تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3364 از 3745 اولاول ... 23642864326433143354336033613362336333643365336633673368337434143464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,631 به 33,640 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان میخوام بیام ی خط دیگه دارم آسیا تک بگیرم کسی بن تخفیف 20 تومنیشو نداره بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟ اکانت قبلی من به نام moderntalk غیر فعال شده متاسفانه مجبور شدم اکانت جدید بسازم .

به یه مشکل جدی با اسیاتک خورردم . دزدی دیده بودیم والا نه اینجوری تو روز روشن .
    اقا چشمتون روز بد نبینه رفتم اینترنت 10 گیگ کولاک م رو تمدید کنم . فاکتور که صادر شد . پرداخت کردم . پول از حسابم کم شد ولی حساب شارژ نشد .
    زنگ زدم اسیاتک گفتن تراکنشتون ناموفق بوده باید 72 ساعت صبر کنید اگه پول به حسابتون بر نگشت بعد زنگ بزنید پشتیبانی براتون پیگیری کنیم . خلاصه بعد 72 ساعت هم پول به حسابم بر نگشت . زنگ زدم اسیا تک گفتن زنگ بزن اسان پرداخت 2 تا شماره می ده بهت اونا رو به ما بده . زنگ زدم شماره ها رو دادم . اونم کلی تو سیستم نمی دونم چی تایپ می کرد . بعد گفت خوب صبر کنید اس ام اسش میاد درست می شه ! گفتم : یعنی چقدر باید صبر کنم ؟ حسابم شارژ می شه یا پول بر می گرده ؟
    بهم گفت چون از نمایندگی مشهد گرفتین ما به حساب بانک مجازی اونها می فرستیم اونا باید پول رو به حسابتون برگردونن .
    گفتم : خوب چقدر طول می کشه ؟!
    گفت : 72 ساعت
    گفتم : منو مسخره کردین ؟ الان سه روزه نت ندارم صبر کردم باز شما منو پاس می دین به یکی دیگه ؟!!!! یعنی 1 هفته باید قید نت رو بزنم ؟!!!
    گفت : خوب دوباره شارژ کنید .!
    گفتم : همون یه بار حالا شما پولم رو پس بدید . 52 هزار تومن برای یک ماه ! گفتم اگه دوباره شارژ کردم باز همین بساط بود چی ؟ اگه دوباره شارژ نشد چی ؟ باز باید یه هفته دیگه صبر کنم ؟
    گفت : دیگه مشکل از اسان پرداخت بوده و به ما مربوط نمی شه .
    من گفتم شما دیگه شورش رو در آوردین مشکل من نیست مشکل شماست . من از طریق سایت شما پرداخت کردم اگه اسان پرداخت مشکل داره باهاش کار نکنین به من ربطی نداره . داش حرف مفت می زد گوشی رو قطع کردم .

1- چطور می تونم شکایت از اسیاتک ؟
    2- مورد مشابهی براتون پیش اومده تا حالا ؟!

3. این کاربر از mostafakhan2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان کسی از سرویس های کیمیا و چلچله داره؟من میخوام به خاطر شبانه از این سرویس ها بگیرم. برای کیمیا زده ۲ مگ ، آیا سرعت در طول روز ثابت روی ۲ مگابیت است یا خط تا ۱۶ بازه؟شبانه چطور؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان کسی از سرویس های کیمیا و چلچله داره؟من میخوام به خاطر شبانه از این سرویس ها بگیرم. برای کیمیا زده ۲ مگ ، آیا سرعت در طول روز ثابت روی ۲ مگابیت است یا خط تا ۱۶ بازه؟شبانه چطور؟

اگه صرفن برای شبانه میخوای پارس رو توصیه میکنم
    سرعت دانلود روزانه بازه ولی تایم رایگان 140 150 (سرویس 2 مگابیت ) و 110 120 (سرویس 1 مگابیت)
    *بازم این تجربه من از استان کرمانه بعضی جاها سرعت شبانه هم بازه
    ویرایش:
    در ضمن کیفیت اسیاتک خوب نیست و تک کانکشن پایینی داره و برای استفاده تلگرام و اینستاگرام و .... اذیت میکنه
    Last edited by k1ozil; 22-06-2017 at 03:56.

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان کسی شهاب ۰۴ گیگ در ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود )(16مگ) گرفته؟؟سرعت دانلود شبانه روی چنده؟محدودیت نداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اگه صرفن برای شبانه میخوای پارس رو توصیه میکنم
    سرعت دانلود روزانه بازه ولی تایم رایگان 140 150 (سرویس 2 مگابیت ) و 110 120 (سرویس 1 مگابیت)
    *بازم این تجربه من از استان کرمانه بعضی جاها سرعت شبانه هم بازه
    ویرایش:
    در ضمن کیفیت اسیاتک خوب نیست و تک کانکشن پایینی داره و برای استفاده تلگرام و اینستاگرام و .... اذیت میکنه
    من تهران هستم ،سرویس شما چیه؟سرعت روزانه تا چند بازه؟
    مثلا اگر من سرویس ۵۱۲ بگیرم روزانه ام حدودا تا چند بازه؟شبانه ام چطور؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سلام . چرا سوال من تایید نشد ؟

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ﺑﺎﮒ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺣﺠﻢ ﺗﺎﯾﻢ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺁﺳﯿﺎﺗﮏ

سلام
    آسیاتک در تشخیص مصرف حجم تایم رایگان از تایم عادی مشکل دارد و اگر بعد از شروع تایم رایگان و قبل از پایان تایم رایگان مودم را خاموش و روشن نکنیم قسمتی از مصرف تایم رایگان را برای تایم عادی منظور می کند و از حجم اصلی کسر می کند.
    من در این باره به سایت 195 شکایت کردم و کارشناس هم فرستادند و این باگ را تایید کرد.
    با این باگ روزانه میلیونها گیگ به ناحق از مشترکان کسر می شود.
    لطفا شما هم شکایت کنید تا این مشکل به طور کامل حل شود و خساراتتان جبران شود.
    برای اینکه شکایتتان مستند باشد این کارها را انجام دهید:
    ۱- ۱۰ دقیقه مانده به پایان تایم رایگان مودمتان را خاموش و روشن کنید.
    ۲- به سایت ۱۵۴۴ بروید و ریز مصرفتان را مشاهده کنید.
    ۳- یک یا چند فایل زیر ۵۰ مگابایت دانلود کنید.(اگر مجموع مصرف بیشتر از ۷۵ مگابایت باشد این روش جواب نمی دهد.)
    ۴- قبل از پایان تایم رایگان وای فای مودم را خاموش کنید و کابل لن را هم از مودم دربیاورید.
    ۵- ۲۰ دقیقه بعد از پایان تایم رایگان مودم را خاموش و روشن کنید(اگر زودتر از ۱۰ دقیقه خاموش و روشن کنید این روش جواب نمی دهد).
    ۶- وای فای را روشن کنید و کابل لن را به مودم وصل کنید.
    ۷- ریز مصرفتان را چک کنید و ببینید که چقدر از مصرفتان را در تایم رایگان حساب کرده و چقدر را در تایم عادی
    سعی کنید از تمامی مراحل اسکرین شات و عکس بگیرید تا شکایتتان کاملا مستند باشد.
    اگر در ریز مصرفتان دقت کنید سایت ۱۵۴۴ را هم نیم بها حساب می کند، حتی در تایم رایگان
    کسانی که سرویسشان تایم رایگان ندارد هم می توانند تست مشابهی برای سایتهایی که در آسیاتک رایگان هستند انجام بدهند تا ببینند سیستم قادر به تشخیص سایتهای رایگان از سایتهای دیگر هست یا نه.
    به احتمال زیاد سرویس دهنده های دیگر هم باگهای مشابهی دارند، می توانید با این روش آنها را هم تست کنید.
    برای این موضوع تاپیک جدید باز کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 971971; 24-06-2017 at 11:23.

11. 3 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟ اکانت قبلی من به نام moderntalk غیر فعال شده متاسفانه مجبور شدم اکانت جدید بسازم .

به یه مشکل جدی با اسیاتک خورردم . دزدی دیده بودیم والا نه اینجوری تو روز روشن .
    اقا چشمتون روز بد نبینه رفتم اینترنت 10 گیگ کولاک م رو تمدید کنم . فاکتور که صادر شد . پرداخت کردم . پول از حسابم کم شد ولی حساب شارژ نشد .
    زنگ زدم اسیاتک گفتن تراکنشتون ناموفق بوده باید 72 ساعت صبر کنید اگه پول به حسابتون بر نگشت بعد زنگ بزنید پشتیبانی براتون پیگیری کنیم . خلاصه بعد 72 ساعت هم پول به حسابم بر نگشت . زنگ زدم اسیا تک گفتن زنگ بزن اسان پرداخت 2 تا شماره می ده بهت اونا رو به ما بده . زنگ زدم شماره ها رو دادم . اونم کلی تو سیستم نمی دونم چی تایپ می کرد . بعد گفت خوب صبر کنید اس ام اسش میاد درست می شه ! گفتم : یعنی چقدر باید صبر کنم ؟ حسابم شارژ می شه یا پول بر می گرده ؟
    بهم گفت چون از نمایندگی مشهد گرفتین ما به حساب بانک مجازی اونها می فرستیم اونا باید پول رو به حسابتون برگردونن .
    گفتم : خوب چقدر طول می کشه ؟!
    گفت : 72 ساعت
    گفتم : منو مسخره کردین ؟ الان سه روزه نت ندارم صبر کردم باز شما منو پاس می دین به یکی دیگه ؟!!!! یعنی 1 هفته باید قید نت رو بزنم ؟!!!
    گفت : خوب دوباره شارژ کنید .!
    گفتم : همون یه بار حالا شما پولم رو پس بدید . 52 هزار تومن برای یک ماه ! گفتم اگه دوباره شارژ کردم باز همین بساط بود چی ؟ اگه دوباره شارژ نشد چی ؟ باز باید یه هفته دیگه صبر کنم ؟
    گفت : دیگه مشکل از اسان پرداخت بوده و به ما مربوط نمی شه .
    من گفتم شما دیگه شورش رو در آوردین مشکل من نیست مشکل شماست . من از طریق سایت شما پرداخت کردم اگه اسان پرداخت مشکل داره باهاش کار نکنین به من ربطی نداره . داش حرف مفت می زد گوشی رو قطع کردم .

1- چطور می تونم شکایت از اسیاتک ؟
    2- مورد مشابهی براتون پیش اومده تا حالا ؟!
    به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و شکایتتان را ثبت کنید، همه مستندات را هم ضمیمه کنید.

13. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    مصرف اینترنت من خیلی زیاد است به نظر شما خرید کدام بسته اینترنتی به صرفه است؟چه حجمی و چه نامحدود و چه ماهیانه یاسالانه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •