دوست عزیز تعجیل و تمدید بعضی موقعا باز میشه,99% مواقع هم تعجیل الکیه چون اصلا نمیندازن جلو ولی تمدید راحت تره.زیاد دنبال تعجیل نباش الکیه
دوست عزیز تعجیل و تمدید بعضی موقعا باز میشه,99% مواقع هم تعجیل الکیه چون اصلا نمیندازن جلو ولی تمدید راحت تره.زیاد دنبال تعجیل نباش الکیه
[QUOTE=MehranVB;8747601]اگر اشتباه نکنم تا دوسال احتیاجی نیست.
شخصی که واکسن میزنه از شما میپرسه که قبلا چه موقع واکسن زدید و اگر نیاز نباشه واست مهر میزنه بدون واکسن.[/QU
سلام دوستانن خوبید؟
این سوال خیلی برام مهمه تو را خدا زودتر جواب بدید.
من الان از امریم حدود یک ماهی میگذره اگه بخوام ازش انصراف بدم میتونم؟بعدش چی میشه؟![]()
سلام دوستان خوبید؟
این سوال خیلی برام مهمه تو را خدا هر کی میدونه زودتر جواب بده ممنون
من الان یک ماهی از امریم میگذره اگه بخوام انصراف بدم میتونم؟بعدش چی میشه؟![]()
امكانش هست اما بايد ديد كه سازمانى كه در ان هستيد ايا امريه شما را لغو مى كند يا خير ، دز صورت لغو امريه شما را به سازمان نظامى كه در ان اموزش ديد معرفى مى كنند تا يگان خدمتى براى شما در نظر گرفته شود
ممكن است روال ادارى ان زياد طول بكشد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ممنون از جوابتون ممکنه چقد طول بکشه؟اونوقت دیگه از زمانی که انصراف بزنم تا روال اداریش انجام بشه بیکارم یا باز باید برم سر امریه؟امکان پذیرش در جایی دیگه مثلا سپاه بعدش نیس چون من ارتش بودم
ممكنه سازمان فعلى شما نامه را سريع به نظام وظيفه و ارتش بزند اما جوابيه ان طول بكشد ، چون بايد ارتش موافقت كند تا شما به عنوان سرباز به اين سازمان برگرديد و كد يگان براى شما در وظر بگيرند تا هنگامى كه جوابيه از ارتش بيايد شما همچنان امريه هستيد
حالا یه سوال دیگه دارم میتونم درخواست معافیت پزشکی در حین امریه بدم چون قبلا هم یکبار اقدام کردم که معاف از رزم شدم؟
دوستان برای کارشناسی ناپیوسته سوال دارم
میخوام بدونم نظام وظیفه بیشتر از 6 ترم رو اجازه میده که درس بخونی یا نه ؟
اگر نمیزاره ، بعد سربازی میشه دوباره ادامش رو داد ؟
اين مورد را بهتر است از كارگزينى سازمان خودتان سوال كنيد
شوراى اموزشى دانشگاه مى تواند طي نامه اى از نظام وظيفه يك ترم فرجه بگيرد اما اگر به هر نحوى معافيت تحثيلي نگرفتيد مى توانيد پس از خدمت باقى مانده واحدها را پاس كنيد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)