برای من نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای من نه
من همین الان تست کردم اینطور نبود ، و هر دو نشون میداد![]()
شما راه حل ریشه سراغ داری؟!
اینی که شما میگی یعنی بی تفاوت بودن!
شاتل چند وقتیه که پورت های تورنتش رو بسته، آیا راه حلی واسه دور زدنش هست یا نه؟
سلام
وقتی توی قرارداد از اصل کلاهبرداری استفاده میشه و شما به عنوان یه مشترک کوچکترین حقی از لحاظ عملی نداری
"توی تئوری همه چی گل و بلبله" و اگر مثلا شرکت توانست و زیرساختها اجازه داد واز این عراجیف ها رو به خوردت میدن
مثلا من چه کاری از دستم برمیاد . وقتی که خود شرکت میدونه که کسی نمیتونه ازش شکایت کنه و آقایان هم بدشون نمیاد که ملت از اینترنت درست و حسابی محروم باشند...
ما اینا رو میگیم که حداقل بدونیم درد کجاست تا شاید به درمونش هم برسیم
چرا نباید از تجربه ی دیگران استفاده کنیم و همیشه باید تجربه کنیم تا سرمون به سنگ بخوره
شما راه حل ریشه سراغ داری؟!
اینی که شما میگی یعنی بی تفاوت بودن!از دست ما که کاری ساخته نیست تنها راهش استفاده از تجربه دیگرانه تا حداقل بین بد و بدتر بتونیم بد رو انتخاب کنیمچرا نباید از تجربه ی دیگران استفاده کنیم و همیشه باید تجربه کنیم تا سرمون به سنگ بخوره
عزیز دل من همینایی هم که نوشتم سی بار خوندم و ویرایشش کردم که مبادا p30world بنده رو بن کنه یا برادران گمنام بیان سراغم(که یه بار اومدن!) راه حل بسیار زیاده ولی نیاز به یه سری چیزا هست که توی ما ایرانی ها خیلی کم پیدا می شه. مثل هماهنگی، تلاش و صبر برای رسیدن به یه هدف در طولانی مدت و ...
بعدم من کی گفتم شما بیا اینجا تعریف کن از شاتل و اینترنت. حرف من اینه که کاری که هیچ نتیجه ای نداره چرا انجام بدیم هی؟
من هم از شاتل سرویس داشتم هم از صبا هم از پارس هم از مخابرات. تفاوت اینا از نظر سرعت و کیفیت و پینگ و پشتیبانی و.. اونقدری نیست که ما بیایم اینجا به خاطرش با هم درد دل کنیم! درد دل اصلی اینه که باید کلا زیرساخت های و بستر مناسب برای گسترش اینترنت واقعا پرسرعت! فراهم بشه و قیمتش هم مناسب بشه لااقل مثله کشورهای همسایه(ترکیه و..) یا حداقل خواست و تلاش مسئولین مربوطه و سیاست های کلان ... در این جهت باشه که عمرا نیست که حتی برعکس این قضیه هم هست!
دقیقا ایراد ما همین جاست. خیلی مشکلا رو اینجوری باهاش برخورد می کنیم. با یه جمله خیال خودمون رو راحت می کنیم:
کاری از دست ما بر نمیاد!!
عجیبه برای منم اینجوریه
خبری هست؟؟؟
عزیز دل من همینایی هم که نوشتم سی بار خوندم و ویرایشش کردم که مبادا p30world بنده رو بن کنه یا برادران گمنام بیان سراغم(که یه بار اومدن!) راه حل بسیار زیاده ولی نیاز به یه سری چیزا هست که توی ما ایرانی ها خیلی کم پیدا می شه. مثل هماهنگی، تلاش و صبر برای رسیدن به یه هدف در طولانی مدت و ...
بعدم من کی گفتم شما بیا اینجا تعریف کن از شاتل و اینترنت. حرف من اینه که کاری که هیچ نتیجه ای نداره چرا انجام بدیم هی؟
من هم از شاتل سرویس داشتم هم از صبا هم از پارس هم از مخابرات. تفاوت اینا از نظر سرعت و کیفیت و پینگ و پشتیبانی و.. اونقدری نیست که ما بیایم اینجا به خاطرش با هم درد دل کنیم! درد دل اصلی اینه که باید کلا زیرساخت های و بستر مناسب برای گسترش اینترنت واقعا پرسرعت! فراهم بشه و قیمتش هم مناسب بشه لااقل مثله کشورهای همسایه(ترکیه و..) یا حداقل خواست و تلاش مسئولین مربوطه و سیاست های کلان ... در این جهت باشه که عمرا نیست که حتی برعکس این قضیه هم هست!
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
آره خبریه.
اینترنت ملی در راه است!
هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)