مال منم اینجوری شده چرا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مال منم اینجوری شده چرا
ببین دوست عزیز
این تفاوت دیدگاهه واصلا هم بد نیست . در ضمن اتفاقا بین شرکتها تفاوت هست 100٪ حد اقل در منطقه ی ما که به این صورته. خود پشتیبانی هم به صورت سر بسته همین رو میگفت
اخه بنده ی خدا اگر ما اینجا دردودل نکنیم چطوری متوجه بشیم که ظلم علنی شده و فراگیر
شما هم که خودت داری دردودل میکنی
وقتی آقایان از شرکتهای کم فروش حمایت میکنند شما هی بیا بگو دردودل نکنیم
راه قانونی و عملی اگر بلدی بگو و گرنه سرزنش کردن ما فایده ای نداره داداش
این هم تفاوت دو برابری:
این برای دوست من از شرکت .... توی عکس مشخصه
256محدود ساعت 17:14
اینم برای من eco-512 ساعت 15:00
![]()
سلام.این اولین باره که همچین چیزی را دیدم !!
برا منم حجم رو نشون نمیده !!! بچه ها با فونت معمولی هم بنویسید چشمامون میبینه ! بهتر هم میبینه .
امروز از ساعت 11 تا 7 اینترنت من قطع بود. دیروز هم یک ساعت قطع شد
خدا بخیر کنه امیدوارم این معضلات مقطعی و گذرا باشه و ربطی به فیلترانت میلی نداشته باشه
اما به نظر همچین به طرح نامحدود شدن بی ربط نمیاد. و پ ن قطع می شه سایت های خارجی از دسترس خارج می شه و وقتی کسی دانلود نکنه دیگه افت سرعتی نخواهد بود و اینترنت ناحدود حتی با سرعت بالا در اختیار عموم خواهد بود که بتونیم بریم ورژن جدید دعای کمیل رو دانلود کنیم
حالا باید دید یه آی اس پی مثل شاتل با این همه مشترک ضررش رو چطور می خواد جبران کنه. فعلا که با این همه دی سی کردن و قطعی حسابی رفته رو اعصابمون. راستی امیدوارم بعد از 6 شب دیگه امشب سرعت درست بشه. یه هفته ست فیلم نداشتیم نگاه کنیم
پنل حجم رو به این دلیل نشون نمیدن که دزدی کردن سیستم من از ظهر تا شب خاموش بود ساعت 11 شب رفتم دیدم برام 400 مگ ترافیک مصرفی زده .
اینترنت منم امروز دو مرتبه یه چند ساعتی قطع شد.زنگ زدم پشتیبانی میگه چرا قطعه؟ میگه مشکل از سمت شاتل. میگم خوب چرا قطعه؟ میگه نمیدونم! میگم تا کی طول میکشه؟ میگه نمی دونم!!
صفحه حجم ترافیک مصرفیم که می خوام چک کنم دقیقا مثل بقیه نشون نمیده
از ساعت 4 شاتل به رحمت ایزدی پیوست
درود بر دایل آپ
اینترنت ملی شد !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این مشکلات واسه همست یا مشترکین حقیقی و خانگی فقط؟؟؟
الان من هیچ کدوم از اینا رو به جز چیز پی ان ندارم دیشبم تا صبح ترکوندم
صفحه ترافیکم هم باز میشه شاید یک سری از مشترکین خاص رو اینطوری کردن و به سازمان ها کاری ندارن چون من عضو یک سازمان هستم
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)