آخه مشکل اینه که جای دیگه کجا بریم ؟
من های وب هم داشتم گندتر از این بود ... تخلیه کردم ...
آخه مشکل اینه که جای دیگه کجا بریم ؟
من های وب هم داشتم گندتر از این بود ... تخلیه کردم ...
بچه ها برید از مخابرات سرویس بگیرید
یکی از دوستای من 2 مگ نامحدود از مخابرات گرفت تو این 10 ماه اخیر 2.4 ترا بایت دانلود داشته
من خودم تا یه ماه پیش شبی حداقل 4 گیگ دانلود داشتم. الانم اگه شبی 6 تا فایل رو همزمان بذارم دانلود میتونم 3 گیگ بگیرم.
مسئله اینه که مشخصه این سیاست جدیدشونه و ربطی به رمضان نداره.
قبل این افت سرعت هر فایل حداکثر تا 60 کیلوبایت سرعت دانلود داشت در ابتدای زمان رایگان. نزدیک صبح میشد 100 برا هر فایل که من همیشه 2 یا 3 فایل رو همزمان میذاشتم برا دانلود و تا 300 کیلوبایت باندواید میگرفتم.
تو ساعت آخر زمان رایگان یعنی 6 تا 7 گاهی سرعت تا 600 کیلوبایت هم بالا میرفت.
الان هر فایل حداکثر تا 30 کیلوبات سرعتش بالا میره و فرقی نمیکنه تو چه ساعتی.
تو دو ساعت اول که برا هر فایل گاهی فقط 10 کیلوبایت سرعت میده.
من برا هر فایل 10 کانکشن تعریف میکنم، یعنی برا 5 تا فایل 50 کانکشن دارم. اگر این 5 فایل 150 کیلوبایت باندواید بگیرن هر کانکشن سرعتش میشه 3 کیلوبایت.
این دقیقا سرعتی که تو یه ماهه گذشته داشتم. تک کانکشن تو ساعت رایگان سرعتش بین 3 تا 6 کیلوبایته. با اون پینگ مزخرف.
کلا پیج باز کردن عذابه. فقط با این روشی که گفتم میشه شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود کرد.
اتفاقا یکی از اون جاها ، های وب بود که می خواستم برم !
یعنی نرم ؟؟؟؟
عصر تلکام چی ؟؟؟؟؟؟
برای من یک فایل 16 کانکشن کل سرعت 50 کیلو رو برای شب میکشه و فرقی نمیکنه که 2 یا 3 تا فایل هم زمان بزارم برا دانلود...
خوبی مخابرات ثباتش
از اول بخور نمیر هست
ولی شرکت ها یه مدت دانلود عالی یه مدت دانلود خراب
اما هزینه اش زیاد 30 یا 40 هزار تومن در ماه
عزیزم من از 120 تا پستم 119 تاش فحش به پارس آنلاین بوده
اما به نظرم باز هیچی بد گفتن از پارس انلاین نمی شه
شاید خیلی از بچه ها به شو خی بگیرن ولی عکسش گذاشتم تا همه باور کنن لطفا یکی به من جواب بده الان چه فرقی بین دیشب من با شب های قبل بود باور کنید این مدیریت ترافیکش به این چیزا حساسچقدر زود تاثیر داشت
منم امضام بر دارم شاید صبانت دلش به رحم اومد
بازم یک بار شبانه من به هم ریخت من رفتم 195.ir شکایت کردم همون لحظه که داشتم شکایت می نوشتم سرعتم اومد روی خود 1 مگ![]()
خوبی مخابرات ارزونیشه !
دومین خوبیشم اینه که فقط سرعته اسمی رو بهت میده یعنی نه بالاتر و نه پایین تر از اون رو بهت میده !
[از اول اون بخور نمیر هست]
خیلی به این جملت خندیدم
خیلی خنده دار گفتی![]()
های وب بدیش اینه که سرویس 1 مگش شبی 3 ساعت دانلود میداد 2.4 گیگ
سرعت تک لینکش هم 40 تا 60 کیلو بیشتر نمیشد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)