raul میفهمم چی میگی رفیق من خودم تا پارسال تابستون هم ماهواره داشتم خدایی چه کانالی بود ولی چرا بازی رئالو پخش زنده نمیکرد - من دارم اسباب کشی میکنم برم یه کشور که جزو خاور میانه نباشه
raul میفهمم چی میگی رفیق من خودم تا پارسال تابستون هم ماهواره داشتم خدایی چه کانالی بود ولی چرا بازی رئالو پخش زنده نمیکرد - من دارم اسباب کشی میکنم برم یه کشور که جزو خاور میانه نباشه
میگم کاسیاس جون نه داداش گرچه مجری های بس نازی داشت ولی خوب ما که اهل اینکارا نه دوست عزیز محاله نه جون تو اصرار نکن نه ما کجا و شما شما اوستاترین در این زمینه از ما.........
راستی بکام جان منم کم کم میخوام اسباب کشی کنم.....
و احسان جان قیمت که واس کریس پیشنهاد شده 75 میلیون پوند هستش و هفته ای 300هزار یورو ........
میگم اگه تونستی به تومن حساب کنی منو خبر کن.............
000/000/000/500/112 اینقدر تومن اگه هر پوند 1500 تومن بود
میشه با این ماشین زانتیا هم گرفت![]()
دوستان یک خبر :
اینو میدونم میدونید و خوب انقدر خوشحال کننده هست که دوباره شاید دارم مینویسم:
کریستیانو رونالدو رسمآ اعلام کرده که فصل اینده در رئال مادرید است و این خبر را شما در سایتها معروفی چون بی بی سی و گاردین و گل و خیلهای دیگه و حتی سایت شخصی کریس رونالدو هم این خبر رو به چاپ رسانیده است........
خوب با این تفاسیر من واس اونروزی که لباس زیبای و مقدس رئال رو در جلسه معارفه بر قامتش ببینم لحظه شماری میکنم و واس بازی اول فصل که بازی اون و بازی تیمم رو دوباره ببینم واقعآ تحمل ندارم و ثانیه شماری میکنم ازبس دلم واس بازیهای رئال تنگ شده......
دوستان یه سری عکس واستون دارم که برین حال کنین به تمام معنی یعنی به این میگن کاربر فعال (شوخی کردم بابا نزن ما خاک پای همه دوستانیم):
خوب تو پست دیگه عکسهای از بازی رو هم براتون میذارم........
دوستان عزیز اینم عکسهای از بازی رئال و النصر عربستان:
اول اینا رو بذارم بعد اونم میذارم:
خوب امیدوارم که خوشتون اومده باشه ............لذت ببرید............
راستی میگم این نشاط اکرم هم بازیکن خیلی خوبی هست ها من که شخصآ به خدا خیلی ازش خوشم میاد نمیدونم چرا ولی خوب یکی اون و یکی شاتسکیخ در اسیا خیلی خوشم میاد و به نظر من هیچ بازیکن ایرانی مث این دو نیستند.........
من یه روز نبودما....مجبور شدم 5دقیقه فقط بشینم و پست هاتونو بخونم!
دمت گرم رائول جونم....!راستی وحید یه چیزی....مگه یادت نیست که روبینیو خیلی وقت ها جاش رو با اشنایدر عوض می کرد....هم راست بازی میکرد هم چپ.....حالا اگه کریس هم بیاد( که ایشالا دیگه حتماً میاد) ما برای دو تا پست 4تا بازیکنداریم....خب این خیلی هم بد نیست!هست؟
دستت درست داش رائول
راستی بچه ها اخبار همین الان گفت کریس با رئال به توافق کامل رسیده .و بعد از یورو قرارداد 5 ساله میبنده با رئال - من که میگم جام ملتها زودتر تموم شه بره- تا کریس جون بیاد رئال
کریس عا شقتممممممممممممممممممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)