تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 720 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    خواهش میکنم جواب بدید
    من میخوام pc رو به vt30وصل کنم اگه بخوام واسه pc ، دی وی بی(کارت qbox) بگیرم با توجه به اینکه ریسولشن vt30
    1366x768 هست تکلیف شبکه های hd چی میشه آیا این نتیجه گیری من درسته یا نه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام

در رابطه با VT30 برای خرید باید به چه نکاتی توجه کنیم. بدیم خودشون بیارن نصب کنن؟
    سوال دیگم اینه که موقع تحویل TV باید به چه نکاتی توجه کنیم و در صورت لزوم چه تست هایی انجام بدیم؟
    2950 خوبه یا قیمت پایین تری هم هست؟!
    یه سوال دیگم دارم اینکه کسی از قیمت pt980 خبر داره و یکی هم zt1؟! چون قیمت ها خیلی متغیره!

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    خواهش میکنم جواب بدید
    من میخوام pc رو به vt30وصل کنم اگه بخوام واسه pc ، دی وی بی(کارت qbox) بگیرم با توجه به اینکه ریسولشن vt30
    1366x768 هست تکلیف شبکه های hd چی میشه آیا این نتیجه گیری من درسته یا نه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    حداکثر رزولوشن مورد قبول اگر از کانکتور vga که قدیمیه استفاده کنی 1366x768هست که اصلا توصیه نمیشه اگه کارت گرافیک خروجی dvi یا hdmi داشته باشه همون 1920x1080 هست که کیفیت خیلی بهتری داره.

4. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چرا پست هاي من هيچ كدوم تاييد نميشه ؟..انتظار اين برخورد رو نداشتم ..

6. 2 کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سلام

در رابطه با VT30 برای خرید باید به چه نکاتی توجه کنیم. بدیم خودشون بیارن نصب کنن؟
    سوال دیگم اینه که موقع تحویل TV باید به چه نکاتی توجه کنیم و در صورت لزوم چه تست هایی انجام بدیم؟
    2950 خوبه یا قیمت پایین تری هم هست؟!
    یه سوال دیگم دارم اینکه کسی از قیمت pt980 خبر داره و یکی هم zt1؟! چون قیمت ها خیلی متغیره!
    اگه گارانتی دار خریدی بده 100 درصد خودشون بیارن که بعدا بهانه نیارن موقع حمل فلان شده و بیسار شده...
    وقتی آوردن با عکسای break in قشنگ تست کن ببین همه پیکسلا درست کار میکنن یا نه بعدشم از یارو بخواه بره تو سرویس منو ساعت کارکرد دستگاهو چک کنه اگه بیشتر از 10-15 ساعت کار کرده بود غیر طبیعیه چون ممکنه تو خط تولید تی وی یو برای تست کنترل کیفیت بزارن 10-15 ساعت کار کنه...
    pt980 سینمای خانگی بهش میگن htib یعنی همه چیزش توی یه جا جمع شده ولی zt1 یا zt2 سینما نیست av ----- هست باید براش یه پلیر جدا بخری...راستی دنبال zt2 نگرد قیمتش خیلی بالاس من قیمت کردم میگفتن 3.5 میلیون! البته صدای 3d واقعی داره.
    Last edited by die my darling; 15-12-2011 at 16:08.

8. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه گارانتی دار خریدی بده 100 درصد خودشون بیارن که بعدا بهانه نیارن موقع حمل فلان شده و بیسار شده...
    وقتی آوردن با عکسای break in قشنگ تست کن ببین همه پیکسلا درست کار میکنن یا نه بعدشم از یارو بخواه بره تو سرویس منو ساعت کارکرد دستگاهو چک کنه اگه بیشتر از 10-15 ساعت کار کرده بود غیر طبیعیه چون ممکنه تو خط تولید تی وی یو برای تست کنترل کیفیت بزارن 10-15 ساعت کار کنه...
    pt980 سینمای خانگی بهش میگن htib یعنی همه چیزش توی یه جا جمع شده ولی zt1 یا zt2 سینما نیست av ----- هست باید براش یه پلیر جدا بخری...راستی دنبال zt2 نگرد قیمتش خیلی بالاس من قیمت کردم میگفتن 3.5 میلیون! البته صدای 3d واقعی داره.

ممنونم واقعا از کمک و راهنمایی
    1- منظور از عکس های break in چیه؟! همون عکس های رنگ های سفید زرد مشکی و قرمز و سبز و سیاه؟!
    2- بریزم روی فلش عکس ها رو؟! فرمت فلش باید fat باشه fat32 یا ntfs؟!
    3- برای چک کردن ساعت کجای منو باید رفت؟! ممکنه بهونه بیاره که من نمی دونم و از این حرفا؟
    4- از نظر جعبه و بسته بندی و محتویات چی رو باید کنترل کرد؟
    5- سینمای خانگی رو واقعا موندم چیکار کنم؟ نظرم بیشتر رو pt980 هست ولی با حرفایی که گفتی باز شک کردم!
    6- قیمت pt980 و zt1 رو هم شما می دونید؟
    Last edited by papa2000; 15-12-2011 at 16:23.

10. 2 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آره منظورم همون عکسایی که رزولوشن 1920x1080 دارن و هر کدومشون یه رنگ خاص دارن البته همه رنگارو نیاز نیست چک کنی فقط سبز و قرمز و آبی کافیه اگه روی همشون پیکسلا یه دست بود یعنی همه چی مرتبه...
    سرویس منو رو من نمیدونم باید سوال کنی ولی اگه خودت میخوای بزنی خیلی خیلی خیلی خیلی مواظب باش ولی احتمالش خیلی کمه که ندونن وقتی داری تی وی یو میخری شرط کن که یکی بیاد که واست چک کنه...اگه احیانا سرویس منوی دستگاهو چک نکردن دقت کن که کارتون آک بند یه چسب باشه یعنی چسب در کارتونو قبلا نکنده باشن یه چسب جدید زده باشن اگه دو چسب بود حتما سرویس منو رو چک کن.
    شکل و ترو تمیزی کارتون دستگاه زیادمهم نیست فقط یونولیتای داخل کرتونو چک کن که خراب نباشن یا اثر ضربه خیلی شدید روشون نباشه اگه روی کارتن سریال هست با سریال دستگاه چک کن البته این مورد واسه جنس دزدیه وقتی از نمایندگی میخری اون فاکتوری که میدن دستت مهمه...
    محتویاتم هرچی تو دفترچه تی وی نوشته باید تو جعبه باشه همونو چک کن...
    همین
    قیمت pt980 خبر ندارم ولی zt1 دوروبر 1200-300 هست این قیمت ماله 3-4 ماه پیشه.

12. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    ممنون میشم شماره رو بهم بدید
    لطف كنين اگه فروشنده اي رو سراغ دارين كه وي تي 30 ( 42 اينچ ) بدون گارانتي رو داره به من هم اطلاع بدين ..در اسرع وقت ..خيلي ممنون ميشم !
    تفاوت قیمت با گارانتی با بی گارانتی 200 هزار تومنه چطوری دلتون میاد واسه 200 تومن روی دو میلیون پول ریسک کنی؟
    حالا اگه اختلاف به 500 میرسید منطقی بود بازم.

14. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5- سینمای خانگی رو واقعا موندم چیکار کنم؟ نظرم بیشتر رو pt980 هست ولی با حرفایی که گفتی باز شک کردم!
    6- قیمت pt980 و zt1 رو هم شما می دونید؟

من PT980 دارم . 570 یا 580 خریدم.
    بدک نیست . خیلی از فایلا رو نمیخونه که مجبور شدم یه WD HD live هم خریدم . صداش بدک نیست ، نمیدونم یا من هنوز نتوستم درست درمون تنظیمش کنم یا کلا همینطوریه . ولی باریک بودن اسپیکراش خوش فرم و باحاله .
    اگه من بودم بجای Pt980 یه ست حرفه ای میگرفتم .
    فکر کنم Zt1 باید 1.200 یا 1.300 باشه .

16. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای خرید سینمای خانگی دنون 1311xp و پاناسونیک zt1 گزینه های خیلی خوبی هستند در بین سینماهای HTIB ارزان قیمت هم مدلهای پایونیر کیفیت صدای عالی به نسبت قیمت ارائه میدهند ولی صدای قدرتمندی ندارند.

18. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •