يارو خيلي نيرو داره فكر كنم بايد يه قسمت تو ترايب بزنيد كه هر نفر بسته به دفاعي يا هجومي بودنش چقدر بايد نيرو داشته باشه .
يارو خيلي نيرو داره فكر كنم بايد يه قسمت تو ترايب بزنيد كه هر نفر بسته به دفاعي يا هجومي بودنش چقدر بايد نيرو داشته باشه .
من خودم با the.answer دارم بهش حمله می کنم ... البته 170 تا بیشتر Axe نداره ولی باز من به فکر خودم هستم
میخوای من کمکت کنم ؟ فقط مشکل اینه که من تو W22 هستم !
ترايب فورس رو ميبيني الان چه وضعي داره ؟؟؟ اينها هم همون بلا به سرشون مياد .
من بايد يه خورده به اين اكانتهاي انتحاري (اضافي برسم ) ديگه نميخوام از اين اكانتها به كسي ريسورس بدم و ميخوام نيرو توشون بسازم تا تو جنگها به درد بخورن .
شرمنده !!!!
اولا من با نفت کار میکنم , نه با برق که بخای پیریزم و بکشی
دوما در مورد سئوال دمت هم باید بگم که این یه مقدار سلیقه ای هستش
من خودم بیشتر 20 تا آپ نمیکنم , ولی بجای اون سعی میکنم اول آکادمی و بسازم و از طریق غارط ریسورس
اموراتم و بگزرونم
تو لول ها بالا درسته که بیشتر طول میکشه ساختشون ولی از اون ور تهیه ریسورس مورد نیا هم خیلی طول میکشه
که به نظر من این دوتا باهم هماهنگ هستن
از من میشنوی آپگرید HQ جزء پول دور ریختن چیزی نیست
برو تو هلپ نگاه کن , خوده HQ تو لول های بالا احتیاج به ریسورس داره
نهایتش اینه که ریسورس اضافه میاری که میتونی سربازش کنی یا بفرستیش برای بقیه روستاهات
الته این نظره منه ممکنه بقیه یه جور دیگه فکر کنن
دوستان من الان عضو شدم ، كسي مي تونه كمكم كنه ؟
prance در Word22 البته اسم شهرم رو mahshahr گذاشتم
من هميشه تا 30 آپ ميكنم و بعد تا 23 دموليش ميكنم![]()
اگه ميخواي پيش بچه هاي پي سي باشي بايد يكي از اكانت اضافه ها رو بگيريدوستان من الان عضو شدم ، كسي مي تونه كمكم كنه ؟![]()
بابا شهر چيه از كي تا حالا به دهات شهر ميگن ؟؟؟
حالا چرا و 22 ميومدي به و 21 اينجا اكنتهايي داريم كه بي صاحب هستن و امتياز خوبي هم دارن و در واقع لازم نيست از صفر شروع كني تازه هممون تو و 21 هستيم و يه ترايب قوي هم داريم .
حاجی چقدر پست پشته سره هم میزنی
من هرکاری بتونم برات میکنم
ولی زیاد نیروی دفایی ندارم
آخه تازه روستای دوم و گرفتم وهنوز هیچی نیرو توش نساختم
بازم هرچی داشته باشم برات میفرستم
یه نامه هم به طرف میزنم
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)