را برای بازیباز دشوار میکرد. boss هایی که در بازی وجود داشت کشتنشون بسیار سخت و طاقت فرسا
    بود و تا حدودی حس ترس را به بازیباز القا میکرد. کشتن verdugo بسیار سخت و کمتر از nemesis اویل 3 نبود.
    در صورتی که اویل 5 هیچ یک از المانهای موفق این قسمت از بازی قسمت 4 رو نداشت در اویل 5 کلیه mini boss ها فقط و فقط یکبار می ایند و
    بازیباز از انتظار رودرویی دو باره با mini boss ها دلسرد میشود کشتن زامبی ها هم نسبت اسانتر خواهد بود نه به خاطر هوش مصنوعی
    بلکه به خاطر حس تهدید کمی که در بازی ایجاد میکنند بازی در ابتدا به خوبی با اون قیافه های سیاه زامبی ها ترس به وجود میاود ولی در ادامه فقط نام افریقا
    در بازی حس میشود.
    سبک هدف گیری و کنترل هر دو بازی مشابه و در این مورد هم تغییری نکرده ...است تمامی
    خونها و مهمات بازی با کوچکترین تغییرات در هر دو قسمت وجود دارد....مهمترین تغییر در بازی امکان حمل و جاگذاری مهمات است که
    با تغییر اساسی در قسمت 5 روبرو شده است شاید سازنده ها قصد داشتند بر این موضوع که چطور ممکن است در وسط میدان درگیری با دشمنان بریم به کیف یا
    همون امکانات سری بزنیم خونی بخوریم اسلحه ای پر کنیم و دوباره به بازی برگردیم. این موضوع در هر 4 قسمت بازی وجود داشت
    اما طرح جدید نه تنها این مشکل رو برطرف نکرد بلکه کار را برای بازیباز سختر کرد که این موضوع ممکن است خوب یا بد برای بیشتر بازیبازها باشد
    در قسمت 4 بازیباز با وجود جای کافی و خرید مکان برای امکانات خود و با یک سیستم مدیریتی خوب بر مهمات خود پیش میرفت در صورتی که
    در شماره 5 این امر به یک مشکل بزرگ بدل شده و بازیباز به جای ترس از زامبیها از کمبود فضا و مهمات در بازی ترس خواهد داشت.
    در قسمت 5 بازی شاید برای اولین بار در کنار یک شخصیت جدید به نام شوا که در کل بازی در کنار ما هست به بازی ادامه میدیم
    شوا...تقریبا مشابه اشلی در قسمت 4 بازی هست با این تفاوت که شوا یک کماندو به تمام معنا هستش که به خوبی در کنار کریس
    با زامبیها مبارزه میکند اما در اینجا یک نقطه وجو دارد ...اشلی هم با وجود کماندو نبودنش بسیاری از کارها رو انجام میداد ولی شوا بیشتر
    با این تصور در این بازی بود که کارهایی که کریس نمی تواند انجام دهد شوا انجام میده اما به غیر از 1 یا 2 جا کار خاصی از شوا دیده نشده
    کریس با اینهمه قدرت نمی تونست از یک نردبان شکسته بالا بره یا از یه نیم متر جا بپره ...در 4وجود اشلی باعث میشد که در مقابله با زامبی ها
    ادم حواس خودشو به دوروبر و اشلی هم داشته باشد خود بازیباز به خوبی مهمات و چجور استغاده کردن از مهمات را اداره میکرد
    ولی در اویل 5 شوا نه تنها مهمات رو به خوبی هدر میداد چون مجبور بودیم مهمات رو با کریس تقسیم کنیم ...بلکه حواس برای بازیباز نمیزاشت
    فکر بازیباز به این هم معطوف میشد که شوا هم می زند من ادامه بدم یا این حس رو ایجاد میکرد که شوا هم در کشتنشون کمکی خواهد کرد
    این کار رو شوا به خوبی انجام میداد ولی وجود اشلی بی دستو پا بهتر از شوا کماندو بود..من خودم در بسیاری از مواقع
    منتظر بودم تا زامبی هارو به تله بندازم و به راحتی بکشمشون در صورتی که شوا اجازه این کار را نمی داد...
    یکی دیگه از مهمترین تفاوتها استفاده مستقیم از گیاه یا اسپری بود در قسمت 4 در برخی مواقع حساس که نیاز شدید به
    جان بود وقتی نزدیک به برداشتن یک اسپری بودیم یک دکمه دیگه به اسم used یا همان استفداه میزاشت که بازیباز
    سریع این کارو میکرد ولی این مزیت در قسمت 5 برداشته شده و کار را واقعا سخت کرده...
    یکی دیگه از خوبی های اویل 4 همین تایپهای سیو هستش که همیشه جالب و به یاد ماندنی بود و حذف این المان در اویل 5
    بسیار بی مورد بود..
    قسمت 4 این بازی اینبار با شخصیت لیون Leon s.kennedy در قاره اروپا ادامه پیدا میکنه لیون به دنبال دختر گمشده
    رییس جمهور به این نقطه اروپا میره ولی در راه با نوع جدیدی از زامبی ها روبرو میشه ..
    این بار زامبی ها پیشرفت کرده و با توجه به ویروس جدید منتشر شده کارهای قابل توجهی انجام میدهند....
    و در قسمت 5 کریس یکی دیگه از شخصیت ها یاصلی سری اویل به افریقا رفته که با این ویروس پس از 4 سال از حوادث
    قسمت 4 روبرو میشه در ادامه بازی هم با نجات جیل و کشتن وسکر شخصیت محبوب و منفی بازی اویل به قضیه
    داستان اویل پایان بده در صورتی که بسیاری از مسائل در حاله ای از ابهام باقی ماند.
    یک چیز هم بسیار برای خود من جالب بود اینکه شخصیت کریس ترسوتر از لیون نشون داد در این بازی ...
    مهمترین عامل عدم رضایت طرفداران بازی حل معما و رفتو برگشتهایی هست که در اویل5 نبود ...
    در اویل 4 نه در حد ایده ال ولی رفتو برگشت و شروع از نقطه اغاز بعد از طی بسیاری از مراحل به خوبی حس میشد
    طولانی بودن قسمت 4 هم بسیار این بازی را در مقابل قسمت 5 جذابتر کرده است ...
    ارزش تکرار بالا و ترس از رودرو شدن با boss مرحله فاضلاب در اویل 4 نشان دهنده برتری اویل 4 نسبت به
    شماره 5 خواهد بود که اگر از گرافیک بازی صرف نظر کنیم که این عامل در زمان خود برای شماره 4 یک شاهکار بود.

قابل توجه دوستان اویل 5 بازی بسیار خوبی است این فقط نکاتی در مورد تفاوت دو بازی هستش..با تشکر
    Last edited by Layken; 11-12-2009 at 00:54.

13. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خیلی نقد خوبی بود ، چند نکته رو هم بنده اضافه میکنم با اینکه هنوز اویل 5 را بازی نکرده ام .

درباره وسکر فرمودید که کشته میشه ، توی اویل 1 و توی Codename : Veronica هم وسکر کشته میشه ولی باز بر میگرده .

اسم زامبی ها در نسخه 4 پلاگا هست و در حقیقت پلاگا ها با انگل بوجود آمده اند و نه ویروس .

این چیز هایی که در باره اویل 5 نوشتید به احتمال زیاد من رو هم ازش زده میکنه ولی با همه این حال دوست دارم رس این یکی رو هم مثل قدیمی تر هاش بکشم . دمت گرم .

15. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •