بچه ها کسی میدونه اگه برای من اشتباهی معافیت تحصیلی داده باشن چی میشه؟؟یعنی من وضعیتم جوری باشه معافیت بهم تعلق نمیگیره ولی بهم داده باشن
منو میفرستن زندان؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
بچه ها کسی میدونه اگه برای من اشتباهی معافیت تحصیلی داده باشن چی میشه؟؟یعنی من وضعیتم جوری باشه معافیت بهم تعلق نمیگیره ولی بهم داده باشن
منو میفرستن زندان؟
خب عزیز سوالت اگه فوریه و اینجا جواب قطعی نمیگیری
برو پلیس +10 بپرس خیال خودتو راحت کن
اینقدر استرس نداشته باش
نه داداش همینجا جواب بگیرم خوبه
اون معافیت تا سال 96 به این معنی نیست که تا 96 معافید
تا 96 میتونید اون درسو پاس نکنید و هر ترم مجددا حضوری ثبت نام کنید
به محض اینکه درسو پاس کنید یا دیگه حضوری ثبت نام نکنید اون معافیت باطل میشه و از اون تاریخ یک سال معافیت موقت میگیرید
ممنون که جواب دادین یه سوال دیگه
من مرداد رفتم دنبال معافیت تحصیلی اونجا بهم گفتن این برگه رو بده مدیرت امضا کنه منم رفتم دادم به مدیر دبیرستان اونم امضاش کرد بعدش که جواب امتحان شهریور اومد و من قبول نشدم ازون مدرسه رفتم یه مدرسه بزرگسالان و مدیرم عوض شد
این عوض شدن مدیر مشکلی نداره؟؟
نه مشکلی نیست
عوض شدن مدرسه چی؟
حضوری ثبت نام کردم
سایته نظام وظیفه 9/21 اپدیت میشه هنوز از از 7/21 بروزرسانیش نکردن
سلام به همگی
من برج 10 اعزام دارم گواهی کفایت از آموزش بسیج رو هم دارم ولی به احتمال زیاد پذیرش از ناجا بگیرم یعنی آموزشیم بیفته مالک اشتر اراک، حالا سوال من اینه گواهی کفایت از آموزش من تاثیری روی مدت آموزشی در ناجا داره؟
کسی نیست که بدونه لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه
درس رو که حضوری دارید پس مشکلی نیست معافیت شما هم تا مزداد سال 95 تمدید شده . مدارس و دانشگاه قبل از ثبت نام معافیت افراد را بررسی می کنند . نگران نباشید اگر به احنمال 1 درصد هم اشتباه کرده باشند از تخصیل محروم می شوید و برای شما غیبت زده خواهد شد.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)