تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 752 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رفتم پایتخت حالم داشت بد میشد همش dr.dre و skull candy چی بگه آدم !!
    کمان رایانه هم گفت دیگه از خط این چیزها اومدیم بیرون دور ما رو خط بکشید
    واقعا 518 ام دوباره برام زنده شد خدا وکیلی (نظر شخصی) صداش خیلی بهتر از dr.dre studio هست باورم نمیشه 360 تومن این رو میفروشند برای بار 3ام تست کردم خیلی بنجله !!
    این وارد کننده ها با پخش این برندها بعلاوه a4tech و Philips و ... مردم رو از این صنف دور میکنند واقعا کار اشتباهی میکنند واقعا !!
    یعنی کمان دیگه هدفون نمیاره یا . . . ؟
    شاید به خاطر این باشه که اینجا اکثرآ تقلبی هستند ولی فکر نمی کنم زیاد هدفون بد صدایی باشه این Studio.
    فقط مسئله تشخیص اصلی و بدلی اون خودش یک گاراگاه گجت بازی می خواد که فکر نکنم فروشنده حتی بزاره دست بهش بزنی دیگه چه برسه بخواهی بازش کنی.
    ولی انصافآ کارشون برای کپی جعلی فوق العده تمیزه حتی شاید خود سازنده هم به راحتی نتونه تشخیص بده.

تا الان گزینه نهایی برای خرید خودم phonak و ATH-M50 هست.
    Shure 840 هم هدفون خیلی خوبیه ولی حیف Soundstage محدودی داره ظاهرآ نوع صدای Shure همین هست و اینکه 840 مثل M50 تقلبی نداره البته تا همین الان چیزی به چشم من نخورده.
    M50 دو نوع ساخت داره یکی استرالیا و یکی چین اما 840 فقط توی چین ساخته میشه. و اینکه احتمال اصلی بودن M50 استرالیاییه خیلی بیشتره ولی تولیدشون ظاهرآ خیلی کم هست نسبت به چین برای همین مشکلتر گیر میاد.

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خواهش می کنم

فقط متوجه این همه علامت تعجب نشدم که بلاخره مناسب کاربرد شما بود یا نه؟
    اما اگر بتونید نمونه 250 اهمی بگیرید بهتر هست ولی نیاز به کارت صدا یا آمپ هست.
    به هر حال جزییات صدا در مدلهای 250 اهمی بیشتر هست.

لطفآ اگه تماس گرفتید خوشحال می شم که یک آمار هم به ما بدید.

شما هم موفق باشید.
    آره این هدفون بیشتر از بقیه پسندیدم مخصوصاً اینکه شاید نسبت به بقیه راحتتر گیر میاد!
    امروز هم رفتم بازار و خریدمش!
    البته دنبال مدل 80 اهمیش بودم که موجود نبود یعنی اون طوری که می گفتن تو بازار گیر نمیاد ظاهراً!
    مجبور شدم مدل 250 اهمیش رو بگیرم.
    بخاطر کارت صدای ضعیفم ولوم اونقدر بالا نیست البته اونقدرها هم پایین نیست ولی در کل حق مطلب ادا نمیشه!
    حالا بهتره کارت صدا رو ارتقا بدم یا آمپ بگیرم؟ کدوم بصرفه تره؟ اگه مدل ارزون قیمت و خوب تو کارت صدا یا آمپ سراغ دارید لطفاً راهنمایی کنید.

در مورد سوالتون هم بله با نمایندگی سنایزر تماس گرفتم و در مورد هدفونهاشون پرسیدم ولی چون Beyer رو می خواستم تهیه کنم دیگه اون سمت نرفتم!

در ضمن برای هدفون هم 250 پیاده شدم!

4. 2 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مممممم
    راستیتش برای یه یوزر عادی حق با شما هست ولی کسی که خیلی عشق کیفیته و تفاوت رو احساس میکنه نه مثلا مثل یکی از دوستانم که وقتی 518 DJ ام رو گرفته بودم گوش داده بود بهم گفت این چیه میرفتی A4tech میگرفتی بهت انداختن برند بنجل هست کیفیت نداره و ....
    اگه یکی تفاوت رو بفهمه خیلی به چشم میاد واقعا زبری آهنگ رو میگیره جزئیات رو زیاد میکنه گفتار واضح تر میشه فرکانسهای مرزی زنده میشن انگار هدفون رو ارتقا دادید یا پلیر رو عوض کردید و...
    برای شرایط این دوستمون من کاملا با شما موافقم .
    ----------------------------------------
    رفتم پایتخت حالم داشت بد میشد همش dr.dre و skull candy چی بگه آدم !!
    کمان رایانه هم گفت دیگه از خط این چیزها اومدیم بیرون دور ما رو خط بکشید
    واقعا 518 ام دوباره برام زنده شد خدا وکیلی (نظر شخصی) صداش خیلی بهتر از dr.dre studio هست باورم نمیشه 360 تومن این رو میفروشند برای بار 3ام تست کردم خیلی بنجله !!
    این وارد کننده ها با پخش این برندها بعلاوه a4tech و Philips و ... مردم رو از این صنف دور میکنند واقعا کار اشتباهی میکنند واقعا !!
    --------------------------------
    تا الان گزینه نهایی برای خرید خودم phonak و ATH-M50 هست.
    آره این dr.dre ها مفت نمی ارزن . حالا phonak رو پرفتی انشالله یه ریوو بزار ببینیم تو چو مایه هایی هست .

چندوقت بیش همچین بحثی با برادر رضا داشتیم دیگه , که آخرش معلوم شد هردوتامون جواب رو میدونیم و فقط سوتفاهم بوده

ولی درحد کوتاه 1 چیز بگم
    بحث امبدانس ابتدایی ترین مسئله توی سیستم (rig) هست که دارین جمع میکنین
    این همه ملت خدا تومن برای آمبلی بول میدن و بعدش نصف خدا تومن برای کابل , الکی نیست

اینکه ما توی ایرانیم و دستمون به آمب مناسب نمیرسه دلیل نمیشه فکر کنیم اگر هدفونمون رو حرفه ایی انتخاب کنیم مشکل حل میشه
    مطمئن باشین کیفیتی که مثلا با این آمبلی آخریه که لینکش رو دادم (یا او ibasso d2 boa یا ... ) بدست میارین خیلی بهتر از j3 خواهد بود.
    البته حق با شماست . آمپ تاثیر خودش رو میزاره . اما شما آمپ رو برای یه هدفون 32 اهمی استفاده میکنید واقعا !!!؟؟؟؟ در مورد کیفیت هم مطمعن باشید amp کیفیت رو افزایش نمیده . آمپ که نمیتونه جزئیات اضافه کنه به سیگنال ! اون افزایش کیفیتی هم که میگید به خاطر همون قظیه ی ضعف پلیر تو درایو کردن فون هست . بهترین آمپ ها هم باز یه مقدار تخریب سیگنال دارند که البته حتما خودتون می دونید .

راستی من الان هدفون 45 اهمی خودم رو به x-fi وصل کردم و با clip و d2 هم تست کردم . برای یه mp3 320 فرقی که گوش من بین این سه دستگاه تشخیص میده کمتر از 5 درصد هست . خیلی جاها صدای clip یا d2 به نظر من بهتر هم میاد . البته unamped منظورم هست .

خلاصه من برای زیر 50 اهم برای sansa و زیر 100 اهم برای cowon ضرورتی به amp نمیبینم . البته برای 50-100 اهم احتمالا تفاوتی دیده میشه اما ونقدرها بزرگ و قابل تامل نمیتونه باشه .

6. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره این هدفون بیشتر از بقیه پسندیدم مخصوصاً اینکه شاید نسبت به بقیه راحتتر گیر میاد!
    امروز هم رفتم بازار و خریدمش!
    البته دنبال مدل 80 اهمیش بودم که موجود نبود یعنی اون طوری که می گفتن تو بازار گیر نمیاد ظاهراً!
    مجبور شدم مدل 250 اهمیش رو بگیرم.
    بخاطر کارت صدای ضعیفم ولوم اونقدر بالا نیست البته اونقدرها هم پایین نیست ولی در کل حق مطلب ادا نمیشه!
    حالا بهتره کارت صدا رو ارتقا بدم یا آمپ بگیرم؟ کدوم بصرفه تره؟ اگه مدل ارزون قیمت و خوب تو کارت صدا یا آمپ سراغ دارید لطفاً راهنمایی کنید.

