تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3368 از 4751 اولاول ... 2368286832683318335833643365336633673368336933703371337233783418346838684368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,671 به 33,680 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دیشب داشتم یک فایل 600 مگی از Rapidshare دانلود میکردم 30 مگ مونده بود تموم بشه ( ساعت 12:55 ) سرعت شد صفر ، دقیقا صفر بعدم که قطع شد ارتباط و دقیقا 600 مگ بهم ضرر زد جناب شاتل ...

با پشتیبان صحبت میکنم میگم چرا چند شبه اینجوریه ! میگه سرویستون اشتراکیه همه دارن دانلود میکنند و ...

یعنی همه کسایی که من باهاشون مشترک هستم سر ساعت 12:55 هم زمان شروع کردن به دانلود ( خدایی اصلا اینا فکر میکنند ؟ هر چی به این جمله فکر میکنم قلب حالت انفجار میگیره انگار دارن بهم فحش میدن ) ، فرضا اینطور باشه ، که غیر ممکنه
    بازم سرعت میشه 1.6 کیلوبایت ، تازه اگر Downstream رو 128 باشه که عموما رو 512 هست ! یعنی اگه همه با هم دانلود کنیم باز هم سرعت میشه 6.4 نه صفر ! رسما ما رو احمق فرض میکنند خیلی دوست داشتم بگم خودتی ولی حیف که ما با هم فرق داریم .

---

درباره نامحدود شدن هم که یک تایپیک زده بودم ، این اتفاق رخ نمیده چون نامحدودی از نظر رگلاتوری هم وجود نداره و یک جدول تعیین کرده برا تعیین پکیج ها که تمام سرویس های شاتل طبق اون تدوین شدن یعنی با قانون مغایرت ندارند .
    Last edited by milad_gta; 01-10-2011 at 14:24.

2. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

دیشب داشتم یک فایل 600 مگی از Rapidshare دانلود میکردم 30 مگ مونده بود تموم بشه ( ساعت 12:55 ) سرعت شد صفر ، دقیقا صفر بعدم که قطع شد ارتباط و دقیقا 600 مگ بهم ضرر زد جناب شاتل ...

با پشتیبان صحبت میکنم میگم چرا چند شبه اینجوریه ! میگه سرویستون اشتراکیه همه دارن دانلود میکنند و ...

یعنی همه کسایی که من باهاشون مشترک هستم سر ساعت 12:55 هم زمان شروع کردن به دانلود ( خدایی اصلا اینا فکر میکنند ؟ هر چی به این جمله فکر میکنم قلب حالت انفجار میگیره انگار دارن بهم فحش میدن ) ، فرضا اینطور باشه ، که غیر ممکنه
    بازم سرعت میشه 1.6 کیلوبایت ، تازه اگر Downstream رو 128 باشه که عموما رو 512 هست ! یعنی اگه همه با هم دانلود کنیم باز هم سرعت میشه 6.4 نه صفر ! رسما ما رو احمق فرض میکنند خیلی دوست داشتم بگم خودتی ولی حیف که ما با هم فرق داریم .
    .
    سلام دوست عزیز
    100٪ با حرفهای شما موافقم و اینها رسما ملت رو خ... گیر اوردن
    دقیقا مثل شما همچین اتفاقی میافتد و مثلا 12:57 دقیقه سرعت میشه صفر
    نزدیک 30 دقیقه با پشتیبانی مرکزی سروکله زدم لامسب بازم میگفت همه دانلود میکنند
    من بهش میگم اخه آدم ، مگه ممکنه با سرعت 3 کیلو بایت کسی دانلود کنه مگه ملت دیوانه شدند
    بازم زیر بار نمیرفت
    جالب اینه که این بار دیشب میگه مشکل از دیتای مخابراته و ما مشکلی نداریم. دیگه خجالت کشید بگه همه دانلود میکنند و از این چرندیات
    بهتر از این بلد نیستند دروغ بگن............

4. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من دوسال و نیم آرت 5 شاتل داشتم، مرداد امسال دیگه تمدید اشتراک نکردم چون واقعا افتضاح شده بود الان که مهر ماه هست اومدم اینجا می بینم که شاتل بدتر هم شده!
    خوشحالم که دیگه واقعا از شر شاتل راحت شدم.

6. 2 کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من دوسال و نیم آرت 5 شاتل داشتم، مرداد امسال دیگه تمدید اشتراک نکردم چون واقعا افتضاح شده بود الان که مهر ماه هست اومدم اینجا می بینم که شاتل بدتر هم شده!
    خوشحالم که دیگه واقعا از شر شاتل راحت شدم.
    منم دیگه نمی تونم تحمل کنم . منم دیگه عمرا تمدید کنم .

باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ای شاتل باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای

8. 2 کاربر از ma-bah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    برای ما سرعت به این صورت میباشد.shatel
    15=128

30=256

60=512
    تبصره: سرعت برای کلیه ی سرویسهای بالا در ساعات رایگان حداکثر ‍‍‍0kb ~ 3kb میباشد. لطفا سوال نفرمایید
    باتشکر دالتونها و رفقا سهامی خاص "شاتر"

10. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه چیزی . اگر بخوام دیگه تمدید نکنم باید چیکار کنم که خط رو آزاد کنند تا بتونم از یه شرکت دیگه استفاده کنم ؟
    آیا حتما باید برای مدت زمانی که سرویس درخواست دادم این زمان تموم بشه یا اگر ترافیکم تموم بشه میزارند ؟

12. این کاربر از ma-bah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می بینم که بر عکس این شایعه ای که در این سطح وسیع پخش شده بود و همه می گفتن و پ ن دیگه باز نمی شه پیش بینی من درست در اومد و یارو وصل شده !
    برید حالشو ببرید که وصل شده
    Last edited by SaeedEminem2; 01-10-2011 at 19:06.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تبریک میگم ، من فردا سرویسم تموم میشه ولی هنوز 2 گیگ حجم دارم ؛ سرعتم رو آوردن رو 5 کیلوبایت ...
    Last edited by milad_gta; 01-10-2011 at 20:02.

15. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

یه چیزی . اگر بخوام دیگه تمدید نکنم باید چیکار کنم که خط رو آزاد کنند تا بتونم از یه شرکت دیگه استفاده کنم ؟
    آیا حتما باید برای مدت زمانی که سرویس درخواست دادم این زمان تموم بشه یا اگر ترافیکم تموم بشه میزارند ؟
    سلام
    هر وقت ترافیکت تموم شد به شرکت اطلاع میدی که دیگه نمیخوای تمدید کنی و قرارداد رو فسخ می کنی
    و بهشون میگی خطت رو خالی کنند یا حضوری یا از طریق ایمیل (پیشنهاد میشود حضوری)
    به شخصه اطلاع خاصی از زمان خالی کردن خط ندارم . ولی گویا:
    نسبت به شرکت ها معمولا دو هفته تا چند هفته طول میکشه البته شاید هم زودتر اگر پیگیر باشی
    به امید خدا زود درست میشه.
    دوستان اگر اطلاع دقیقتری دارن راهنمایی بفرمایند این روزها خیلی بدرد میخوره

17. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    آقا پينگ چرا اينقدر داغونه؟ زير 400 نمياد؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •