آخه من تماس گرفتم پشتیبانیش گفتم یعنی چی ، گفت اون ۲۰۰ سایت سه ماه نیم بهاس ،گفتم اونا که ابلاغ شده کلا نیم بها باشه ،گفت نه سه ماهه . من میگم بعد سه ماه یه دفه اون سایت های نیم بهارو ،ترافیک کامل حساب نکنن؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آخه من تماس گرفتم پشتیبانیش گفتم یعنی چی ، گفت اون ۲۰۰ سایت سه ماه نیم بهاس ،گفتم اونا که ابلاغ شده کلا نیم بها باشه ،گفت نه سه ماهه . من میگم بعد سه ماه یه دفه اون سایت های نیم بهارو ،ترافیک کامل حساب نکنن؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Last edited by bardia-vr; 28-06-2017 at 23:32.
اصلا از آسیاتک نخرید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا کلا کلاه برداران و موقعه جمع آوری کسیو نمیتونی پیدا کنی ، خیلی اینترنت بیخودی داره آسیاتک ، کلا آسیاتک نخرین برنده این .اصلا از آسیاتک نخرید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا کلا کلاه برداران و موقعه جمع آوری کسیو نمیتونی پیدا کنی ، خیلی اینترنت بیخودی داره آسیاتک ، کلا آسیاتک نخرین برنده این .اصلا از آسیاتک نخرید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا کلا کلاه برداران و موقعه جمع آوری کسیو نمیتونی پیدا کنی ، خیلی اینترنت بیخودی داره آسیاتک ، کلا آسیاتک نخرین برنده این .اصلا از آسیاتک نخرید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا کلا کلاه برداران و موقعه جمع آوری کسیو نمیتونی پیدا کنی ، خیلی اینترنت بیخودی داره آسیاتک ، کلا آسیاتک نخرین برنده این .اصلا از آسیاتک نخرید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا کلا کلاه برداران و موقعه جمع آوری کسیو نمیتونی پیدا کنی ، خیلی اینترنت بیخودی داره آسیاتک ، کلا آسیاتک نخرین برنده این .
تمدید مشکل داشت امروز و الان فکر میکنم برطرف شده
فقط حواست باشه قبلش تو پنات گزینه دانلود پلاس رو فعال کنی و قبل دانلود یه بار مودمو خاموش روشن کنی که یه موقع حجمهای سایت رایگان اشتباه نشه
ممکنه مشکلی پیش نیاد ولی شده که مشکل خوردن قبل ار دانلود از سایتهای اسیا دی ال و فیلمیو و ... که رایگانن مودمو یه بار خاموش و روشن کن چه قبل از دانلود چه بعد دانلود
و بعد دانلود چک کن پنلتو که حجمو نزده باشه تو حجم مصرفی
سلام
من سرويس (عصرانه آسياتک 128 تا16مگ 18 ماهه 365 گيگ 100گيگ ساعات عادي و 16 تا 20 با 265گيگ رايگان) دارم ولی دوستان می گفتند اگر 256 گیگ عصرانه رو استفاده کنیم اعلام می کنند که ساعات رایگان پایان یافته ولی برای من چنین اتفاقی نیفتاده است.
کلا حذف کردن اون ۲۵۶ گیگ رو چه استفاده کرده باشی چه نکرده باشی الانم اون تایم ۴ تا ۸ شبش هم رایگان دیگه نیست
سلام
برای من که هنوز رایگان است .
یه چیزی میگین ها یعنی چی کلا برداشتنش؟؟
برای من هنوزم هست و رایگانه البته فک نکنم 250 گیگ رو استفاده کرده باشم
چند روز پیش یکی دو نفر مدعی شدند که براشون پیامک اومده که حجمشون تو این ساعات تموم شده و برای اونا برداشته شد!!!
بهتره در مورد این قضیه دیگه بحثی نکنیم شما هم با خیال راحت استفاده کن حالا یا برمیدارن یا کلا رایگانه![]()
Last edited by android500; 30-06-2017 at 01:07.
آقا این پین 3 گیگ چرا توی باشگاه مشتریان نیستش تو لیست جوایز؟
ارائه نمیشه کلا دیگه؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)