يك سوال ، من چگونه اينترنت ويستا رو نصب كنم ؟
چگونه مي توانم كاري كنم كه وقتي سيستم لود ميشود به جاي اينكه انتخاب روي ويستا باشد (موقعي كه xp يا vista را انتخاب مي كنيم) انتخاب روي xp باشد.
يك سوال ، من چگونه اينترنت ويستا رو نصب كنم ؟
چگونه مي توانم كاري كنم كه وقتي سيستم لود ميشود به جاي اينكه انتخاب روي ويستا باشد (موقعي كه xp يا vista را انتخاب مي كنيم) انتخاب روي xp باشد.
با سلام
حسين جان من با 2007 اين مشكلو پيدا كردم.
پرينترم مدلشو شناخته نميدونم چرا پرينت نمي كنه از كجا بفهمم نسخه ويستا هست يا نه؟
با تشكر
شما یه بار برنامه رو کامل پاک و دوباره نصب کن و یا از قسمت آنیستال ویندوز بر روی change کلیک کن بعد repair رو انتخاب کن
اکثر پرینترا همچین مشکلی دارن به سایت سازنده اش برو اونجا حتما می نویسه با کدام ویندوز سازگاره
وقتی مودم رو شناسوندی یه کانکشن می سازی و وصل می شی با برنامه vista boot pro می تونی این
کار رو بکنی
سلام
من یه مشکل اساسی در ویستا دارم
بدون اینکه برنامه ای نصب کرده باشم یا اینترنت رفته باشم حجم خالی درایو ویندوز که 4 گیگ بوده الان شده 250 مگ
البته بازی در ویستا انجام میدم
از کجا میتونم این حجم از بین رفته را برگردونم ؟
یه سوال دیگر
چطور میشه کاری کرد که تمام صفحات به یک شکل و یه جور نمایش داده بشن و نیاز به مرتب کردن هر صفحه نباشه چون هر صفحه یه جور نشون داده میشه یکی بزرگ یکی کوچک و غیره
Last edited by Shr776; 29-09-2008 at 04:32.
اگه منظورت برنامه vista boot pro هست نباید چنین مشکلی پیش بیاد ضمنا تو همون اول همین خطا رو می ده؟
بعد از کار با درایوهای مجازی معمولا فایلهای موقتی شان تو همین جا انباشته می شه اول اینو چک کن ثانیا از نظر ویروسی نبودنهم چک کن ویندوزو که آپدیت نکرده ایقسمت دوم را بیشتر متوجه نشدم اینو امتحان کن شاید درست شد تو folder option سر برگ view بر روی apply all foldersکلیک کن البته قبلش کادر کناری اونو یعنی بر reset کلیک کن
وقتی در ویندوز xp مرور گر IE7 رو نصب کردم , نوشته ها یه طوری بود( فکر کنم اصطلاحش clear type باشه ) , ولی وقتی برای اولین بار مرورگر رو بازکردم به یک صفحه در سایت مایکروسافت هدایت میشدم که اونجا میشد تیک کنار clear type رو برداشت و این قابلیت رو غیر فعال کرد و بعدش نوشته ها به صورت سابق بر میگشت.
الان در ویندوز ویستا علاوه بر IE7 نوشته ویندوز و تمام آِیکون ها و سایر مرورگرها و....
هم به همین صورت شده و نوشته هاش یه طوری هست .
می خواستم بپرسم که آیا میشه این قابلیت رو غیر فعال کرد تا نوشته ها به این صورت نباشه؟؟؟
ممنون
دوست عزیز مراحل زیر رو انجام بده:
1- رو صفحه دسکتاپ Right Click کن و گزینه (آخر) Peronalize رو بزن.
2- در پنجره باز شده گزینه اول Window Color and Appearance رو کلیک کن.
3- در این پنجره در قسمت پائین صفحه ...Open classic appearance رو کلیک کن.
4- در این قسمت دکمه Effects کلیک کن.
5- برای غیرفعال کردن میتونی تیک اولی رو برداری یا گزینه انتخابی روی Standard بزاری.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)