دمش گرم...
بعدا میگید که ایران پیشرفت نمیکنه![]()
دمش گرم...
بعدا میگید که ایران پیشرفت نمیکنه![]()
دوستانی که ویندوز 8.1 blue رو نصب کردن ایا تونستن اکتیوش کنن؟
نصب کردم اکتیو هم شد.
توی همون صفحه دانلود یه لینک هست به انجمنش که آموزش اکتیو کردنشو می ده
یه سوال فنی ؟!
روزی چند ساعت لپ تاپ تون روشنه؟
لپ تاپ رو اسفند خریدم .
تا حالا زمان نگرفتم ولی این زمان کارکرد هارد منه که تقریبا برابر مقدار استفاده من از لپ تاپ بوده !
یعنی از اسفند تا حالا حدود 3 ماه و 21 روز کامل لپ تاپم روشن بوده![]()
دوست عزیز من از نرم افزار گرافیکی مثل کتیا استفاده میکنم برا طراحیدقیق نوشته که مدلGK208 از مدل GK107 ضعیفتر( worse) عمل میکنه برای بازی ! بهتره یکم تخصصی بحث بشه
The gaming performance of the GeForce GT 740M depends on the used chip. Our benchmarks with a GK107 version show a performance similar to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which is about 10 % slower than the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Current games (as of 2013) can thus be played in medium to high settings. In older titles, there are also reserves for additional quality features like AA and AF. The GK208 version however, seems to be performing worse.
خیلی از لپ تاپ ها با ویندوز8 ست شدن اما مشکلی با 7 ندارن!
الان accer V3 571در همین قیمتهاست که گرافیک710اونو GTمعرفی میکنن در صورتی که 710mاز مدل 630 هم ضعیفتره!
64 بیت ایجاد گلوگاه میکنه و باعث میشه سرعت پردازش کم بشه!
الان گرافیک های GTX با256 بیت وارد بازار شده مخصوص بازی!
شما عملکرد GK208 رو با 645 مقایسه کنید!
Last edited by rezacatc; 01-09-2013 at 14:59.
آخه لپ تاپ من صبح ساعت 7 روشن میشه تا شب ساعت 12 ....
خواستم بدونم مشکلی ایجاد نشه؟
دوست عزیز کاش متن اول رو به دقت می خوندین !
there might exist models with the new GK208 (384 shader, up to 980 MHz plus boost, 64 bit memory) and/or GDDR5, too.
یعنی امکان داره 740M با GK208 هم وجود داشته باشه ( شاید هم نباشه ! که نشون می ده این مطلب زمانی نوشته شده که احتمالا GK208 نداشتن امتحان کنن)
در ضمن توی متنی که خودتون گذاشتین نوشته 740M رو با 650M مقایسه کرده که جفتشون GK107 هستن و طبیعیه 650M قوی تر باشه ! نه GK107 رو با Gk208 مقایسه کرده !
کل مطلبو بخونین در مورد GK107 صحبت کرده نه GK208 .
دوستان عزیز تو ترجمه خواهشا توجه فرمایید خودتون گیج نشید !
2 - گفتم امکان داره به مشکل بر بخورین نه اینکه حتما به مشکل بر بخورین ! با Edge 530 رو ویندوز 7 دکمه ها Fn دو تاشون خوب کار نمی کردن . چون حالت لنوو اونو هم واسه Win8 طراحی کرده دکمه های Function key شدن Multimedia key . ( انگار باید من رو این جمله امکان داره تاکید بیشتری کنم ! )
3 - GT فقط یه پسونده ! نشانگر قدرت نیست ! کارت گرافیک های Geforce معمولا همشون پسوند GT یا GTS یا GTX می خورن
با تشکر![]()
Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 15:27.
این خدمت شما،خودت ببین:هر دو گرافیکمه...
2.نه.فک نمیکنم مشکلی باشه...بله.همه ی درایورای سی دی نصب میشه به راحتی و کار میده...
3.اگر خوب کار بشه باهاش که مشکلی پیش نمیاد،انقدم ظریف نیست...زمان خراب شدنو نمیشه حدس زد ولی تا قبل از 3-4 سال خراب نمیشه مطمئنا...
4.من از 20 بهش 20 میدم...چون تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم،نه تو بازی،نه تو نرم افزار و هیچ چیز دیگه ای...
5.من اگه جای شما باشم حتما Z500 میخرم...
6.موفق باشی دوست من....![]()
به هر حال دوست عزیز شما اشتباهاتی در ترجمه داشتین که اشاره کردم . گرافیک 740M که برای تست داده به Notebookcheck شده بود از مهندسی GK107 استفاده می کرده . تو کل مطلب هم به وضوح گفته در تست ها از ورژن GK107 استفاده شده و فقط حدس زده اگر ورژن Gk208 بیاد احتمال داره این گونه بشه . چون دیدم پستتونو آپدیت کردین گفتم این یک خط رو هم اضافه کنم
Still, the performance depends on the core clock and the GPU Boost 2.0. Detailed benchmarks can be found further down on this page
ادامه خط شما بود که نوشته هم چنان قدرت به فرکانس هسته و GPU boost 2.0 بستگی داره ( نه به تعداد بیت ها ! )
امید وارم بتونم کمکی کرده باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)