مرسی اعتماد به نفس!!!
خدا ازشون نگیره این همه رو
مرسی اعتماد به نفس!!!
خدا ازشون نگیره این همه رو
چشم دوست عزيز حتمي.ولی هر از چند گاهی پست بده، خوشحال میشیم پستت و حضورت رو ببینیم..
سلام دوستان.یادی از ما نمیکنید!!
استقلال 2 سپاهان 0
پيش از تمرين امروز آبي پوشان
قلعه نويي: استقلال قطعا قهرمان ليگ ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از شكست برابر پگاه گيلان، از قهرماني تيم خود در ليگ برتر مطمئن شدم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعهنويي پيش از تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس و استقلال بعد از هر باخت دچار مسايل حاشيهاي ميشوند؛ اما من با بازيكنان صحبت كردم تا از لحاظ روحي رواني در شرايط مطلوبي قرار گيرند و از نظر روحي براي ديدار با سپاهان آماده باشند.
وي افزود: در مسابقه با پگاه از نظر فني از بازيكنان راضي بودم؛ اما در نتيجهگيري بدشانس بوديم و نتوانستيم تك گل پگاه را جبران كنيم.
قلعه نويي تاكيد كرد: اگر تا پيش از بازي با پگاه 50 درصد به قهرماني استقلال اميدوار بودم، حالا پس از باخت مقابل پگاه اعلام ميكنم استقلال با شرايطي كه هم اكنون دارد قطعا قهرمان ليگ برتر مي شود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد درگيري لفظي خود با علي دايي در رسانهها گفت: علي دايي شب عيد 2 صفحه عليه من مصاحبه كرد، آنزمان هيچ مشكلي با وي نداشته و كاري هم با او نداشتم؛ اما اكنون به خاطر منافع استقلال پاسخ او را دادم و اگر مسايل شخصي بود، باز هم وارد اين بحث نميشدم.
وي ادامه داد: براي 2 بازي وحيد طالب لو و حسين كاظمي را در تمرينات خود نداشتيم و اگر اين وضعيت ادامه پيدا كند شايد بازيكنان را حتي پس از پايان مسابقات نيز به ما ندهند.
سرمربي استقلال تهران افزود: باشگاه براي بازيكنانش هزينه ميكند و بايد از اين هزينه بهرهبرداري كند، البته معتقدم بين باشگاهها و تيمها بايد تعامل وجود داشته باشد.
وي با تاكيد بر اين نكته كه ما موظفيم به تيم ملي بازيكن بدهيم؛ تصريح كرد: اينجا ديگر بحث من و دايي مطرح نيست و موفقيت كشورمان ايران مطرح است؛ اما اگر اين روال در تيم ملي ادامه پيدا كند مجبوريم با كفاشيان جلسه بگذاريم تا به توافق برسيم. من و بازيكنان با تمام وجود در اختيار تيم ملي هستيم؛ اما بايد تعامل داشته باشيم.
قلعه نويي در مورد ميانجيگيري براي آشتي وي با دايي گفت: با هيچكس قهر نبوده و نيستم و باز هم اعلام ميكنم فقط براي منافع استقلال اين صحبتها را انجام دادم.
سرمربي سابق تيم فوتبال در مورد فشردگي مسابقات ليگ كه هر 5 روز يك بار انجام مي شود گفت: تابع فدراسيون هستيم و هر چه تكليف كنند موظف به پذيرش آن هستيم.
انتهاي پيام/
روانخواه تنها مصدوم استقلال تهران است
آمادگي پولادي براي بازي مقابل سپاهان اصفهان
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران پس از هفته ها مصدوميت، براي بازي برابر سپاهان آماده است.
به گزارش خبرگزاري فارس،مهرداد پولادي كه مدتها دچار مصدوميت بود، مي تواند در هفته سوم ليگ برتر به ميدان برود.
اميدرضا روانخواه كه رباط صليبي پايش دچار پارگي شده است، تنها بازيكن مصدوم آبي پوشان در ديدار با سپاهان است.
ابراهيم تقي پور نيز مصدوميت جزيي دارد كه گفته مي شود براي بازي با سپاهان آماده خواهد شد.
وحيد طالب لو و حسين كاظمي نيز به دليل حضور در اردوي تيم ملي نيز در اين هفته همراه استقلال تمرين نكرده اند.
استقلال از مجموع 2 بازي اول ليگ 3 امتياز دارد و درمكان هفتم جدول است.
انتهاي پيام/
با حضور در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي
يك مهاجم برزيلي در تمرين استقلال تهران حاضر شد
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي كه در در اردوي تركيه همراه استقلال تهران تمرين مي كرد، امروز به جمع آبي پوشان اضافه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال تهران امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كرد.
در ابتداي تمرين امير قلعه نويي ده دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد و از آنها خواست با تمام وجود برابر سپاهان به ميدان بروند.
ابراهيم تقي پور به دليل مصدوميت جدا از سايرين تمرين كرد.
پرنس مهاجم برزيلي كه در اردوي تركيه استقلال حضور داشت، امروز دوباره به جمع بازيكنان اين تيم پيوست و پس از احوالپرسي با قلعه نويي همراه بازيكنان تمرين كرد.
مسئولان استقلال به دنبال جذب يك مهاجم ششدانگ و گلزن هستند.مهاجمان ايراني استقلال در اين فصل تاكنون نتوانسته اند در امر گلزني موفق عمل كنند.
استقلال روز يكشنبه برابر سپاهان در هفته سوم ليگ برتر بازي دارد.
انتهاي پيام/
در گفت و گو بافارس
امير آبادي: بازي با سپاهان فينال زودرس ليگ است
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديدار با سپاهان فينال زودرس ليگ برتر محسوب مي شود.
مهدي امير آبادي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: يكشنبه 2 تيم قهرمان با يكديگر بازي دارند و به همين دليل مسابقه سختي پيش رو داريم.
وي ادامه داد: اين مسابقه فينال زودرس ليگ برتر محسوب مي شود و قطعا ديداري جذاب و زيبا از كار درمي آيد. اگر تماشاگران به ورزشگاه بيايند بازي زيبايي را شاهد خواهند بود.
بازيكن استقلال افزود: از هواداران استقلال مي خواهم كه تيم را در اين مسابقه سنگين و دشوار تنها نگذارند.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
پولادي: توجيهي براي شكست برابر سپاهان نداريم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بايد سپاهان را شكست دهيم و هيچ توجيهي براي نتيجه گيري در اين ديدار نداريم.
مهرداد پولادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: فصل گذشته در 2 ديدار رفت و برگشت برابر سپاهان شكست خورديم؛ اما روز يكشنبه بايد پيروز شويم و هيچ توجيه منطقي براي ناكامي برابر اين تيم نخواهيم داشت.
وي افزود: اين ديدار هميشه زيبا بوده و براي تماشاگران جذاب است. اميدوارم هواداران استقلال يكشنبه به ورزشگاه بيايند و تيم محبوب خود را تشويق كنند.
استقلال روز يكشنبه از هفته سوم ليگ برتر ميزبان سپاهان اصفهان است.
انتهاي پيام/
دوستان کم پیدائین.
به به.. سلام..
از شما یاد شده..
کجا بودی (میدونیم) ؟
دوباره خوش اومدی.. خیلی خوشحالمون کردی که دوباره برگشتی..
(فقط مریم بخونه : دیگه مواظب باش، نمیخوایم دیگه از دستت بدیم.. این چند روز خیلی به بچه ها سخت گذشت..)
بهترین خبر امروز :
maryampaezi202000 برگشته![]()
در ضمن.. پیش بینیت هم ثبت شد..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)