بابک کیه ؟؟ من که از بس گوش دادم بر بسیاری از اصطلاحات نه چندان با ادبی زبان فرنگی آشنا شدم...واسه همین به playlistam یه سری خواننده ی دیگه (Akon , Shaggy , Rihanna) اضاف کردم
بابک کیه ؟؟ من که از بس گوش دادم بر بسیاری از اصطلاحات نه چندان با ادبی زبان فرنگی آشنا شدم...واسه همین به playlistam یه سری خواننده ی دیگه (Akon , Shaggy , Rihanna) اضاف کردم
زبونتو گاز بگیر !!
خیلی به درد من خورده این اچ سی !! الان شاید به درد نخوره وقتی که فاصله ی روستاهاتون زیاد بشه اونوقت می فهمی به چه دردی می خوره !! مثلا یه راهی که اچ سی 10 ساعته می ره سورد 20 ساعته می ره !! شایدم بیشتر الان امار ندارم !!
در مورد فیفتی منم خوشم می اد ازش ولی نه به اندازه ی یاس و پیشرو و هیچکس !! شاید خیلی بگن خیلی مسخره گفتم ولی ایرانیا رو بیشتر دوست دارم وطن پرست باشید !!![]()
گفتی فیفتی سنت الان می رم اواتار امینم می زارم چند روزی بود خیلی دنبال اواتار بودم !!![]()
Last edited by V A H I D; 19-07-2008 at 19:27.
او او او چی شد؟! آرتاس هم بعله؟ متالیکا؟
یه سوال: حالا حتما باید k850 برای همراه اولت باشه؟!
من واقعاً شرمنده ام... منو عفو کنید
بابک یعنی همه کاره... بنت کنه دستت به هیج جا بند نیست حتی اگه بگه دلم خواست!
بعله ، بد جوری هم متالیکا...حیف که درست و حسابی نمی شناسمشون وگرنه حالشو می گرفتم ... ولی اشکال نداره ، تا فردا اطلاعات کافی کسب می کنم.
بچه ها خیلی از بحث منحرف شدیم !! برید تو بحث بازی !!
من حدوداً پارسال (یه کم عقب تر از پارسال) با Curtis یا همون فیفتی آشنا شدم ... اون موقع آهنگایی که ازش داشتم خیلی ظاقارت بود ... الآن بهترین آهنگاشو دارم.از امینم یه دوران خوشم میومد ، بعد دیگه فراموشش کردم و حالا دوباره ازش خوشم اومده.مخصوصاً از آهنگی که با Akon خونده
اِ... مگه صاحابش اومد؟!
ratio و Availability چیه؟! تو مارکت، یه سری سوژه توپ پیدا کردم!! آهن اضافه دارم چوب کم(اول چوب 21، لول آهن 19!) سوژه ها عالین، غالب میکنم! فقط اون دو تا چین؟
اوکی ... خوب چی چی بگیم؟؟ پشت سر صفا حرف بزنیم ؟؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)