در مورد سوالتون هم بله با نمایندگی سنایزر تماس گرفتم و در مورد هدفونهاشون پرسیدم ولی چون Beyer رو می خواستم تهیه کنم دیگه اون سمت نرفتم!

در ضمن برای هدفون هم 250 پیاده شدم!

مبارکتون باشه
    بهترین انتخاب رو کردید راستش خدا خدا می کردم 80 اهمی گیرتون نیاد تا حداقل یک کمی از جزییات صدا بیشتر لذت ببرید(یک کمی به شوخی)

متاسفانه آمپ بلایی هست اساسی ولی گزینه بهتر و راحتتر کارت صدا هست امیدوارم این یکی هم که به شما معرفی میکنم مناسب کاربردتون باشه
    Creative X-Fi Titanium PCIe و اگه دوست دارید یک کمی حرفه ای تر صدا گوش کنید Creative X-Fi Titanium HD PCIe و اگه یک کمی حرفه ای تر بخواهید گوش کنید باید OpAmp های کارت رو عوض کنید و اگه حرفه ای تر بخواهید کار کنید یک آمپ هم به همین اضافه کنید.

فقط فراموش کردید یک آماری از موجودیشون به ما بدید(سنهایزر)
    و به جای شیرینی خرید هدفون حرفه ای و خوشگلتون باید هفته آینده یک پست بدید تا ما هم با صداش بیشتر آشنا بشیم.

چند تا دیگه داشتند؟ چون سری قبل که می خواستم T1 بگیرم گفتن DT770 فقط 2 یا 3 دونه داریم.

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آره این dr.dre ها مفت نمی ارزن . حالا phonak رو پرفتی انشالله یه ریوو بزار ببینیم تو چو مایه هایی هست .

البته حق با شماست . آمپ تاثیر خودش رو میزاره . اما شما آمپ رو برای یه هدفون 32 اهمی استفاده میکنید واقعا !!!؟؟؟؟ در مورد کیفیت هم مطمعن باشید amp کیفیت رو افزایش نمیده . آمپ که نمیتونه جزئیات اضافه کنه به سیگنال ! اون افزایش کیفیتی هم که میگید به خاطر همون قظیه ی ضعف پلیر تو درایو کردن فون هست . بهترین آمپ ها
    دیگه خیلی از عنوان تابیک داریم خارج میشیم
    نظرم رو اینجا میگم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام دوستان ؛

دنبال یه هدفون عالی رو گوشی (on ear) برای اتصال به iphone 4 و واکمن سونی می گردم . (البته نمی خوام فول سایز باشه چون تابلو میشم.)
    ترجیحا می خوام از برندهای Sennheiser و یا Bose باشه . چه مدلی رو پیشنهاد می فرمایید؟؟؟ فقط مدلی باشه که تو تهران گیر بیاد .
    در ضمن هدفونهای beats by dr.dre رو هم به تازگی در پایتخت می بینم . چطوریه؟؟؟

با سپاس
    كسي نبود منو راهنمايي كنه؟؟؟

با سپاس

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من الان با این1964 sound آشنا شدم ! حالا موضوع اینه که اینا رو تو مغازه هم میشه پیدا کرد یا حتما باید از خود شرکتش سفارش داد ؟! آخه تو amazon هم نیست ! به نظر خیلیییی شاخ میان .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یعنی کمان دیگه هدفون نمیاره یا . . . ؟
    .
    بله کمان رایانه گفت دیگه هدفون و ...کار نمیکنیم .

البته حق با شماست . آمپ تاثیر خودش رو میزاره . اما شما آمپ رو برای یه هدفون 32 اهمی استفاده میکنید واقعا !!!؟؟؟؟ در مورد کیفیت هم مطمعن باشید amp کیفیت رو افزایش نمیده . آمپ که نمیتونه جزئیات اضافه کنه به سیگنال ! اون افزایش کیفیتی هم که میگید به خاطر همون قظیه ی ضعف پلیر تو درایو کردن فون هست . بهترین آمپ ها هم باز یه مقدار تخریب سیگنال دارند که البته حتما خودتون می دونید .

