سلام با توجه به اینکه Slim هم اومده من وسوسه شودم اسلیم بخرم یا fat یه چیزایی اون داره یه چیزایی این
سلام با توجه به اینکه Slim هم اومده من وسوسه شودم اسلیم بخرم یا fat یه چیزایی اون داره یه چیزایی این
کسی اینجا نیست تخصصی به این موضوع به پردازیم؟
دوستان چرا این تایپیک رها شده؟ من موندم بین این دو کدام را انتخاب کنم احتمالا fat چون نسخه ی دیگه از بازی های ps2 ساپورت نمی کنه
تفاوت ها
1-وزن مدل اسلیم کاهش یافته و همچنین کوچکتر شده (32 % نسبت به مدل Fat کوچکتر شده و 36% سبک تر شده)
2-مصرف برق کمتری داره در نتیجه گرمای کمتری تولید می کنه (34% مصرف برق کمتر )
3-روی PS3 ها مدل Fat قابلیت نصب LINUX رو دارید اما در مدل Slim خیر
4-معماری داخلی مدل Slim عوض شده و نسباتا بهتر شده
5-مدل Fat حداکثر با هارد 80 GB عرضه میشه اما Slim حداکثر 120 GB و 250 GB
6-مدل Fat به دلیل شفافیت شیک تر به نظر میاد (سلیقه ای )
7-مدل Slim صدای کمتری ایجاد می کنه
در هر حال این یک موضوع سلیقه ای هست ! بستگی به خود شما دراه که کدوم رو بخرید
در ضمن دوست عزیز اگه به خاطر اجرای بازی های PS2می خواید Fat بخزید توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون در هر حال روی Fat هم برای اجرای بازی های PS2 باید بازی اصل PS2 رو تهیه کنید که نه گیر میاد و اگر هم گیر بیاد گرونه
Last edited by S.Y.K; 19-03-2010 at 22:20.
راستی میگن به همراه فریمور 3 عرضه میشه!و یک عدد دسته ی Dual Shock 3.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
خوب این تفاوت های کللی هست
1این نوع Ps3 هیچگونه بازی های Ps2 رو ساپورت نمیکنه.
2.هارد اون 120 گیگابایت هست و نوع اون تغییر نکرده و مثل بقیه قابل تعویض هست.
3.میتونید از کنترل های تلویزوین های براویا سونی،در Ps3 استفاده کنید!
4.دکمه های خاموش و روشن و دکمه ی دیسک خوان،به صورت "دکمه" هستند.یعنی به جای حالت لمسی،به حالت دکمه ای تبدیل شده.
5.میگن به همراه فریمور 3 عرضه میشه!و یک عدد دسته ی Dual Shock 3.
6.صدای تولیدی (نویز،مثل صدای فن و درایو و هارد و ...) ازون کمی متفاوت (خیلی کم) با Ps3 قدیمی هست.در ضمن،فقط دو تا USB داره...
7.وزن حدود 3 کیلوگرم!(از ایکس باکس حدود نیم کیلوگرم سبکتره!!!!!) و 33 درصد کوچکتر شده!ولی مصرف برقش به جای 380 وات به 250 وات کاهش پیدا کرده!!!این یعنی نهایت استفاده از دستگاه و بازده بسیار عالی که کوچکترین مشکل گرمایی رو حتی اگر هم وجود داشته، دیگه از بین برده!!!!
8.هیچ گونه نرم افزاری رووش نصب نمیشه،مثل لینوکس که اصلاً رووش نصب نمیشه چون اصلا Other Os نداره!
و تغییرات کوچیک موچیک مثل تغییر جای هارد دیسک،نداشتن دکمه ی پاور پشت دستگاه،و چنتا چیز کوچولو....
---------------------------------------------------
نکته ی جالب اینجاست که اگه دقت کنید نسخه های slim دستگاه های سونی؛اسمشون به طور لطیفی نوشته می شه. مثل Playstation3 که می شه PS3 با فرم مخصوص یا نمونه دیگه اش ps1 هست
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
اما بازم موندم!
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
اااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شد گفتین خوب این یه گزینه که خط خورد
بله
حتی مدل 80 GB فت هم که خودم دارم با دسته ی Dual Shock 3 عرضه شده
و نکته ی بعدی هم که بهش اشاره کردید درسته بعد از عرضه ی PS3 Slim لوگوی اون هم عوض شد روی کاور بازی های PS3 هم موثر بود
لوگوی قدیمی
لوگوی جدید
در هر حال این یک انتخاب بسته به سلیقه ی شماست
هر چند ما میگیم که مصرف برق یا تولید گرمای Slim کمتر شده ولی Fat هم آنچنان مصرف برق بالا یا تولید گرمایی نداشت ! مثال بهتر اینه که Fat خوب هست و Slim خوب تر
Last edited by S.Y.K; 19-03-2010 at 22:43.
من قیافه زیاد واسم مهم نیست ولی با توجه به این که Fat روش linux و نرم افزار های دیگه نصب میشه fat رو ترجیه میدم با این که قیافه واسم مهم نیست ولی fat خیلی شیک تره مخصوصا سیاهش تازه دکمه هاشم لمسیه![]()
با سلام می خواستم عید رو به همه تبریک بگم امید وارم در زندگی پیروز باشید
امید وارم این Spam حساب نشه
اقایون من میخوام برای اول کار 4 تا 6 تا بازی بخرم چی هارو شما پیشنهاد میکنید
4 تاش رو خودم انتخاب کردم
GOD OF WAR 3
KILL ZONE 2
HEAVY RAIN
FIFA 10
خب معلومه:
metal gear solid 4
uncharted 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)