منم اكو 256 دارم تو مشهد شبانه به زحمت به 10 ميرسه چند روزه :(((
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم اكو 256 دارم تو مشهد شبانه به زحمت به 10 ميرسه چند روزه :(((
منم دقیقا سه شبه نت ندارم !!!كاملا درست سه شب اينترنت نداريم!
سلام دوستان امروز هرچی من برای VPN وصل میشم ارور 619 را میده و عملا نمیشه اینترنت را دور زد میخواستم بدونم که دوستان دیگر هم همچین مشکلی را دارن یا خیر
سرویس من
ECO 128 شاتل است.
منم همينطوري هستم
ياهو هم باز نميشه !
بله مثل اينكه چي پي ان به مشكل خورده اونم در سطح وسيع حالا اينكه تا كي ادامه داره با خداست .
بايد راههاي ديگه رو امتحان كرد
ياهو هم برات باز نميشه بدون پيي ا ننن ؟؟:(((
بالاتر از سیاهی رنگی نیست ،به نطرم همه شاتلی ها باید تغییر سرویس بدن از این خراب شده بیان بیرون .اینجوری که معلومه دیگه این شاتل مثل روزهای سابق نمیشه. مثلا تا دو سال پیش به هر مناسبتی یک گیگ دو گیگ هدیه میداد که اون رو برداشت ،از یه طرف اومد 1 ساعت اضافه کرد و ساعت رایگان رو به 8 رسوند،از اون طرف 2 ساعت سرعت ها رو کم کرد بیم 1 تا 3-یعنی در اصل یک ساعت کم کرد تا زیاد،یه دو سه ماهی هم میشه برای من حجم اضافه میندازه با اینکه روزها اصلا دانلود بیشتر از 10 مگابایت نمیکنم ولی وسط دوره تموم میشه الان هم که سرعت ها رو کرده 3 .احتمالش هست خرابتر از این هم بشه . به هر حال اگه دست رو دستون بذارید وضعتون درست نمیشه
بله براي من نيز از عصر وي پي وصل نشد ديگه!
حالا فردا برم ببینم مخابرات چه خبره.
من از شاتل به جز یک ماه گذشته خیلی راضی بودم اکثراً ولی این طرح نامحدود گند زد به همه جی.
مخابرات بیشتر از 128 میداد خوب بود. آخه 128 برای منی که شاتل سرعتم رو روی 60 بسته بود کمه و عید تا سرعت 1.5 مگ برای دو هفته حال داد اعصاب خوردیه.
یکسری تغییرات داره تو ساختار داده میشه امشب مشکلاتی رخ میده ، درباره نوع تغییرات اطلاعاتی در دسترس نیست ، هر منبع مطلبی مینویسه ! دست شاتل نیست ، ظاهرا تو قسمت های جنوبی کشور با مشکلات بیشتری رو به رو هستیم ! چون منابع دقیقی وجود نداره نوع تغییرات رو نمیگم .
ببین دیگه من چقدر بدبختم از دست این شاتل با ECO 512 کمتر از ECO 128 خودتون قضاوت کنید
![]()
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)