یادش نخیر
عکس رو دیدم یادم افتاد دو هفته قبل ما رو هم با اصلحه و کوله و پتو و یلغوی و قمقمه و بیل انفرادی بردن پیاده روی 40 کیلومتری...
یادش نخیر
عکس رو دیدم یادم افتاد دو هفته قبل ما رو هم با اصلحه و کوله و پتو و یلغوی و قمقمه و بیل انفرادی بردن پیاده روی 40 کیلومتری...
تو آموزشی معمولاً برا همه هست ولی بعد آموزش بستگی به شانس و تا حدی به مدرک و درجه و همینطور بیشتر از همه بستگی به جایی داره که خدمت میکنی...
برادر تا نیای خدمت نمیدونی چجوریه چون هیچ درکی ازش نداری ولی وقتی میای تقریبا آرزو میکنی کارش درست رو به خصوص الان که میتونی ارشد بخونی ادامه میدادی.
اگه شرایطشو داری ارشد بخون و در حین اون پروژه کسر خدمت هم بردار و بسیجت رو هم بچسب و دوره تکمیلیتم بگذرون، بعد برو خدمت. شک نکن بهترین راه رو بهت پیشنهاد کردم.
یا علی مدد
اعزام برج 10 دستا بالا.دوستان از کی محل خدمت مشخص میشه؟
توبیخ و تنبیه می شود در سخترین حالت چند روز بازداشت می شود. شما هنگامی به یگان معرفی می شوید در برگه امریه شما درچه ذکر شده مگر اینکه اشتباهی برای فردی درجه بالاتر بزنند
صافی کف پا دو نوع است انعطاف پذیر و سخت
نوع انعظاف پذیر در بهترین حالت معاف از رزم می شود تشخیص ان هم ساده است کافی است فرد روی پنچه پا بیاستد در صورنی گه کف پا مقداری قوس بگیرد به این نوع کف پا انعطاف پذیر گویند
نوع سخت بسیار نادر است و کف پا به هیچگونه ای قوس نمی گیرد در اغلب این موارد پاشنه نیز انحراف دارد این نوع معاف کامل است
معاف ازر رزم هم در این زمان هیچ سودی برای سرباز ندارد.
سلام
میگم چرا قبلا که سرباز هم زیاد بود این همه تاخیر واسه رفتن به خدمت وجود نداشت؟ دفترچه پست میکردی ماه بعد یا ۲ماه بعد اعزام بود.یکی از دوستام که پدرش کادری بوده و بازنشسته شده می گفت دلیلش اینه که یه مدتیه اکثر فرمانده ها و کسایی که قراره تو پادگان باشن و اموزش بدن سربازها رو فرستادن سوریه. به نظر شما به این دلیله؟
۲هفته پیش فرستادم افتادم برج۴.پلیس +۱۰هفته پیش رفتم که تعجیل بزنم تست کرد گفت بسته است. می گفت مرتب سر بزن شاید بتونی ۲ماه بندازی جلو. به نظر شما احتمال داره باز بشه فایلش؟ یا کیپ تا کیپ پره
Last edited by aftab_azad20; 24-11-2015 at 10:16.
یعنی احتمال داره سرباز های ایران رو برای جنگ ببرن سوریه ؟
به هیچ عنوان سرباز نمی برن
اگه درخواست تعجیل بزنم چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟
واسه امریه قرارگاه خاتم برج 6 بهتره یا برج 4 ؟
دوستان ی سوال مهم,اوت برگه سفیدی که میزنن کد محل اموزشیت کجاست باید همراه خودمون ببرین روز اعزام؟چون من خودم ساکن کرجم ولی از تهران پست کردم ادرس مادر بزرگمو دادم ایشونم نیستن زیاد.اگه پست بیاره و نباشه چیکار باید کنم؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)