خب همون روز اول که دانشگاه رفتم یه معافیت تحصیلی گرفتم یعنی پلیس +10 رو رفتم
فرجه رو مطمن هستید که دانشگاه میده ؟
پس دانشگاه بعد خدمت درس ها رو تطبیق میزنه ؟
خب همون روز اول که دانشگاه رفتم یه معافیت تحصیلی گرفتم یعنی پلیس +10 رو رفتم
فرجه رو مطمن هستید که دانشگاه میده ؟
پس دانشگاه بعد خدمت درس ها رو تطبیق میزنه ؟
مراحلش رو دوستمون گفتند ولی اصلاً امکانش نیست که از ارتش به نیرو دیگه مثل سپاه یا نیروی انتظامی برید.
ولو روز اول برید پادگان آموزشی یه نیرو حضور بزنید بعد از بیست سال هم که برگردید باز سرباز همون نیرو هستید. اگه تو این فکر هستی که امریه رو کنسل کنی پذیرش سپاه بگیرید امکانش نیست. امریه در حقیقت یه جور مامور به خدمتی هستش یعنی شما سرباز ارتش هستید ولی بر حسب نیاز فلان اداره دارید اونجا خدمت میکنید.
برخى از دانشگاه ها و موسسه اموزش عالى ها اگر دانشجو تعداد واحد كمى داشته اين كار رو انجام مى دهند در غير اين صورت مابقى واحد هاى باقى مانده رو بعد از خدمت سر كلاس مى رويد و پاس مى كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
با سلام
سه هفته دیگه از آموزشی من تو هتل 01 مونده
واقعا هتله..... فقط قسمت سختش اردوی تلو ست اونم راحته فقط شباش رو مخه قندیل میبندی
ایشالا خدمت در یگان هم همینطوری باشه![]()
شما اگر 01 هستید میشه به این چند تا سئوالم جواب بدید لطفاً؟
1- برای آموزشی بلااستثنا همه روزبرگ هستن یا حالتی وجود داره که مجبور باشید شب رو هم اونجا باشید؟ (برای کسی که فوق باشه و تهران زندگی کنه)
2- کیفیت و تنوع غذاهایی که میدن چطوره؟
3- موقع ورود و خروج باید لباس فرم تنتون باشه یا اجازه میدن لباس عوض کنید؟
4- تا چه حد روی موی سر حساس هستن؟
5- مرخصی راحت میدن؟
ممنون![]()
Last edited by MehranVB; 28-11-2015 at 09:40.
سلام از کجا میدونی 01 ارتش میفتی؟ از کجا پذیرش گرفتی؟
آره 01 خیلی هتله از ساعت 5 صبح تا ساعت 4 یا 5 بعد ازظهر کلاس های آموزشیش هست بعد اگه تهرانی باشی بهت روز برگ مرخصی میدن اگه فوق لیسانس به بالا باشی موهاتو با 16 میتونی بزنی بعد اگرم متاهل باشی از 5 تا ساعت 2 بعد ازظهره و ... بهترین پادگان برای دوره آموزشیه... خوشا به سعادتت
سلام از کجا میدونی 01 ارتش میفتی؟ از کجا پذیرش گرفتی؟
آره 01 خیلی هتله از ساعت 5 صبح تا ساعت 4 یا 5 بعد ازظهر کلاس های آموزشیش هست بعد اگه تهرانی باشی بهت روز برگ مرخصی میدن اگه فوق لیسانس به بالا باشی موهاتو با 16 میتونی بزنی بعد اگرم متاهل باشی از 5 تا ساعت 2 بعد ازظهره البته مرخصی ها روزانه در صورتی هست که پست نداشته باشی و کیفیت غذاهاش هم خیلی خوبه و موقع ورود و خروج حتما باید با لباس نظامی باشی و ... بهترین پادگان برای دوره آموزشیه... خوشا به سعادتت
Last edited by ali_s90; 28-11-2015 at 17:41.
دوست عزیز گفتم که سه هفته بیشتر نمونده من اعزامی 1 آبانم.... هفته ی پیش تلو بودیم که آسفالت شدیم. موقع ورود . خروج باید حتما لباس شخصی باشیم. هتله ..... اگه اینجا افتادی خیالت تخت بهت واقعا خوش میگذره
- - - Updated - - -
دوست عزیز گفتم که سه هفته بیشتر نمونده من اعزامی 1 آبانم.... هفته ی پیش تلو بودیم که آسفالت شدیم. موقع ورود . خروج باید حتما لباس شخصی باشیم. هتله ..... اگه اینجا افتادی خیالت تخت بهت واقعا خوش میگذره
در ضمن من شانسی افتادم کلا آدم خوش شانسیم. ولی اغلب یا پارتی داشتن یا فرزند نظامی بودن. جوشم عالیه اصلا دزدی و درگیری نداشتیم. روز برگم هستیم پنجشنبه ها هم ساعت یازده خونه ایم
[QUOTE=MehranVB;8748605]شما اگر 01 هستید میشه به این چند تا سئوالم جواب بدید لطفاً؟
1- برای آموزشی بلااستثنا همه روزبرگ هستن یا حالتی وجود داره که مجبور باشید شب رو هم اونجا باشید؟ (برای کسی که فوق باشه و تهران زندگی کنه)
2- کیفیت و تنوع غذاهایی که میدن چطوره؟
3- موقع ورود و خروج باید لباس فرم تنتون باشه یا اجازه میدن لباس عوض کنید؟
4- تا چه حد روی موی سر حساس هستن؟
5- مرخصی راحت میدن؟
1. فقط ساکن تهران و کرج. البته شهرستانیا هم زیاد روز برگ میگیرن ولی خب اکثرا جایی ندارن که بخوان برن
2.خوبه. یه بوفه هم داره مثل بوفه های دانشگاه ما اکثرا اونجاییم
3.حتما باید لباس شخصی باشید
4.گیر نمیدن ولی نباید تابلو باشی من خودم الان دوباره با 4 زدم الان دیگه کچل کردن مد واقعا.
5. نه یگه به ااون راحتی ولی خوبه
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)