تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 413 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اشکالی نداره مهم اینه که دومین جام هم فتح شد. پیش به سوی سومی...

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تبریک میگم قهرمانی این فصل لالیگا رو

امیدوارم سوم جام رو هم بگیریم

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

قهرمانی بارسلونا رو در لیگ اسپانیا تبریک می گم

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پيش بيني ستاره روس آرسنال:
    بارسلونا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي‌شود

خبرگزاري فارس: بازيكن جوان آرسنال پيش‌بيني كرد بارسلونا با پيروزي قاطعانه برابر منچستريونايتد قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اسپورت كاتالونيا، آندري آرشاوين بازيكن ملي پوش آرسنال گفت: شك ندارم بارسلونا با قاطعيت شياطين سرخ منچستر را تحقير مي‌كند.
    وي تصريح كرد: از باشگاه بارسلونا زماني كه بازيكن زنيت بودم پيشنهاد رسمي دريافت كردم. هنوز هم اميدوارم روزي عضو تيم بزرگ و رويايي بارسلونا باشم اما نمي‌خواهم مانند هلب به يك نيمكت نشين در اين تيم تبديل شوم. بنابراين بهتر است به فكر درخشش در آرسنال باشم و در اوج به سمت تيم رويايي خود پرواز كنم.
    وي در مورد مقايسه خود با ليونل مسي گفت: مسي بزرگتر از من است و تكنيك ناب او براي من يك الگو است. تلاش مي‌كنم روزي مانند او به يك بازيكن كليدي تبديل شوم.
    ===========
    پس از قطعي شدن قهرماني
    لاپورتا: بهترين روز عمرم شب شكست رئال بود

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا پس از محرز شدن قهرماني تيمش گفت: بهترين روز عمرم شب شكست رئال مادريد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا عنوان كرد: اينكه با شكست يك تيم قهرمان شويم زياد دلچسب نيست اما اينكه با شكست رئال مادريد اين اتفاق بيفتد خوب است.
    وي ادامه داد: وقتي رئال مادريد را 6 بر 2 شكست داديم احساس كردم بهترين شب عمرم را تجربه مي كنم و آن وقت حتي نسبت به امشب نيز خوشحال تر بودم.
    تيم فوتبال بارسلونا ديشب پس از شكست 3 بر 2 رئال مادريد برابر ويارئال در ورزشگاه ال مادريگال قهرمان لاليگا شد.

===============

پس از شكست مقابل ويارئال
    راموس: بايد برابر بارسلونا تعظيم كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: به عنوان يك مربي بايد برابر بارسلونا تعظيم كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس تصريح كرد: مي دانم كه اين جملات موجب خشم هواداران رئال مادريد مي شود. يادم هست كه شوستر تنها با گفتن يك جمله كوتاه در تمجيد از بارسلونا اخراج شد اما براي من مهم نيست كه چه مي شود. من حقيقت را مي گويم و آن، اينكه بايد برابر بارسا متواضعانه تعظيم كرد و به اين تيم بزرگ احترام گذاشت.
    وي افزود: مردان من بازيكنان خوبي هستند و هر فوتبال‌شناسي مي داند كه يك تيم با داشتن چنين بازيكناني بايد قهرمان شود اما وقتي در ليگي، بارسلونا هم بازي مي كند ديگر اين چيز ها به درد نمي خورد و فوتبال در تسخير آنها خواهد بود.
    تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در ال مادريگال، ورزشگاه اختصاصي تيم فوتبال ويارئال اسپانيا با نتيجه 3 بر 2 تن به شكست داد تا بارسا قهرمان لاليگا شود.
    ===========================

پس از قهرمان نشدن رئال در لاليگا
    بلودا: به بارسلونا تبريك مي‌گويم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد اسپانيا پس از قعطي شدن قهرماني بارسا در لاليگا به اين تيم تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ويسنته بلودا گفت: بارسلونا امسال هيچ رقيبي نه در اسپانيا و نه در اروپا نداشت و من اطمينان دارم كه اين تيم قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي شود.
    وي افزود: حرف زدن براي من به عنوان يك مادريدي سخت است. از اين بدتر نمي شود. رئال مادريد به مرز نابودي رسيده است. من تنها مي توانم صبر كنم و منتظر باشم تا آنهايي كه با راي مردم مي آيند مادريد را نجات دهند.
    بلودا مديرعامل موقت باشگاه رئال مادريد است.
    تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در ال مادريگال، ورزشگاه اختصاصي تيم فوتبال ويارئال اسپانيا با نتيجه 3 بر 2 تن به شكست داد تا بارسا قهرمان لاليگا شود.

===========================

پس از قهرماني در جام حذفي و ليگ
    گوارديولا: صبر كنيد تا سه تايي شويم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا نسبت به كسب سومين قهرماني خوشبين است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا گفت: صبر كنيد تا سه تايي شويم و سپس جشن اصلي را برگزار كنيم.
    وي افزود: بارسلونا در كوپا دل ري(جام حذفي) و لاليگا فهرمان شده و اكنون نوبت به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا رسيده است. تمام تلاشمان را انجام مي دهيم تا جشن مردم بارسلونا تكميل شود.
    گوارديولا با اشاره به شكست رئال مادريد عنوان كرد: دوست نداشتم اينگونه قهرمان شويم. بايد در بازي قبل كار را تمام مي كرديم اما به هر حال آنقدر فاصله داريم كه از مدت ها قبل قهرماني در لاليگا برايمان محرز بود.

================================================== ====

/هفته سي و ششم لاليگا اسپانيا/
    شكست رئال مادريد و قهرماني بارسلونا

خبرگزاري فارس: با شكست 3 بر 2 رئال مادريد برابر ويارئال، بارسلونا قهرمان لاليگا شد و رئال مادريد بيش از پيش در بحران فرو رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، ويارئال با گل پيرس فرانسوي در دقيقه 17 پيش افتاد و در حالي كه مي رفت تا ال مادريگال بر سر مادريدي ها آوار شود گلزني فان در فارت و هيگواين هواداران رئال را حداقل به يك تساوي اميدوار كرد اما اين پايان كار نبود. كاني با گل دقيقه 62 و كاپدويلا با گل دقيقه 91 خود رئال مادريد را نابود كردند.
    در اين فصل همه چيز به بارسلونا تعلق داشت و اگر ليگ قهرمانان اروپا نيز به مردان پپ گوارديولا برسد ديگر همه چيز تكميل مي شود.
    بارسلونا با اين نتيجه و بدون اينكه بازي كند به قهرماني شماره 19 خود رسيد.
    بارسلونا تا قبل از فينال ليگ قهرمانان اروپا يك تيم دو جامي است و ركورد داشتن دو جام قهرماني در يك سال در بارسا تاكنون تنها در سال هاي 1952، 1953، 1959، 1998 بوده كه سال 2009 نيز به آنها اضافه مي شود.
    اگر لاليگا را به صورت رسمي و طبق اعلام فدراسيون فوتبال اسپانيا از سال 1928 در نظر بگيريم بارسلونا اولين و فعلا آخرين قهرمان لاليگا است.

نتايج بازي هاي شب اول از هفته سي و ششم لاليگا اسپانيا:

دپورتيوو لاكرونيا يك - ختافه يك
    گل ها: ريكي (85) براي دپورتيوو و سولدادو (46) براي ختافه

اوساسونا صفر - سويا صفر
    دراين بازي نكونام 90 و شجاعي 89 دقيقه بازي كردند.

ويارئال 3 - رئال مادريد 2
    گل ها: پيرس (17) و كاني (62) و كاپدويلا (91) براي ويارئال و فان در فارت (47) و هيگواين (88) براي رئال مادريد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دو قهرمانی در چهار روز

چهار روز بعد از قهرمانی در جام حذفی، بارسا نوزدهمین قهرمانی در لالیگا را بدست آورد و این دومین قهرمانی بارسا ظرف چهار روز بود. بارسا به تمام قهرمانی ها دست یافته است و فقط لیگ قهرمانان در رم باقی مانده است.

بارسا سه بازی دیگر در لالیگا در پیش رو دارد اما بارسا قبل از این سه بازی، در فصل 2008/09 لالیگا، به قهرمانی دست یافت. این پاداش فوتبال خوب، بازی هجومی، در اختیار داشتن کنترل بازی و بازی سریع است. به جز بازیکنان، این قهرمانی از آن کسانی است که ریسک کردند و گواردیولا را به عنوان مربی بارسا انتخاب کردند، مربی که تمام تلاشش را روی مهارت ها و بازی تیمی متمرکز کرده بود. اینها تمام نکاتی هستند که بارسا را به دو قهرمانی رساندند.

رکورد شکنان

با 86 امتیازی که بارسا در 35 بازی کسب کرده است، رکوردها را در هم شکسته است. بارسا رکورد 50 امتیاز در یک نیم فصل را از آن خود کرد. بارسا رکورد 9 برد پیاپی در بازی های خانگی و همچنین رکورد شکست ناپذیری از هفته 2 تا هفته 24 را به نام خود ثبت کرده است. از همه مهم تر، بارسا در این فصل رکورد سه گل در هر بازی را نیز به از آن خود کرده است. عنوان بهترین گلزن (اتوو) و بهترین دروازه بان (والدس)، برد مادرید با نتیجه 6-2 و برد والنسیا و سویا با نتیجه 0-4 در نیوکمپ، اینها همه از آن بارسای قهرمان است. بارسا در این فصل یک تیم سیری ناپذیر بود و فقط و فقط حمله می کرد و توجهی به نتیجه بازی نداشت.

عبور از سختی ها

در این فصل، بارسا دو بار، ذهن هواداران را در فکر فرو برد. ابتدا در شروع لالیگا، جایی که بارسا در دو مسابقه ابتدایی فقط یک امتیاز کسب کرده بود و دیگری موقعی که بارسا از اسپانیول و اتلتیکو مادرید در میانه فصل شکست خورد و هواداران را در فکر فرو برد. بارسا در 17 مسابقه از سه جام، شکست نخورده است و همچنین در 22 بازی لیگ بدون شکست بوده است. بارسا در این فصل، اختلاف 12 امتیازی با مادرید ایجاد کرد. مادریدی که با باخت مقابل ویارئال، قهرمانی را به بارسا تقدیم کرد.

