تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 444 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی میشه بگین shot error و pass error و اینجور چیزا چیه داخل تنظیمات بازی
    چقدر این بازی گزینه های اضافی داره !! والا بخدا pes اینجوری نیست !! بازی رو چجوری تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

خوب عزیز من مجبور که نیستی دیتابیس رو اپدیت کنی . پچها رو هر وقت اومد نصب میکنی و منتهی دیتابیس رو دست نمیزنی . به کریرت هم اسیبی نمیزنه . اون خراب شدن کریرت به خاطر اپدیت کردن دیتابیس هست . خوبه به خودش قبل از اعمال دیتابیس جدید ارور میده که اگه میخوای بک اپ بگیر از دیتابیست قبل از اپدیت .
    عزيز من اينو كه همه ميدونستيم كه! مهم اپديتهاي ديتابيس بازي هستند كه گيم پلي بازي رو بروز ميكنن فيفا با اين اپديتها مشكلات گيم پلي رو سعي مينه كمتر بكنه. كه متاسفانه ذخيره كرير مود رو از بين ميبره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عزيز من اينو كه همه ميدونستيم كه! مهم اپديتهاي ديتابيس بازي هستند كه گيم پلي بازي رو بروز ميكنن فيفا با اين اپديتها مشكلات گيم پلي رو سعي مينه كمتر بكنه. كه متاسفانه ذخيره كرير مود رو از بين ميبره
    شوخی میکنی ؟
    نگو که شما تا الان فکر میکردی دیتابیس ها گیم پلی رو هم اپدیت میکنن ؟

امیدوارم ناراحت نشده باشی . دیگه ما ترول بازا زیادی شوخیم
    ولی محض اطلاع بگم که بازی فیفا ارجینالش دیتابیس نقل و انتقالات رو به صورت هفتگی و کاملا جدا از اپدیت گیم پلی عرضه میکنه . اپدیت گیم پلی از طریق اریجین انجام میشه . همون اپدیتهایی که اسکیدرو تا الان سه تا داده . اپدیت نقل و انتقالات یا همون دیتابیس رو از تو خود بازی قسمت download rosters میشه انجام داد که این دیتابیسی که میگم رو پچ مودینگ وی همراهش داره و فقط با تغییر این دیتابیس هستش که فایل کریر خراب میشه .
    Last edited by Gregar; 16-01-2014 at 20:34.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی میشه بگین shot error و pass error و اینجور چیزا چیه داخل تنظیمات بازی
    چقدر این بازی گزینه های اضافی داره !! والا بخدا pes اینجوری نیست !! بازی رو چجوری تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه
    بازی یه سری اسلایدر داره که همین pass error و shoot error که میگی هم جزوشونه . با تغییر اینا میتونی یه سری تغییر تو بازی بدی . مثلا اگه sprint speed رو زیاد کنی سرعت بازیکنا زیاد میشه یا همین دو تا error ها خطای پاس و شوت رو زیاد میکنن . متاسفانه من pes بازی نکردم و فقط دیدم واسه همین نمیتونم راجع به سوال دوم نظری بدم .

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه رفیقای قدیمی پـــــــیـــــــ30ورد

بالاخره ماهم اومدیم سمت فیفا ، ولی اصلا شبیه pes نیست . اگه نکته ای راجع به فیفا هست بهم بگین
    من نسخه ی اصلی بازی رو خریدم ، هیچ پچی روش نصب نیست . چه پچ هایی نصب کنم که گرافیک و گیم پلی و بازی بهبودپیدا کنه دوستای گل
    چه پچ و مد و اپدیت هایی باید دانلود کنم
    از همین چند صفحه قبل یدونه پچ مودوی نصب کردم

Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

وای عالیه بازی!(بعد سال های 2006 و 2007 دست به فیفا نزده بودم!چون نسخه ی 2009ــش آشغال بود!)
    ولی الان واقعا" حال کردم و یه بار دیگه یاد فیفا 2007 برام زندده شد!
    عــــــــــالــــــــــــ یه!(حس واقعی فوتبال)
    تو این چند سال من در جریان این بازی نبودم ...... برا آپدیت کردن پچ میاد ؟!(کلا" یه بار توضیح بدین چه طوری آپدیت میکنن بازیو !)
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دقت کردید ؟ گرافیکه بازی توی روز بهتر از شب ِ ! حالا اگه هوا رو ابری کنید دیگه به سر حد افتضاحیت میرسه گرافیکه بازی ! ولی توی روز خیلی هلو و نایس میشه .
    اون قدر پچ نصب کردم دیگه حافظه ام جا نداره !! دو برابره بازی پچ نصبیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

وای عالیه بازی!(بعد سال های 2006 و 2007 دست به فیفا نزده بودم!چون نسخه ی 2009ــش آشغال بود!)
    تو این چند سال من در جریان این بازی نبودم ...... برا آپدیت کردن پچ میاد ؟!(کلا" یه بار توضیح بدین چه طوری آپدیت میکنن بازیو !)
    ممنون
    همه ی موارد آپدیت و بریز بپاشه فیفا توی این سایت ــــــ>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر نشه فراموش

9. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

ممنون
    همون خیلی وقته فیفا نزدی اینجوری تعریف می کنی . یکم جام یا کریر بازی کن همه چی دستت میاد که چه فاجعه ای است این فیفا 14 با اون هوش مصنوعیش .

11. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.چیجوری یه reply رو جوری کنم که شما بتونین ببینن(چیجوری فرمتش رو عوض کنم؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •