سرعتم با FireDrive حدود 250 هست ولی با دانلودها 70
عه این آهنگه رو قبلا انقدر گوش میکردم U take myself U take my self-Control
راستی سرعتت چقدر خوب شد یه دفعه پشتیبانی برات کاری کرد ؟
سرعتم با FireDrive حدود 250 هست ولی با دانلودها 70
عه این آهنگه رو قبلا انقدر گوش میکردم U take myself U take my self-Control
راستی سرعتت چقدر خوب شد یه دفعه پشتیبانی برات کاری کرد ؟
Last edited by lamp23; 18-07-2014 at 05:03.
اینم برای دوستانی که شک دارن که کار با تعریف کردن درست میشه دانلود شبانه امشب من با شب های قبل تقزیبا 2 برابر شد حالا بگید اینجا نظر گذاشتن تاثیر نداره
حالا دوستان شروع کنن به تعریف کردن![]()
Last edited by khoodet; 18-07-2014 at 06:08.
تو جاسوس پارس آنلاینی که سرعتت رو بالا بردن داری برا پارس تبلیغ میکنی که کسی جلوه منفی پارس رو دیگه نگه
دوستان من هم الان دو هفته سر کارم چه جوری به پشتیبانی بگم برای خسارت شبانه من رو سرعت خیلی پایین هست ؟
چقدر زود تاثیر داشت
منم امضام بر دارم شاید صبانت دلش به رحم اومد
Last edited by sleeplessness; 18-07-2014 at 10:03.
شاید اولین معیاری که به ذهنتان برسد، سرعت بالای اینترنت باشد؛ درست است که سرعت، یکی از فاکتورهای تعیین کننده کیفیت اینترنت است؛ اما فاکتورهای بسیار دیگری نیز تاثیر گذارند. شرکت پارس آنلاین برای جمع آوری دیدگاه کاربران اینترنت، اقدام به برگزاری یک نظرسنجی در وب سایت خود نموده است تا تجربیات کاربران را در استفاده از اینترنت جمع آوری کند. شما نیز می توانید از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داستانها و تجربیات خود را که با اینترنت پارس آنلاین داشته باشید، با ما در میان بگذارید.
به اعتقاد پارس آنلاین مهمترین عامل تاثیرگذار در کیفیت اینترنت، آسایش و آرامش در استفاده از اینترنت است، به عبارت دیگر "کارکرد صحیح مصارف گوناگون اینترنتی ". به عنوان مثال زمانی که در حال صحبت کردن با وایبر هستید خیالتان آسوده باشد که بدون قطعی می توانید با طرف مقابل صحبت کنید؛ بدانید که در طول ساعات شبانه حداقل سرویس خریداری شده خود را دریافت خواهید نمود؛ وقتی در حال بازی آنلاین هستید، اصطلاحاً دچار "lag" نخواهید شد و ... بنابراین تنها سرعت بالاتر سرویس، ملاک نیست. حتی اگر سرعت سرویس اینترنت شما 20 مگابیت بر ثانیه باشد، ولی مدام دچار قطعی گردید، از اینترنت خوبی بهره مند نیستید. البته این بدان معنا نیست که ما به دنبال ارائه سرویس هایی با سرعت بالاتر به کاربرانمان نیستیم، بلکه سرعت تنها مولفه ای نیست که ما بر روی آن تمرکز داریم.هدف اصلی پارس آنلاین، تامین آسایش و راحتی کاربران در استفاده از اینترنت می باشد، صرف نظر از بستر تکنولوژیکی که در ارائه سرویس مورد استفاده قرار گرفته است نظرات خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما در میان بگذارید.
سلام کسی میدونه دانلود شبانه دقیقا ساعت چند شروع میشه تا ساعت چند تموم میشه؟!
دانلود با ------ تایم رایگان داغونه
دیشب به زور 2گیگ دان کردم
سرور خارجی
دوستان 256 نامحدود
به غیراز 22 گیگ چقد دیگه میشه دان کرد![]()
دادش به نظر شما ملت خرن ؟ فکر میکنی کسی نمیفهمه داره شبانه ها از تو اکانتینگ محدود میشه ؟ ب د یه سوال ۱۰kbps حداقل سرعت ۲۵۶ هست که من شبا سرعتم اینه؟ یه سوالدیگه چطور راس ساعت ۲:۰۵ بامداد سرعت از ۱ مگ میرسه به ۱۰؟ بعد این که تا سرعت میاد خوب بشه حدود ساعت ۶ صبح نت قطع میشه و باید بیدار باشی و ریست کنی مودم رو اینم اتفاقیه دیگه؟
وقتی زنگ میزنی پشتیبانی طرف بلد نیست پینگ بگیره حتی بر میگرده میگه مشکل از پهنای بانده جالبیش اینه که پهنای باند یهویی به صورت خود جوش مشکل دار مبشه.کلا کارشناساتون چیزی جز کلمه ی پهنای باند بلدن.
بعدم که میگه شکایت مبکنم تنظیم مقررات کلی التماس میکنن که نکن این کارو خودمون رفعش مبکنیم .
گوشای ما درازه؟ مخملیه؟
sent from my Nokia 3310
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)