فقط رم باقی مانده است

در این فصل تاریخی، بارسا تا اینجای کار، دو جام را بدست آورده است. این برای پنجمین بار است که بارسای 110 ساله، دارای دو جام شده است اما بارسا هنوز می تواند جام دیگری را به کلکسیون افتخارات خود اضافه کند، اتفاقی که هرگز روی نداده است. بارسا با این دو جامی که بدست آورده است، تنها 90 دقیقه با سومین قهرمانی فاصله دارد. قهرمانی که در رم، در روز ششم خرداد، مقابل منچستر یونایتد بدست می آید. هر نتیجه ای که در رم کسب شود، بارسا فصل رویایی را در نه ماه سپری کرده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من هم به نوبه خودم به تمامی طرفداران تیم محبوب و قدرتمند بارسلونا تبریک می‌گوییم...

ما همه طرفداران تیم آ.ث میلان امید قهرمانی این تیم در جام باشگاه‌های اروپا را داریم....

یا علی

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تبریک به هوادارها ، پیش به سوی سومین جام.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

تبریک به همه علاقه مندان به بارسا.

اصلاً حال نداد. این رئال بی عرضه می برد تا ما با زدن یه 5 6 تا گل خودمون قهرمان می شدیم
    اصلا فکر این چیزها نباشید. همون بهتر که زود به قهرمانی لیگ هم رسیدن و حواسشون کاملا جمع قهرمانان باشه.

به امید فتح جام سوم.

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

Ariensport.com: " خوان لاپورتا " رئیس باشگاه بارسلونا با خوشحالی از قهرمانی تیمش سخن می‏گوید...

با شکست 3-2 رئال مادرید برابر ویارئال، بارسلونا در کمتر از 4 روز دومین قهرمانی این فصل خود را جشن گرفت و " لاپورتا " در گفتگو با Barca TV احساسات خود را نسبت به این قهرمانی بروز داد.

" لاپورتا " گفت: « این یکی از بهترین فصل‏های تاریخ باشگاه ما بود. با قهرمانی در پایان فصل، زجرهایی که کشیده‏ایم با ارزش می‏شوند. »
    « گل اینیستا در چلسی و پیروزی 6-2 در مادرید همه چیز را جبران کرد. این‏ها در کنار پیروزی 5-0 بارسا مقابل رئال در برنابئو در سال 1974 و یا گل باکرو در کایزرسلاترن در سال 1992 قرار خواهند گرفت. »

" لاپورتا " در ادامه این قهرمانی را به مربیان و بازیکنان بارسا تبریک گفت: « به پپ گواردیولا تبریک می‏گویم، همچنین با کارلس پویول هم گفتم که تبریک مرا به همه بازیکنان تیم انتقال دهد. »
    « همه چیز سریع اتفاق افتاد اما این موفقیت حاصل برنامه‏ریزی صحیح بود. به همین خاطر می‏خواهم تشکر ویژه‏ای از تیکسی بگیریستین(مدیر ورزشی) انجام دهم. »

" لاپورتا " در مورد دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز گفت: « تیم به این باور رسیده که می‏تواند هر 3 جام را فتح کند و پپ به من گفت که زمان کافی برای آماده‏سازی تیم خواهد داشت. همه این فینال را می‏خواستند، یک فینال رویایی با دو سبک مختلف، اما هر دو تیم سزاوار قهرمانی‏اند. ما به فلسفه، هویت و سبک بازی خودمان ایمان خواهیم داشت. »

منبع:سایت گل

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آنری شاید در فینال رم

سایت گل: تیری آنری ایمان دارد که می تواند تیم کاتالان را در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که در رم برگزار خواهد شد همراهی کند.او در جریان دیدار بارسلونا مقابل رئال مادرید از ناحیه زانوی راست مصدوم شد و تاکنون نتوانسته به میادین فوتبال بازگردد.

تمرکز اصلی آنری برای بازگشت به موقع به دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد خواهد بود. او در گفت و گو با مطبوعات انگلیسی در این رابطه گفت:«هیچ کس نمی تواند مرا از رسیدن به فینال بازدارد. من نهایت تلاشم را به کارمی گیرم تا بتوانم شانس حضور در فینال را داشته باشم و هر روز بهتر از قبل می شوم. بسیار خوش بینم و حضور در فینال رم برای من به منزله یک رویا خواهد بود. چرا که زمانی که در آرسنال توپ می زدم هم به دلیل مصدومیت شانس رویارویی با بارسلونا را از دست دادم.»

آنری در سال 2006،تنها فینالی که در آن حاضر بود را نیز به دلیل مصدومیت از دست داد و این تنها عنوانی است که او در کارنامه خود کم می بیند. بارسلونا روز بیست و هفتم ماه می در رم به مصاف منچستریونایتد خواهد رفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •