سلام
من الان یه 8600 GT دارم روی مادربورد با چیپست P35
خواستم ببینیم این کارت گرافیک برای بازی هایی مثل Crysis و بازی های آینده مثل Mafia2 خوبه؟
اصلا کار عاقلانه ایه که این رو بفروشم و یه 9600 بخرم؟
راستی سری 9 به مادربورد من می خوره؟
سلام
من الان یه 8600 GT دارم روی مادربورد با چیپست P35
خواستم ببینیم این کارت گرافیک برای بازی هایی مثل Crysis و بازی های آینده مثل Mafia2 خوبه؟
اصلا کار عاقلانه ایه که این رو بفروشم و یه 9600 بخرم؟
راستی سری 9 به مادربورد من می خوره؟
وقتي 8600 بخوره 9600 هم ميخوره
شما احساسي عمل نكن هر وقت به مشكل خوردي كارتت رو اوركلاك كن اگه اوركلاك هم جواب نداد 9600 بخر
چنده؟
میشه اون صفحه ای که نوشته کدوم بازی هارو ساپورت میکنه ور لینکشه بدی؟ (مخصوص این کارت گرافیک)
همچين چيزي كه شما ميفرماييد وجود نداره
با اين بودجه 8600 جي تي مناسبترينه اين كارت رو با رم Ddr3 تهيه كن حالا چه 512 چه 256
اگر بتوني تا 185 هزينه كني 9600 جي تي مناسبترينه
Xfx یا گیگابایت یا اسیوس؟
من نظرم روی گیگابایت هست چنده؟
کلا با 100 تومن نهایتا از سری 8600 کدوم برندو میشه خرید؟
همون XFX بگير بقيه گرونترند
دوستان درباره dx10 و ویستا نگفتید که نصب کنم بهتر میشه یا نه در ضمن من یک رم 1gb ddr2 667 هم دارم . واینکه نظرتون رو درباره این کارت گرافیک نگفتید - gig nx 8600ddr3
دوستان اون XPERTVISION / PALIT 9600GT SONIC بود که بهتون گفتم با اینکه بیشترین تنوع خروجی رو داره ( HDMI + DUAL DVI + DISPLAY PORT) یه عیب داره که برای من عیب بزرگیه : خروجی TV معمولی بصورت Composite یا حداقل S-Video نداره! یعنی اگه بخوام بزنمش به TV معمولی باید یه آداپتور HDMI به S-Video یا DVI به S-Video بخرم که اگه گیر بیاد حداقل 30000 تومنه! برا همین نظرم رفته رو Zotac AMP! 9600GT 512 باگارانتی برین تک 220 تومن. البته redeon 3870 هم هست sapphire و gigabyte ش حدودا 240 هزار چوبه ! ای خدا قیمت جهانی همه این کارتا زیر 200 دلاره ها! می تونین برین ببینین مثلا برا 3870 اینجا رو ببینین:
wheretobuy.amd.com/gpus.html#Model=ATI%20Radeon%20HD%203870
ای خدا MSI ATI Radeon HD 3870 512MB فقط 139 دلار. ای ووووووووووواااااااااااااا اااااااای ی ی ی ی
![]()
اين آداپتور تو جعبه خودش نيست فكر نكنم چنين قيمتي داشته باشه ها
مرسی که جواب دادین اما من بودجه ام در همین حد بود.
حالا با سایر چیزایی که خریدم آیا مچ هستش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)