دوستان منظورم همون مرتب سازی کدکس پیج ها بود مرسی خودم بازی رو تموم کردم اقا بازی خیلی جالب بود اما چرا این همه اسون این همه مراحل فقط من 2 جا گیر کردم کاش سختش می کردن دیگه محشر می شد![]()
دوستان منظورم همون مرتب سازی کدکس پیج ها بود مرسی خودم بازی رو تموم کردم اقا بازی خیلی جالب بود اما چرا این همه اسون این همه مراحل فقط من 2 جا گیر کردم کاش سختش می کردن دیگه محشر می شد![]()
سلام خدمت همه ی دوستان
آقایون خانوما لطفا کمک ... بیچاره شدیم ... تو یه جایه این assassin's creed 2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!!
موضوع از این قراره که میام تو یه میدون قراره که یکی رو بکشن بعد خلاصه طرفو میکشن و میاین سراغ داداشش که من
باید از اون دفاع کنم ... بعد که همه ی سربازا رو کشتم و اون سرکردشون که خونش تموم شد فرار میکنه که نمیتونم دنبالش کنم و باید از داداشه مواضبت کنم از اینجا به بعد دیگه همه رو که کشتم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟!!!
همه کارا رو کردم ولی mission رد نمیشه ... باید چیکار کرد ؟؟؟ واقعا خیلی بیخود گیر کردم ؟؟؟!!!!!!
خواهشا زودتر کمک کنید تا قبل از شروع کلاسا تمومش کنم بازی رو
ممنون
خوب شما زیادی باهوشی. ولی کلا بازی فکری نیست که. بیشتر اکشنه. من کلا از سرعت عمل تو این بازی لذت بردم. انصافا ته هیجانه. بخصوص واسه مردم آزارایی مثل من که دم به دقیقه این گاردای بیکار میفتادن دنبالم.
ولی یه توصیه. به هیچ وجه ورژن 2 رو از دست نده. خیلی از این باحالتره.
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
اینی که شما میگی مال ورژن 2 ـه. اونجا رو هم اشتباه نکن. نباید بیفتی دنبال طرف. وقتی همه رو نفله کردی اون اصل کاریه فرار میکنه. تو باید بمونی پیش همین یارو که زخمی شده. وقتی همه رو کشتی خود اتزیو میاد با یارو حرف میزنه بعدشم ماموریتت میشه این که طرف رو تا خونش همراهی کنی. وسط راه هم کلی باید این جانی های دیو سیرت رو از پای بیندازی قبل از اینکه دوست گرامی شما جان به جان آفرین تسلیم کنن.![]()
سلام
کرک بازی را کی داره؟
مال من 50 مگابایته
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
سیوهای این بازی کجا هستند ؟
نه تو خود محل نصب هستند
و نه تو مای داکیومنت
میخوام ویندوز رو عوض کنم . ولی نمیخوام سیوهامو از دست بدم
وقتی میرم تو بازی و بازی رو لود میکنم ، تو اون محیطی که شبیه هپروتهمیمونه
هی میرم اینور اونور
ولی بازی بعد این جلو نمیره که نمیره
حتی دکمه esc هم کار نمیکنه که از بازی خارج شم
ناچار با ctrl+alt+del میزنم از بازی خارج میشم
مهندس جان تا اونجایی که من اون موقع تو پی سی بازی کردم سیوها در مای داکیومنت بودش...سیوها..
مهم اینه که الان اونجا نیست![]()
الان معطل این سیوه هستی..؟
اگه مهمه و هنو میندوز عوض نکردی.. من نسبش می کنم ببینم که کجاست سیوها..؟
مهندس من نسب کردم ولی نیافتم سیوهارووسیوهای این بازی کجا هستند ؟
نه تو خود محل نصب هستند
و نه تو مای داکیومنت
میخوام ویندوز رو عوض کنم . ولی نمیخوام سیوهامو از دست بدم
احتمال میدم سیوها درست تو این مسیر هستن...
X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed
همون فایل هایی که با تاریخ پخش هستن اونجا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)