راستی من الان هدفون 45 اهمی خودم رو به x-fi وصل کردم و با clip و d2 هم تست کردم . برای یه mp3 320 فرقی که گوش من بین این سه دستگاه تشخیص میده کمتر از 5 درصد هست . خیلی جاها صدای clip یا d2 به نظر من بهتر هم میاد . البته unamped منظورم هست .

خلاصه من برای زیر 50 اهم برای sansa و زیر 100 اهم برای cowon ضرورتی به amp نمیبینم . البته برای 50-100 اهم احتمالا تفاوتی دیده میشه اما ونقدرها بزرگ و قابل تامل نمیتونه باشه .
    چشم اگه گرفتم حتما این کار رو میکنم.
    درباره آمپ هم تو اون تاپیک یه توضیح میدم.

كسي نبود منو راهنمايي كنه؟؟؟

با سپاس
    شما پست قبل از پست اولتون رو خوندید ؟!
    این مدل بوز هم تو پایتخت هست 140 تومن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سنهایزرها خیلی خیلی تقلبیش هستش
    من برای این پلیر شما هدفون klipsch image s5i رو مناسب میبینم که ایران نیست.
    Last edited by peaceful1; 22-06-2011 at 19:27.

14. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مبارکتون باشه
    بهترین انتخاب رو کردید راستش خدا خدا می کردم 80 اهمی گیرتون نیاد تا حداقل یک کمی از جزییات صدا بیشتر لذت ببرید(یک کمی به شوخی)

متاسفانه آمپ بلایی هست اساسی ولی گزینه بهتر و راحتتر کارت صدا هست امیدوارم این یکی هم که به شما معرفی میکنم مناسب کاربردتون باشه
    Creative X-Fi Titanium PCIe و اگه دوست دارید یک کمی حرفه ای تر صدا گوش کنید Creative X-Fi Titanium HD PCIe و اگه یک کمی حرفه ای تر بخواهید گوش کنید باید OpAmp های کارت رو عوض کنید و اگه حرفه ای تر بخواهید کار کنید یک آمپ هم به همین اضافه کنید.

فقط فراموش کردید یک آماری از موجودیشون به ما بدید(سنهایزر)
    و به جای شیرینی خرید هدفون حرفه ای و خوشگلتون باید هفته آینده یک پست بدید تا ما هم با صداش بیشتر آشنا بشیم.

چند تا دیگه داشتند؟ چون سری قبل که می خواستم T1 بگیرم گفتن DT770 فقط 2 یا 3 دونه داریم.

شما هم موفق باشید.
    اِ... پس نفرین شما بود!
    پس با این اوصاف باید یه 100 تومن دیگه هم پیاده بشم برای کارت صدا
    در رابطه با سنایزر هم بله یه چند مورد رو پرسیدم. اینا:
    HD 280 Pro = 235 T
    HD 650 = 750 T
    HD 800 = 1800 T
    یه چند مدل دیگه هم گفت که متاسفانه الان یادم نیست
    در مورد DT 770 هم والا اونجایی که من رفتم فکر میکنم موجود داشت حداقل یه 7، 8 تایی! حالا باز اگه خواستید می تونم زنگ بزنم بپرسم. شمارشم گرفتم اگه خواستید.

16. این کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اِ... پس نفرین شما بود!
    پس با این اوصاف باید یه 100 تومن دیگه هم پیاده بشم برای کارت صدا
    در رابطه با سنایزر هم بله یه چند مورد رو پرسیدم. اینا:
    HD 280 Pro = 235 T
    HD 650 = 750 T
    HD 800 = 1800 T
    یه چند مدل دیگه هم گفت که متاسفانه الان یادم نیست
    در مورد DT 770 هم والا اونجایی که من رفتم فکر میکنم موجود داشت حداقل یه 7، 8 تایی! حالا باز اگه خواستید می تونم زنگ بزنم بپرسم. شمارشم گرفتم اگه خواستید.
    خیلی گرون میدن خود آدم بخره بهتره
    خیلی گرون میدن!!

18. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •